Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Pikkupikku Pikkuveli ♥

Lauantaina meillä oli luvassa pikkuruiset kemut. Sillä mun ainut rakas pikkuveljeni täyttää toänään torstaina, huimat 18 vuotta. Ei sitä näin isosiskona pysty mitenkään ymmärtämään.
Mä tuun aina muistamaan sen pikkupoikana, joka leikki mun kanssa, nukkui mun kanssa samassa huoneessa, joka kulki mun kanssa yhdessä kouluun aina aikataulujen yhteen osuessa, veljenä joka myös tappeli ja riiteli mun kanssa. 
Me ollaan koettu yhdessä ihan hirmu paljon. Ollaan aina voitu luottaa toisiimme 100%, ja jakaa mieltä painavat asiat. Ja aina, vaikka vanhemmat olisivat kuinka tapelleet, tai jotain muuta, me on vedetty yhtä köyttä. Aina.

synttärit9 synttärit14 synttärit8 synttärit16 synttärit4 synttärit15 synttärit7 synttärit5  
Mä tykkään tälläisistä pienistä juhlista missä lähisuku on mukana niin ihan hirmu paljon. Harmi vaan että tosiaan pienen suvun takia niitä ei kovin usein ole.
Mutta nyt mulla on "aikuinen" veli, josta saan olla ylpeä ♥ 

2 kommenttia

  1. Eikä toi kolmas kuva on ihan mahtava!:D Ja onnee tolle "Pikkuveljelle" munkin puolesta!!:)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥