Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Siivet selkään

DSC_0009jhjhjDSC_0051hjhjhjshirt selected femme jeans only shoes converse bag michael kors jacket only watch michael kors 

Uusia kuvia ei ole viime päivien tapahtumien takia tullut napsittua, niin kaivetaas yks esittelemätön asu täältä koneen kätköistä. Tuo paita on ollut mulla jo useamman kuukauden, ja se on kyllä just sellainen mitä olin etsinytkin. Rento, muttei kuitenkaan tylsä. Ja tuosta selän isosta yksityiskohdasta mä tykkään todella. 
Musta Jet Set Travel tote- laukku pääsi välillä vähän lepäämään, ja vaihtelun vuoksi kaivoinkin vanhimman yksilöni Hamiltonin jälleen esiin. Laukuista puheen ollen mulla kummittelee ties kuinka monta laukkumallia mielessä, mutta ei vaan tuo raha puoli anna tällä hetkellä myöden. Hymph.
Voi että, kesä se vaan saapuu lujaa vauhtia. On jo ihan superia kun ei tartte heittää paksua takkia kaikilla lisävarusteilla niskaan kun astuu ovesta ulos. Mä oon niin kesäihminen. Ja haaveilenkin jo, josko varaisi syksymmälle kun taas alkaa lämpöiset kelit karata käsistä reissua lämpöiseen vielä ainakin viikoksi jatkaan lämpöstä kautta. No, sen näkee sitten silloin mikä on tilanne. 
Mä en kuitenkaan nyt kerkeä kirjoitella tänne sen enempää, on vielä monta sivua ahmittavana tietoa Fazerista. Viikonlopuksi oonkin ajastanut teille pari postausta, koska itse huitelen taas tuttuun tapaan töissä ja loput ajasta tiiviisti J:n kanssa. Pitäkäähän tekin siis oikein kivat viikonloput! 

7 kommenttia

 1. Aivan mahtavan ihania asuja :3 !

  VastaaPoista
 2. Voi kui ihanat farkut! :3 Ja muutenkin tykkään tästä asusta ihan kokonaisuutena, tuo laukku on unelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Farkut on kyllä yhdet lemppareista!

   Poista
 3. Oo mikä paita, todella ihana! Ja muutenkin asu on upea ♥

  VastaaPoista
 4. Oi miten kiva asu! :)

  http://infinityyonhigh.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥