Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Zara shirt

Moikka! Tulikin muutaman päivän tauko tähän bloggailuun ihan vahingossa. On saanut mennä taas pää kolmantena jalkana paikasta paikkaan. Tänään miljoonan asian hoidon jälkeen kalenterissa lukikin että LOMA. Joka ei suinkaan ihan pelkkää lomailua mun kohdalla ole. Pari vuoroa uudessa työpaikassa sekä muutama tapaaminen ja asia muutenkin hoidettavana. Mut lähes tulkoon mä olen pelkällä lomalla! ♥
Sitä ennen palattakoon yhteen kesäiseen päivään ja sen myötä koottuun asuun. Mulla on jotenkin tapana aina "säästellä" näitä itsestä kivoimpia asuja, etten julkaise niitä heti päätä pahkaa kun kuvat saan otettua. En tiiä enkä ymmärrä mistä tällänen tapa on tullut, mutta niin se vaan on. Semmosia vähemmän kivoja ja hutiloidumpia kuvia taas tekee mieli heitellä tänne "äkkiä eroon" -periaatteella. Mut tää asu oli mun mielestä todella kiva, vaikka paidan unohdinkin silittää, sekä asetella paremmin kuvissa.
Paita on alkuvuoden löytöjä Zarasta, mutta jotenkin se oli hukkunut tuonne vaatekaapin syövereihin, ja yks päivä sitten saadessani sen käsiini olin ihan sen sydänsilmähymiön näköisenä rutistaen sitä kainalossani "aaaa mulla on tälläinenkin" nimimerkillä siniseen koko ajan enemmän ja enemmän ihastuneena, vaikka se viimeksi "nousussa & laskussa" postauksessa laskussa taisi ollakkin. 
DSC_0334
DSC_0433  
Zaran vaatteet on kyllä mulle tosi lemppareita. Vaikka niiden valikoimassa on myös niitä 
kappaleita, mitä en ikimaailmassa pukisi päälleni. Niin myös niitä toisia ääripäitä löytyy, mistä olisi valmis maksamaan melkein mitä vaan. Ja tän Zara onkin ite huomannut. Hinnat on meinaan usein aikas suolaisia laatuun nähden. Mutta mikäs siinä kun porukka sen kuitenkin maksaa. Tämäkin paita maksoi sen pyörästi 40€. Mein äitikin kysyi että mitäs niin ihmeellistä tuossa merkissä on että mä maksan 40€ paidasta joka on vielä sininen. Mutta onhan tää nyt ihana ja ihanan sininenkin vielä!
Sinänsä ihan hyvä ettei Tampereelta löydy Zaraa, vaan sitten aina Helsingin reissuilla tulee siellä shoppailtua, muuten mulla lompakko huutaisi hoosiannaa jos Tampereeltakin se löytyisi. Verkkokauppa olis kyllä tosi kätsy, ehkä ne sen vielä joskus aukaisee!  

DSC_0331 DSC_0338  
Oikeastaan vihreä, siis sellainen tumman ja normaalin vihreä on sellainen väri mitä mun on tosi vaikea käyttää vaatteissa, asusteissa ja myös sisustuksessa. En oikeastaan ikinä ole siittä tykännyt, mut silti muuttaessani isälleni pikkusena sain valita itselleni yhdet marimekon unikkopussilakanat, ja meikäläinen valitsi sitten vihreät? Juurikin sen vihreät mistä mä en ole oikeastaan ikinä tykännyt. 
Joo ehkä mä tän puheen jälkeen seuraavalla shoppailureisulla bongaan jonkun vihreä systeemin mitä mä en saa mun mielestäni poijes ja mun on se pakko kotiuttaa, katotaan vaan. 

DSC_0357 DSC_0428 DSC_0335  shirt Zara | jeans JC | shoes Tory Burch | bag & watch Michael Kors


Tässä samalla tätä postausta kirjottaessani valmistaudun ensimmäiseen vapaaseen viikonloppuun sitten 5 peräkkäisen lauantai työpäivän jälkeen. Ihan jotenkin tyhmä fiilis, "mitä eikö mun tarvitsekkaan huomenna mennä töihin!?" 
Olis ihan huippu jos kohdalle osuis seillainen työ, jossa olis säännölliset työajat. Vitsi se olis luksusta tän 3 vuoden jälkeen. Nooh, haaveilu on aina ihan hyväks kaikille. 

12 kommenttia

  1. Onpas kivanvärinen tuo sininen paita! Muutenkin tosi nätti oot ja sun pukeutumistyyliä kadehdin täällä ruudun toisella puolella. Jään seuraan sun blogii inspiraation toivossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau miten ihana kommentti! ♥ Kiitos paljon :-)

      Poista
  2. Aivan täydellinen asu mun makuun ❤ Guessia, Michael Korsia ja Tory Burchia... Paidan väri on myös tosi kiva ja sopii sulle hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ehdottomia merkkejä kyllä ;)

      Poista
  3. Todella kaunis paita, ihanan värinen! muutenkin on kivan valoisia ja laadukkaita kuvia sun blogissasi :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Paita yks lemppareista tällä hetkellä ♥

      Poista
  4. Ihana paita!:) Tykkään asukokonaisuudesta hirmuisesti!:) Sun blogissas on ihanan selkeä ja raikas ulkoasu! Tykkään!<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tosi ihana kuulla että tykkäät! :) ♥

      Poista
  5. Todella ihana tämä sunkin blogi, tykkään! :) Ja oot todella kaunis <3 :o Kiva tämä asukin, sait uuden lukijan :)

    VastaaPoista
  6. oii ihana toi asu, ja varsinki toi laukku♥ rakastuin:D!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥