Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Pikkupikku Pikkuveli ♥

Lauantaina meillä oli luvassa pikkuruiset kemut. Sillä mun ainut rakas pikkuveljeni täyttää toänään torstaina, huimat 18 vuotta. Ei sitä näin isosiskona pysty mitenkään ymmärtämään.
Mä tuun aina muistamaan sen pikkupoikana, joka leikki mun kanssa, nukkui mun kanssa samassa huoneessa, joka kulki mun kanssa yhdessä kouluun aina aikataulujen yhteen osuessa, veljenä joka myös tappeli ja riiteli mun kanssa. 
Me ollaan koettu yhdessä ihan hirmu paljon. Ollaan aina voitu luottaa toisiimme 100%, ja jakaa mieltä painavat asiat. Ja aina, vaikka vanhemmat olisivat kuinka tapelleet, tai jotain muuta, me on vedetty yhtä köyttä. Aina.

synttärit9 synttärit14 synttärit8 synttärit16 synttärit4 synttärit15 synttärit7 synttärit5  
Mä tykkään tälläisistä pienistä juhlista missä lähisuku on mukana niin ihan hirmu paljon. Harmi vaan että tosiaan pienen suvun takia niitä ei kovin usein ole.
Mutta nyt mulla on "aikuinen" veli, josta saan olla ylpeä ♥ 

2 kommenttia

  1. Eikä toi kolmas kuva on ihan mahtava!:D Ja onnee tolle "Pikkuveljelle" munkin puolesta!!:)

    VastaaPoista


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.