Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Tallinna part. 2.

Toiseen päivään Tallinnassa me herättiin vähän jo paremmin levänneinä kuin ensimmäiseen. Suunnitelmia ei varsinaisesti ollut kuin syödä aamupala hotellilla ja lähteä sit taas kiertelemään Tallinnan maisemiin. Suunnattiin ekaks vanhaan tallinaan ja mä sain pojat suostuteltua lähtemään mun kanssa katsomaan Hellemannin tornia ja muureja, ja sinnehän me sitten suunnattiinkin. Ja kyllä vanhassa tallinnassa on vaan niin ihanan näköistä. Olis siellä Viron puolella kyllä voinut useammankin päivän viettää.
Shoppailukshan se sitten loppupäivästä meni, ja kiertelinkin monet kaupat missä en ennen ollut käynyt koskaan. Löytöjä ei kyllä mistään löytynyt mutta oli se kiva kierrellä mitä kaikkea heillä oli tarjota. Muutama juttu olis itseasiassa löytynytkin, mutta joko puuttui koko tai sitten hinta kirpaisi ihan liikaa. Jos nyt jotain kauppoja pitää mainita niin suosittelen ainakin tosiaan käymään Virukeskuksessa, sieltä löytyy River Island + paljon paljon muita kivoja kauppoja. Virukeskukselta satamaan päin löytyi Bershka, Stradivarius, ja Bull&Bear ainakin.  
     
DSC_0202 viro51 viro26 viro50 viro11 viro19 viro49 viro32 viro17 viro48 viro15 viro9 viro31 viro12 viro29 viro10 viro22 viro27 viro47 viro18 viro16
   
Tosiaan en voi tarpeeks edes hehkuttaa miten upea reissu meillä oli. Aivan mahtava. Naurettiin ja pidettiin hauskaa, syötiin monta kertaa ihan pirun hyvin, nautittiin ihan loistavasta säästä ja muutenkin siis pidettiin aivan ikimuistoinen kesänpäätös reissu. 
Sitten vain vartoillaan seuraavia reissuja, jos saatais sit koko poppoo kasaan!  
♥ Mulla kun on aivan mahtavimmat ja ihanimmat ystävät ja mies! ♥

11 kommenttia

  1. oi tuli niin ikävä tallinnaa tästä postauksesta!!

    VastaaPoista
  2. tuolla vanhassa tallinnassa on kyllä aivan ihanat maisemat, voisin vain kävellä päivät pitkät noita katuja pitkin ja ihastella kaikkea :) olisi kyllä ihana lähteä joku kaunis syksyinen viikonloppu pienelle shoppailu -ja rentoutumisvisiitille Tallinnaan<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep!! Mekin suunnitellaan jo uutta enemmän shoppailupainotteista reisua ;)

      Poista
  3. ihania kuvia :) ja super ihana blogi!
    ♥: leave-world.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Vau mitä kuvia, on ilo katsella :) Sullakin mukavan oloinen blogi :)

    VastaaPoista
  5. Ihanan kesäisiä kuvia. Sulla on muutenkin todella kaunis blogi, tykkään varsinkin ulkoasusta! :)

    VastaaPoista
  6. Ihana blogi :-) Tykkään erityisesti näistä sun kuvista, sillä ne on tosi tyylikkäitä ♥ Taidan tulla jatkossakin lueskelemaan postauksia!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥