Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Black and White

DSC_0925  
Moikka! Täällä yls bloggaaja viilettää vapaapäivän päätteeksi vielä koneelle postailemaan teille yhden asun viime (vai edellis?) viikolta. Tää päivä on tosiaan mennyt melkoisella muulilla eteenpäin. Enkä oikeen osaa luokitella tätä päivää enään hyviin enkä huonoihin. Herätessäni ja aamusydeemit tehtynä tästä oli tulossa ihan huippu päivä. Kunnes ensimmäinen vastoinkäyminen meinas lannistaa mut ajellessani keskustaan. Auton ilmastointi, tarkemmin sanottuna se moottoripuhallinsysteemi mikä sitä ilmaa sinne autoon sisälle ampuu poksahti. Tai ei se edes poksahtanut, se vaan lakkas toimimasta sillai naps vaa. No siinähän mentiin jo tukkaputkella paikasta A, paikkaan B joten mitäpä sitä nyt autoon olis edes yhtään ilmastointia tai edes vaihtuvaa ilmaa edes kaivannut.
Mä en täällä muuten ole vielä kertonutkaan että tossa pari viikkoo sit sopivasti tähän kaiken kiireen ja härdellin keskelle mä vähän peruutin mein naapurin autoo päin joka ajo mun auton takaa omalle pihalleen. Tai mä kerkesin jo kääntää nii mun auton etukulma kopahti pikkusen sen takakulmaan. Ei mitään järisyttävää, pikkunaarmut ja mulla lokasuoja vähän vinkkeliin ja kaskokin sen maksaa. Mut tää työ tuska ja hiki mitä siittä tuli. Mä säikähin ihan totaalisesti. Vaikka se oli ihan tuttu naapuri, en osannut sanoa juuta enkä jaata siinä tilanteessa. 
No mutta tosiaan tänään koitti siis se päivä kun tuo rakas Honda piti sinne korjaamolle viedä, vahinkoarviossa mä sen jo aikaisemmin käytin. Siinä sitten soitin myös Veholle et mitä mä ton puhaltimen kanssa teen (se ei siis ollut menossa Veholle kolarihuoltoon) ja ne ihmetteli siellä "No mikset sää tuo sitä kolarihuoltoon tänne meille? Voitas vaihtaa se siinä samalla ja maksaisit vaan osat koska purku työt olis tehty jo?" NIIMPÄ! Miksen mää tuo. Soitto vakuutusfirmalle ja suora kysymys. Vastauksena erittäin tökerö "Koska te käytitte sen vahinkoarviossa jo siellä ensimmäisessä paikassa on teidän se myös vietävä sinne jos haluatte sen kaskon läpi vetää" No mitä ttua nyt taas. Mulle kehuttiin puhelimessa kun kolarin juuri sattuessa vahinkoilmoituksen tein ettei ole _mitään_ muuta vaihtoehtoa kuin viedä se tuonne paikkaan. No kuitenkin olis ollut ja te kerrotte sen mulle nyt vasta. Pikkusen meikäläinen poltti siinä kohtaa kääminsä ja kysyi että tekö sen sitten päätätte mihin mä ton vien. Vastaus oli tyynen rauhallinen ja erittäin vittumainen "Kaskoa käyttäessä vakuutusfirmalla on oikeus päättää mihinkä korjaamolle auto viedään, kuitenkin asia on aina etukäteen sovittavissa." Kysyin sitte takasi "Ai jos te määrätte mut viemään ton Rovaniemen pikkupetenautokorjaamolle, mun on se vietävä" -Kyllä juuri näin: oli vastaus. Sit mä vielä jaksoin tapani mukaan jankata että mitenkäs sitten kun te käskette ja pakotatte mut viemään ton toiselle puolelle Tamperetta vaikka se Veho olis ollut 20km lähempänä, niin minkäs auton mä sit siks ajaks saan kun vien sen sinne, vai meinasitteko että meikäläinen kävelee sit kotio. "Teillä on nyt käytössä tämä toisiksi kattavin vakuutus, ja siihen ei kuulu tuo vuokra-auto sille ajalle- ominaisuus, se kuuluu ainoastaan siihen kattavimpaan". No hieno homma hermannit ko sen kattavimman saa -12 vai -13 vuosimallin ja sitä uudemmille autoille. Tää oli varmaan taas joku köyhät kyykkyyn murjasu. Hnnggggg!
Sit se vielä sössötteli mulle että tää heidän käyttämä korjaamo mihin Honda nyt sitten tänään jäi on ihan erikoistunut Hondaan ja osat saa niiltä kaikkein helpoiten. No, voitte vaan arvata mitä se korjaamon kaveri totes mulle kun avaimet sillä viikoksi luovutin. "Mä tilasin jo muutama päivä sitten nuo osat VEHOLTA ja niillä kestää aina toimittaa ne meille tilaajille." Jepjep just niin.  
 
DSC_0850
 
Mutta nyt Honda on hyvissä käsissä joten voidaan taas palata tähän postauksen pääasiaan. Mä bongasin mun vaatekaapin syövereistä aika kivat pökät jotka olin ihan kokonaan unohtanut. Nää on ainakin kolmen vuoden takainen löytö hennesiltä. Taas yks näitä meikäläisen löytöjä mistä mä tykkään ihan hirmuisesti, mutten meinaa osata yhistää niitä mihinkään. Ja ei sitä nyt oikeen viitti pelkät housutkaan jalassa kaupungilla kuitenkaan viilettää.
Siispä tällä kertaa ajattelinkin oikein repäistä ja koota ihan kokonaan mustavalkoisen asun. Mikä on mulle tositosi harvinaista. Musta vaan ei oo mun väri ainakaan tällä hetkellä. 

wwwa DSC_1006 wwwaaa DSC_0912 wwwaA DSC_0853  necklace Guess 
 bracelets Nomination
pants&vest H&M 
bag&watch Michael Kors 
shoes Tory Burch


Oonkin itseasiassa tänä kesänä yrittänyt metsästää useampia erilaisia kangashousuja, mutta tosi huonolla tuloksella. Ei oo sopivia löytynyt tai jos on, ne on kaikkien muidenkin samankokoisten mielestä ollut sopivat. Taitaa olla aika meneillään oleva villitys näemmä. Ei siinä, voittaahan nämä nyt mukavuudessaan ja monipuolisuudessaan farkut mennen tullen. Mutta kyllä mä vaan vannon edelleen farkkujen nimeen. Enkä itseasiassa meinaa malttaa odottaa syksyä kun saa kaivella kesäalesta löydetyt uutuus farkut ja muut syskyvaatteet esiin ja käyttöön. Eilenkin tein meinaan semmoisia alelöytöjä etten vain kertakaikkiaan pystynyt olemaan painamatta niitä ostoskoriin. Ei varmaan olis pahitteeksi joku esto tähän koneelle nettikauppoihin edes kuukaudeksi.. No, täytyy ajatella positiivisesti! Oon myös saanut myytyä tosi paljon kamaa netin eri kirppareilla ja saanut myös tilaa uusille tulokkaille vaatekaappiin! 

22 kommenttia

  1. Voi hurja kuin tykästyin tohon asuun! ja noihin housuihin♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin kans yllättävän paljon, vaikka mustavalkoinen "vaan" olikin! :)

      Poista
  2. Nuo pöksyt on niin ihanat! Iteki rakastunut tuollaisiin rentoihin kuviollisiin housuihin, vaikka niiden yhdistäminen toisiin vaatteisiin onkin aika haastavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Oon koko kesän yrittänyt löytää jotain värikkäitä versiota mut ei, kivoja on kyllä löytynyt useita mut ei niitä täydellisiä! :( Mut ehkäpä ne vielä joku päivä osuu kohdalle :)

      Poista
  3. voi hitto tollaset jutut on aina ärsyttäviä kun ei voida kertoa kaikkia mahdollisuuksia suoraan ja etukäteen..! no, toivottavasti saat auton kuntoon! :)
    kivat tosiaan nuo housut!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Honda taas prikulleen kunnossa! ♥ Ja jep, todellakin on. Mutta ainahan vakuutusfirmat kiertää ja vetää välistä minkä kerkiää. Onneks aina on hyvä elää toivossa että vaihtamalla paranee! :)

      Poista
  4. Oi että, ompas kivan näköinen asu :) Tykkään tosi paljon tuosta liivistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liivi on kans yks suosikkeja vaikka vähemmällä käytöllä onkin! :)

      Poista
  5. Tuo asu on kyllä tosi kivan näköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikessa yksinkertaisuudessaan juuri näin! :)

      Poista
  6. Haha pitäisköhän munkin kokeilla jotain kangashousuja, elän tällä hetkellä farkuista. Paljon muuta ei mun jalassa nää :D Mut ihana asu ja sopii sulle hyvin. Toivottavasti saat Hondan kuntoon pian (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä ehottomasti! Tosi mukavaa vaihtelua perus farkuille, nimimerkillä ennen en käyttänyt ikinä mitään muuta! :D Nyt en vois kuvitellakkaan et menisin vieläkin 24/7 farkuissa! :) Ja hondakin on taas kunnossa ♥

      Poista
  7. Uii, toi laukku on aivan ihana! ♥

    VastaaPoista
  8. Ihana asu tämä ja moni muukin tuola mitä muutaman sivun selailin. Löysin vasta sun blogin ja alan ehdottomasti seurata!
    T. Virpi

    VastaaPoista
  9. Kiva blogi sulla jään seuraamaan!

    http://elamanpieni-iloja.blogspot.com/2014/08/mutkien-kautta-kokki-opintoihin.html

    Uus ulkoasu ja uus nimi 😊 20/hämeenlinna/valokuvaus/elämää opiskelun keskellä/ matka kuulumisia 😊

    VastaaPoista
  10. Oi kuinka ihana blogi sulla on! Niin iloinen, innostava ja niin paljon kauniita kuvia :)) rakastuin tuohon laukkuun! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanasti sanottu! Kiitos paljon ♥ Tälläisistä kommenteista saa aina intoa lisää! :)

      Poista
  11. täällä toinen joka odottaa todella innoissaan syysvaatteiden käyttöönottoa! tuntuu, että koko vaatekaapin repertuaari laajenee hurjasti, kun päälleen voi laittaa muutakin kuin mahdollisimman ilmavia riepuja :-) että hyvät puolensa näiden helteiden loppumisessakin!

    kangashousut on kyllä tosiaan mukavia, niin rentoja ja mukavia, mutta samalla tyylikkäitä. niihin voi helposti yhdistellä todella erilaisiakin yläosia sekä kenkiä, ja tykkäänkin niistä juuri muuntautumiskyvyn takia. ihan loistava keksintö!

    ja mitä sun tyyliin tulee; aivan upea! ♥ sun asukuvia on ilo katsella, asut on persoonallisia ja kuvat todella laadukkaita :) blogin ulkoasukin miellyttää silmää kovasti, saattaa vaikuttaa sekin että mun blogissa on hieman samaa värimaailmaa ;) mutta tykkään kokonaisuudesta kovasti, ja tuun varmasti seuraamaan lisää jatkossakin! :)

    http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vitsit Jenni, oon ihan sanaton! ♥ Ihana ja monipuolinen kommentti, Kiitos paljon! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥