Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Björneborg ♥

Huhhuh mikä viikko takana. Tosin hyvässä mielessä. Nyt on tapahtunut niin paljon kaikkia ihania ja kivoja asioita ja juttuja että onnellisuus on ihan huipussaan. Mut vaikka mulla onkin ihan liian pitkän ajan takaa postauksia tänne vielä tulossa, mä heitän teille nyt kuitenkin mun lauantain, mikä olikin tosi ihana! Me (minä...) päätettiin jo alkualkukesästä että otetaan kesällä kunnon Porin reissu, Yyteri + keskusta. Ja nyt sattumalta J:n rontti viikon loma osuikin sit Jazz viikonlopulle. No, melkosena yllätyksenä myös mun varmaan koko kesän ainut vapaa lauantai sattuikin osumaan juuri viime viikonlopulle. Yks plus yks ja mä olinkin jo päätä pahkaa suunnittelemassa meille aika huisia kesäpäivää. Vaikka alkuviikosta meinas tulla vähän takapakkia kun ei taas herran aivosolut sen vertaa toimineet että olisi tajunnut koko päivän kestävälle heinien teolle täydessä auringonpaisteessa vähän aurinkorasvaa heittää selkään/hartioille. Sehän kärähti meinaan sitten niin iloisesti ettei lauantaina vielä tullut kuuloonkaan hänen olla auringossa minuuttia kauempaa. No mä en Yyteristäni luopunut vaan päätin että mehän mennään sitten vaan semmoseen paikkaan missä on mulle arskaa taivaan täydeltä ja herralle sitten vilposampi varjopaikka.
Ja niin sitten lauantaina muutaman tunnin torkuttamisen jälkeen me lähettiin ajeleen kohti Yyteriä ja Poria! 
 
DSC_0171 DSC_0237 DSC_0165-1 DSC_0180 DSC_0168-1 DSC_0192 DSC_0216 DSC_0228 DSC_0249 DSC_0191 DSC_0243  
Mä niin rakastan Yyteriä. Kesä ei oo yhtään mitään jossei siä pääse ainakin kerran käymään! Kalajoki on toinen aivan ihana paikka, mut sinne on inan turhan liian pitkä matka heittää vaan päiväreissu. Saas nähä saako vielä kesän aikana toisen ihan auringonotto reissun Yyteriin, nyt kun tuosta seuraileisesta ei auringonpuolelle ollut. Ja yyterin jälkeenhän me otettiin sit suunnaks keskusta, parit kaupat, rafla sekä Porin Jazz-katu. 
 
DSC_0302 DSC_0304 DSC_0272 DSC_0295 DSC_0357 DSC_0339 DSC_0298 DSC_0367 DSC_0370 fgdfg  
Mä tykkään Porista ihan hirmu paljon. Se olis tosi kiva paikka asua. Saapi nähdä mihinkä tää elämä vielä kuljettaakaan. Pieninä käytiin joka kesä Jazzeilla isän kanssa, ja mä tykkäsin niistä aina tosi paljon. Nyttenkään tapahtuma-alue ei jättänyt kylmäksi. Maisemat, tunnelma, kojut, kokonaisuus, ah ♥ Mä tykkään. Nyt päällimmäisenä jäi mieleen nuo taivaallisen hyvät hedelmäsuklaa- kojun herkut. Söin mansikkabanaanivalkosuklaa vartaan, ja olin taivaassa sitä syödessä. Aluks mua jänskätti ostaa se et mansikat kun on kuitenkin varmasti muikeita, ja pyhpah ne oli täydellisiä! Suunnittelin tässä jopa olisko pitänyt heittää viikolla uusintakierros käymään Jazzeilla et pääsis vielä maistamaan nuita, mutta ehkä nyt ei kuitenkaan ajella sen takia 250km yhteensä. 
Kokonaisuudessaan lauantai oli siis tosi onnistunut yhteinen kesäpäivä. 

17 kommenttia

 1. Niin ihanan kesäisiä kuvia! ♥ Kyllä noissa maisemissa on kelvannut olla :)

  VastaaPoista
 2. oo ihania kesäkuvia!<3 itsekin meinasin tänään taas vapaapäivän kunniaksi suunnata rannalle, auringonotto on niin rentouttavaa :) paitsi palaminen on asia erikseen, itsekin kärähdin vasta selästä mutten onneksi niin pahasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun mielestä se taas ei ole niin rentouttavaa! :D haha! Siks mä en varmaan juuri koskaan aurinkoa otakkaan, vaikka rusketuksen mä kyllä haluaisin :( :D
   Kiitos! ♥ :)

   Poista
 3. Äiti aina sanoo että ihan sama mihin muutat kuhan et poriin, se ei oo hyvä paikka siä asuu kaikki gangsterit ;D

  VastaaPoista
 4. Joo, Poris asuu kaikki gangstat, esim mä :)
  Kiva et oot viihtyny täs paskas kyläs, ihme kyl koska Pori on varmaan yks suomen helvetillimmisistä kaupungeist
  Oikee paska puhujie ihmemaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä kaupunkeja Suomessa riittää! :-)

   Poista
  2. Voin kertoo et Suomessa varmaan kaikki kaupungit ja kylät on paskanpuhujien ihmemaita :D
   Mutta kyllä mä Porissa viihdyn! :)

   Poista
 5. Ihania kuvia, niin kesäisiä! <3

  http://stylebyidamaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Poris on gangstoja, mut kiva kaupunki silti.
  ihana blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Kait nuita "oman kylän ganstoja" kaikkialta löytyy :)
   Kiitos! :)

   Poista
 7. oooh, mä niin rakastan noita hedelmäsuklaa-tikkuja!! :3

  VastaaPoista
 8. oi miten ihana blogi sulla! <3 taisit saada uuden lukijan just!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Kiitos paljon ♥ :) Sun blogis on myös lukulistalla ;)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥