Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Syyskuu!

DSC_0013  
Moikka! Tulin tälläi pikapikaa ennen kuin suuntaan töitä kohti heittään teille kuulumisia. Viime postauksesta on vierähtänyt melkose kauan, ja tässä välissä on kerennyt tapahtua yhtä jos toista. Mä nimittäin olin elämäni pahimassa flunssassa. Ja samalla sitten elämäni ensimmäisellä sairaslomalla. Olin kolme päivää pois töistä ja siinä välillä kaks vapaalla, joten edellis viikko meni ihan koomaillessa. Julkaisin teille ainoastaan tuon edellisen postauksen, kun sen olin jo aikaisemmin kirjoittanut valmiiksi. No mutta missäs sitten tuo viime viikko mentiin. Töitä mulla oli paljon, ja perjantaina mun ripsienhuollon jälkeen me otettiin Juuson kanssa suunnaksi Helsinki. Mein äite nimittäin voitti kaks lippua Suomi vs Espanja MM futiksen karsintaotteluun. Ja sinnehän me sitten mentiinkin! Samalla oltiin siellä sitten koko viikonloppu. Lauantaina käytiin ostoksilla ja pyörittiin muutenkin keskustassa. Sunnuntaina suunnattiin Espooseen kauppakeskus Selloon heti sen auettua jotta saatiin Juusollekkin sitten ihka oma pleikkari! No mutta, viikonloppu oli siis aivan mahtava. Ja eilen sitten palattiinkiin taas arkeen töiden merkeissä.  
Elikkä en siis ole hukkunut tai kuollut (vaikka lähellä käytiin!) vaan elossa ollaan. Mulla on ollut hirveä ikävä tätä blogia vaikka vain puoltoistaviikkoa mä täältä olin poissa. Nyt ollaan siis täällä taas, vielä kun tän lopunkin flunssan poikasen saisi kukistettua. Syyskuukin se tänne saapui sillä välin, ja ai että mä rakastankin syksyä! ♥ 

4 kommenttia

 1. Hieno postaus! + Näin sut tänään, menit meidän talon ohi autolla:D

  VastaaPoista
 2. ooi vähän kiva blogi sulla ja ihania kuvia ! :) kävisitkö kurkkaamassa mun blogia ?

  http://ccanyouhearmenow.blogspot.fi/
  http://ccanyouhearmenow.blogspot.fi/
  http://ccanyouhearmenow.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥