Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Jos se ei ole Facebookissa, sitä ei ole olemassa!

Heippa! Päätin tulla heittämään vielä toisen postauksen tälle päivälle ennen kuin suuntaan nukkumattia katsomaan. Nimittäin tänään on taas yksi pieni ikimuistoinen päivä blogin historiassa. Mä nimittäin toteutin pitkään mietinnässä olleen asian. Ja näin ollen blogilla on nyt ihka omat Facebook- sivut! Johon tuun päivittelemään kun lisäilen uusia postauksia, sekä ehkä vähän muutakin extraa. 
En oo aikaisemmin innostunut yhtään kun jokaisella blogilla tuntuu olevan oma Face sivu, mutta nyt viime aikoina mä oon alkanut tykkäilemään siittä hommasta! On itseasiassa tosi kiva että sielläkin voi seurata blogeja mitä ei vaikka muuten muista lueskella. 
Vielä vähän on sen sivun ulkoasun kanssa hiomista, mutta eiköhän sekin ala asettua. Nyt vaan kaikki tykkäilemaan! 
facebook  
Facebook sivulle suoraan pääset klikkaamalla tästä!

4 kommenttia

  1. Sullakin on aivan ihana blogi!♥ Ulkoasu on ihanan selkeä, ja huomaa että sen eteen on nähty vaivaa! :) Jäädään kanssa seurailemaan!:)

    ♥Henna

    VastaaPoista
  2. Jännä, sillä juuri muutama päivä sitten kävit sinä ja facebook-sivu mielessä. Pohdiskelin jotain siihen suuntaan, että mahtaakohan sulla olla facebook-sivu, mutta en ehtinyt asiaa kuitenkaan tarkistaa. Täältähän se selvisi! :D

    http://viiskyttieta.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥