Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Something New

Moi! Mulla oli tänään pitkästä aikaa päivä, kun kalenterissa oli ihan tyhjä aukko. Tuntui aamulla ihan oudolta herätä kun ei ollut mitään mitä varsiaisesti tarvitsisi tehdä. Aloitin siis aamun rennosti parilla jaksoa O.C:tä muhkean aamupalan kera. Sitten kello näyttikin jo sen verran että piti kuitenkin jotain alkaa tekemään. Näimpä sitten siivosin huoneeni vihdoista viimein loppuun ja nyt täällä onkin taas (vähän aikaa) mukavan siistiä!
Nyt päätin vaihtaa telkkariruudun tähän tietokoneen ruutuun ja tulla kirjoittelemaan teille vähän postausta sekalaisista kuvista mitä mä tossa parin päivän sisään oon napsinut. Vaikka oonkin nyt mahdollisimman paljon yrittänyt karsia ylimääräisiä ostoksia poijes, jotta sais vähän sitä rahaa säästöön, ei meinaa ottaa onnistuakseen. Aina joku mystinen voima lyö kapuloita rattaisiin minkä kerkiää. Sain hondaan vika-arvioinnin veholta tiistaina ja se keissi olikin sitten rontti kaksisataa, ja sit vielä ite huolta keikka päälle nii ei piisaa edes tuplat. Nooh, elämä on elämää vastoinkäymistenkin kanssa. Kuntoon se puhallin on laitettava niin eipä sitä surra auta. Noni, te ootte nyt saanu jo niin ison tätä autohökötystä tänne et eiköhän se ala riittää! Mennään me nyt niihin muutamiin kivoihin ostoksiin ja muutenkin kuva saldoon mitä multa koneen syövereistä löyty!

DSC_0069
Mainoksen uhrina myös mulla on nyt noita paljon puhuttuja ja kehuttuja Baby Lips:ejä. Jopa kahdessa värissä! Mistä tosin toista en oo edes vielä raaskinut testata. Tuosta jo aukaistusta mä kyllä tykkäsin. 
Laivalta mä bongasin tälläisen halvemman version näistä suosituista nude- meikeistä. Viva La Divan Nudie Matte luomivärisetti. Ja eilen sitten tätä päätinkin testata. Mä en mikään luomivärien käyttäjä ole ikinä ollut, siis ehkä kerran tai kaksi vuodessa hipaisen jotain tököttiä mun luomille, mutta nää näyttikin oikein kivalta! Laivalla tällä hintaa oli noin kympin verran, mitä mä en ainakaan pitänyt pahana!
  
DSC_0064 Eilen lietsukeskuksessa aikaa kuluttaessani poikkesin siinä sitten H&M:llä ja eipä tarvinnut kahdesti miettiä kun tän paidan bongasin ja sovitin että ostanko vaiko enkö osta. 15€ hinta ja aivan ihanan värinen ja hyvän mallinen. Hihat tosin olis saanut olla ihan pitkät, eikä puolipitkähihat mitä mä en yleensä suosi, mutta nyt kuosi ja raikkaus ei antanut tilaa tolle ikävälle ajatukselle hihoista. H&M on muutenkin sellainen kauppa et aina joskus sieltä bongaa oikeasti sellaisen rakkausvaatteen, mutta useimmiten ne on mun makuuni aika mitään sanomattomia tai sitten tosi överisti yliampuvia. 
DSC_0048
Myös Cubuksen valikoima tuli tsekattua samalla, ja heillä oli menossa aikas moinen kamppi, nimittäin kaikki tuotteet olivat ota 3 maksa 2 periaatteella, mähän hamstrasin sitten muutaman alustopin uudessa vaaleassa värissä sekä alusvaatteita! Niitä ei ikinä voi olla liikaa. Ja nää kolme väriä onkin mun tän loppukesän ja alkavan syksyn uusia lempparivärejä. Yleensä joo syksyllä mennään kohti synkkää  ja tummaa väriskaalaa, minäpä taas innostun kaikista väri jutuista "vähän" jälkijunassa, ja nää on nyt se mikä iskee! Vaaleansinistä ja vaaleanpunaista neuletta metsästän edelleen.
 
DSC_0033-1  Luin tästä KC:n Color Mask Shampoosta yhdestä blogista ja rupesinkin heti pähkäilemään pitäisköhän testata. Vaikka mä en todellakaan tiedä mitä näille hiuksille aijon tehdä päätin ostaa vaaleille hiuksille tarkoitetun version ja kokeilla. Mä kun haluaisin ehkä jonkun kylmän vaalean ruskean sävyn tummemmilla ja vaaleammilla raidoilla, tai sit jotain liukuväriä taitaitai.. Sen tiedän että ihan platinablondiksi en halua, se on niin luonnoton että ei iske muhun. Mä kerron teille tästä kokemuksia sitten kun pääsen tätä testailemaan, mut nyt mitä oon arvosteluja lukenut tää on pessy muut hopeashampoot ihan kuusnolla. 
 
DSC_0647-horz
| jacket Tiger of Sweden New! ||  jeans JC || shoes Converse || bag DKNY || scarf Tommy Hilfiger New! |

Hokasin tossa että kun yks päivä räpsittiin pikapika asukuvat jotka ei sateen takia meinannut sitten onnistua mitenkään. Että mullahan oli päällä sattumoisin sekä uutuus takki että uutus huivi. Joten päätinkin ne heittää sit tähän samaan postaukseen näytille. Molemmat ovat olleet nyt tosi kovassa käytössä, enkä oo katunut hetkeäkään kummankaan ostoa vaikka shoppailua karsia yritänkin. Takki ei pääse kuvista huivin alta yhtään niin oikeuksiinsa kuin mä olisin toivonut, mutta kyllä se pääsi vakkarivaatteisiin että varmasti tuutte näkemään sen sekä huivin vielä paremmissa asukuvissakin. 
Mä yritin jo viime vuonna ja nyt keväällä löytää kollarikankaista takkia mut ei niin mistään. Nyt se onneksi osui kohdalle ja vielä ihan täydellisenä. Sama homma tuon pinkin huivin kanssa. Tuo asuun kuin asuun väriä, ja vieläpä yhtä mun lemppariväriä. 
 
DSC_0609
Pakko oli vielä tähän postaukseen mukaan heittää vielä mun vanharouvakin, vaikke se tosiaan mikään uus ole. Siru nukkui koko kesän äidin sängyssä kun hänen huoneessaan saa ikkunan auki, ja tommoinen pörröturkki kaipasi niillä uuvuttavilla helteillä vähän viileämpää. Nyt ilmojen viilennettyä se on kömpinyt takaisin mun viereen vakkaripaikalleen, jossa se näyttää nyttenkin parhaillaan tuhisevan, välillä nostaen katsetta tähän "etkö säkin nyt jo tulis nukkumaan".

DSC_0396
Ja jotta tulis mahdollisimman monta aihetta samaan postaukseen, saanen esitellä mun uuden herkun. Vesimeloni ♥ Täytyykin huomenna ostaa lisää ja napostella taas illalla telkun tai blogin äärellä!  

!!! HIPHEI MUISTAKAA ARVONTA MYÖS !!!

4 kommenttia

  1. voi apua miten sulonen sun kissa onkaan!! :) ja en oo kuullukkaa tosta KC:n colormask shampoosta, täytyy ihan ehdottomasti käydä kattomassa sitä kaupassa! kiitos kun kerroit :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siru on! ♥ Ja suosittelen ehottomasti! :-) Parasta hopeashampoota mitä mä olen ikinä kokeillut!

      Poista
  2. Ihana tuo ostamasi paita<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥