Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

I love my Honda Civic ♥

DSC_0142 DSC_0171 DSC_0173  
Nää kuvatukset on lojunu mun kansioissa jo kuukauden päivät, ja oon pitkään pohtinut lisäänkö nämä tänne vaiko enkö lisää. Lopulta päätin että miksipä ei, onhan kyseessä kuitenkin rahallisesti mun arvokkain omistamani asia. 
Toki se on "tärkeä" mulle myös muuten. Hondan ostaminen on ollut mulle yksi ns. pykälä elämässä. Sen eteen on tehty todella paljon töitä, ja näillä töillä mä mahdollistin mun tän hetken realististen unelmieni auton.  
Jo korttia suorittaessa, ja ennen sitäkin itseasiassa jo, mä olin iskenyt silmäni tämän malliseen Civiciin. Bongasin niitä aina liikenteessä haaveillen kumpa mullakin olisi tuollainen. Ensimmäistä omaa autoa ostaessa budjetti ei riittänyt mitenkään, joten se haave siirrettiin syrjään. Auton mä kuitenkin silloin tarvitsin, ja näin ollen ostin edulliseman, ja aloitin säästämisen. 
Viime vuonna loppukesästä mun säästöt kohosivat niihin lukuihin mitä tarvittiin. Ja sain iloisena alkaa tutkiskelemaan nettiauton syövereitä. Mä olisin halunnut mustan. Se olis ollut ihan ehdoton. Mutta, mulla oli silloin Rellu, ja siittä piti päästä samaan aikaan eroon kun uusi saapuu mun luokse. Näin ollen alettiin rajaamaan vaihtoehtoja mihinkä Rellu voisi mennä vaihdossa, ja lopulta löytyi se oikea yksilö. Lyötiin kaupat alustavasti loppuun ja pian olinkin jo hakemassa Isiä mukaan tsekkaamaan auton kunto ennne lopullista ostopäätöstä. Illalla me sitten jo ajeltiinkin kotiin, minä uutena Hondan omistajana. ♥
 Mulle auto on todella tärkeä. Kuljen sillä töissä, keskustassa, ja kaikissa muissa omissa menoissa. Olen myös todella usein kuskina, joten oma auto on mulla ehdoton. Se tuo mulle myös ison vapauden. Sun ei ikinä tartte miettiä pääsetkö jonnekkin, onko kyytiä, onko kuskia, onko autoa. Voit astua ovesta pihalle, ja hypätä auton rattiin ja ajella sinne mikä määränpää on. 
 Toki tällä vapaudella on todella kova hinta. Mä halusin Hondaan kunnon vakuutukset, koska oonhan mä vasta ihan tuore kuski tuolla liikenteessä, sekä mä tarvin sen rauhallisen mielentilan ajella, että ei sitten mee kaikki kerralla jos virhe liikenteessä onkin mun. Eikä tälläisenä boonuksettomana kuskina nuo vakuutukset ole mitään halpoja. 
Koko auto sekä autoilu on mulle ehdottomasti suurin rahareikä tällä hetkellä. Maksan koko lystin jokaisesta eurosta alkaen itse, niinkuin olen maksanut koko autonkin. Bensat, vakuutukset, pikkukorjailut, katsastukset, onhan näitä! Mutta samalla se on opettanut arvostamaan paljon sitä tuttuakin tutumpaa lausetta "raha ei kasva puussa". Lisäksi se muistuttaa mua siittä, että haaveista on mahdollista tehdä totta. Se voi haaveesta riippuen vaatia paljon, tai vähän, mutta sen eteen kannattaa tehdä niitä töitä. Täytetty haave on melkoinen palkinto! 

6 kommenttia

 1. Onnea uudesta autosta ja unelman saavuttamisesta!:) hassua tästä tekee sen, että mulla on sama unelmien kohde, nimittäin juuri tuosta Honda civicistä oon haaveillut itsekin monta vuotta.:D Ehkä vielä joskus.;)

  VastaaPoista
 2. ooks töissä jossain nyt vai käytkö kouluu:)? itellä vasta hankinnassa auto ja tuntuu jo nyt siltä etten ikinä tuu selviämään niiden kaikkien maksujen kans:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töissä kaupassa! :) kyllä niiden kanssa selviää kun laittaa raha menot tärkeys järjestykseen! :)

   Poista
 3. Upea auto, kyllä tuolla kelpaisi ajella :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥