Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Tiger shirt

Nää asukuvat on olleet mulla tallessa jo useamman viikon. Aluks ei ollut aikaa postailla näitä ja sit mä unohdin nää ihan totaalisesti. Nyt on viime asukuvista kulunut ihan mukava aika jo, joten eiköhän heitetä nää sitten kehiin. Nää on siis otettu jo ennen kuin helteet palasivat, siksi vähän lämpösemmät kuteet päällä. 
 
DSC_0115-1 cdedc4  
Kävin heti Juhannuksen jälkeen tutkimassa Tampereen alennusmyyntejä, vaikka koko touhuun mulla on aina ollut sellainen vihrakkaus- suhde. Löydän niistä todella harvoin mitään kivaa, ja sit useimmiten just se mun koko on ainut mikä puuttuu. Lisäks ne alennusosastot on yleensä niin järkyttävässä kunnossa ja tungos on sitä luokkaa et mä skippaan ne ihan suosiolla. Netistä aleshoppailu onkin taas ihan oma juttunsa.  
Noni tosiaan, siltä ensimmäiseltä alennuskierrokselta löysin kaks paitaa. Toinen niistä on tää hentsun tiikeri yksilö. Tykästyin tähän ihan hirmupaljon, ja tsekkasin hintaa että 17,95€. Mietin pitkään raaskinko, koska tässä ei ale tarraa ollut minkäänlaista. Lopulta mä päätin että antaa mennä. Kassalla myyjä toteaa mulle "7€."  - Öäää anteeks mitä, sulta jäi nyt kyllä kymppi poijes hinnasta. Eheeei, tämä olikin sitten tosi kivassa alessa ja mä olinkin yhtä hymyä kun kerrankin päätin viedä jotain mietinnän jälkeen kassalle enkä jättää ostamatta. 
Enkä muuten edes testannut tätä ostopäätöstä tehtäessä. Tykästyin tähän niin jännällä tapaa etten kokenut testaamista tarpeelliseksi. Ja oikean kokoinenhan se oli. 
  
DSC_0102 shirt H&M shoes Converse jeans JC bag DKNY watch Michael Kors sunglasses Cubuss


Mä en ole ikinä ollut mikään mustien vaatteiden ystävä. Sirun pitkät valkoiset karvat kun loistaa niistä kuin mikäkin. Ja laiskana teippiharjan käyttämättä, sieltä mistä aita on matalin jättää vaan suosiolla ne mustat ostamatta. Siks tää paita olikin pitkästä aikaa iso poikkeus. Välillä haaveilen kunnon mustista farkuista jotka sopisi asuun kuin asuun, mustasta villakangastakista, mustasta kevyemmästä takista, mustista topeista paitojen alla. Mutta sitten taas muistan sen karvarallin mikä siittä alkaisi, ja kuinka ne jäisi lopulta laiskuuden viedessä voiton käyttämättä. Muutenkin mä olen aina ollut enemmän valkoisen nimeen vannova kuin mustan. Liikaa mustaa sisältävä kokonaisuus on mun mielestä liian tylsä. 
 
dcscs DSC_0077 DSC_0007-1 cdfg

Ette ikinä arvaa mistä mä olen tällä hetkellä innostunt. No mäpä kerron - Huulipunista! Siis vitsit en oo koskaan aikaisemmin käyttänyt koskaan testaamista pidempään huulikiiltoa tai -punaa. Mut nyt tää buumi on iskenyt muhunkin. Vaikka omistankin mitättömän ylähuulen, jonka kanssa en aikaisemmin koskaan ollut sujut ja näin myös huulimeikkien käyttö jäi kokonaan. Nykyään olen asian kanssa tosi sujut ja tykkään mun huulista! Ja siittä että vihdoin voin käyttää huulimeikkejä. Oonkin tässä hamstrannut muutaman tosi kivan sävyisen huulipunan, jopa sen ihan kirkkaanpunaisen mutta sen käyttö tarvitsee vielä vähän rohkaisua. Näissä kuvissa mulla onkin tosi vaaleaa lumenen en muista tarkkaan mitä huulipunaa ja mikä onkin tän hetken lemppari. 
Hypätäämpä taas aiheesta kukkaruukkuun, arvatkaas mitä nuille mustille Converseille kävi kun mä PUHDISTIN niitä.. Jep jep, sano vaan mestari Henna.
 
DSC_0257  
Eipä äiti taas kerran turhaan varoittanut siittä klorittin käytöstä. Ja sitä meni vaan pikkutilkka!! Tosin kyllä se nuo valkoiset kohdat putsaa kuin unelma, mut hätähousu taas nopeesti vähä ja poltti sit ton kankaan tommoseks ihanan ruskeaks mikä ei onneks loista tuosta kengästä.. Eikä tää ole edes ainut kohta. Noh, mitäpä sitä pienistä kun ei nekään meistä vai millai se meni.

12 kommenttia

 1. Pääsit mun linkkaa blogisi -postauksen top 5:teen! :) Itse postauksen voit kattoo täältä: http://sonjatuuliak.blogspot.fi/2014/07/top-5-blogit.html

  VastaaPoista
 2. Sullaki on kyllä ihana blogi!! Ihania kuvia ja muutenki tosi mukava tunnelma!! :) Taidanpa jäädä seuraileen!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, oot tosi nätti! :) Tykkään muuten hirmusesti tästä sun ulkoasusta. Tää on jotenkin raikas mutta silti persoonallinen. :)

  http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Vau, mun mielestä tuo sivukuva on persoonallisesti toteutettu, ettei aina pelkkä semmoinen laatikko. Kuvatkin on kivoja ja aina tarkkoja, tykkään! :-)

  VastaaPoista
 5. Oon itsekin katsellut tota paitaa, mutta ei se kyllä varmaan mulle sopisi. Sulle käy tosi kivasti!! :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥