Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Tervetuloa blondivitsit!

DSC_0177  
Eilen mun pitkäaikaisesta haaveesta tuli lähestulkoon totta. Hiuksien väri, on nyt vaaleiden puolella. Ihan niin vaaleat näistä ei tullut kuin mun tavoite oli, mutta erittäin yllättynyt olen silti kuinka vaaleat. Värinpoisto jonka perään väri ja - tadaa. Värinpoisto oli "hellin" mahdollinen, eikä kampaaja laittanut sitä kuin 5-10min ja sitten se jo pestiin pois. Lyhyt aika siksi jottei hius kärsisi, ja mä en ainakaan huomaa yhtään että laatu olis kärsinyt. Tai että hiuksia lähtisi sen enempää mitä aikaisemmin.
Olikin jo aika tehdä hiuksille jotain. Viime käynnistä kampaajalla on kulunut, vajaa 5kk. Tuntuu ihan järkyttävän pitkältä. Ite tossa välissä kerran värjäsin juurikasvun piiloon. Mutta koko kesän annoin hiusten vaan olla ja kasvaa. Nyt sitten annetaan näiden nyt jonkin aikaa olla, ja katsotaan sitten kun juurikasvu taas pukkaa esiin että mitäs sitten keksitään. Näillä näkymin mä haluaisin vielä vähän tätä vaalentaa. 
Saas nähä koska sitä taas tottuu omaan peilikuvaansa, meinaan ainakin vielä on aina semmonen oho- olo kun sinne kurkistaa. Tosin eihän värjäämisestä ole edes 24h vielä kulunut. 
Nyt kello näyttääpi taas sen verran, että se on meitsin vuoro suunnata iltavuoroon. Jonka jälkeen pitäis nukkua pari tuntia kotona ja suunnata sitten aikaiseen aamuvuoroon tonne naapurikuntaan. Onneks kalenteri näyttä tällä hetkellä mulle to-su vapaita, joten eiköhän nää kolme työpäivää tästä taas helposti selätetä. 

DSC_0129
PicMonkey Collageddd SHOES/NEWLOOK JEANS/ZARA(NEW!) JACKET/NEWLOOK SCARF/PIECES SWEATER/VILA(NEW!)

8 kommenttia

 1. Voi kun on kyllä kivan näköiset nuo sun vaaleat hiukset :--)

  VastaaPoista
 2. Oi vitsi, rakastan sun blogia, näitä kuvia, banneria ja kaikkea! :)
  http://juliaah-lifewithdreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Näytät heti paljon nuoremmalta noilal vaaleilla hiuksilla, haha :D
  Toi on muuten tosi ihana huivi sulla :o!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :d ottaako tää nyt sit kohteliaisuutena vai :D ha! :d

   Poista
 4. ihana blogi! hyvii kuvia!

  http://imppujaansku.blogspot.fi
  http://ansku-life-style.blogspot.fi

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥