Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Christmas Present ♥★

DSC_0787

Tätä postausta toivottiin paljon, ja vihdoin se nyt tänne sitten saapuukin. Lahjakkaasti tosin äsken huomasin että muutama juttu jäi kuvasta puuttumaan, mutta sen takia viitsi kyllä nähdä uudestaan vaivaa. 
Oon aivan suunnattoman iloinen ja otettu näistä lahjoista. Toinen toistaan yllättävämpiä juttuja, ja sitäkin ihanempia. Myöskin puolet tästä maailman ihanimmasta sohvasta jolla nyttenkin taas makoilen kuului lahjoihin. 

DSC_0795

Leffoja. Viime aikoina mä olen katsonut niitä melkein joka päivä sen yksi tai kaksi. Joten näähän tuli oikeinkin oikeaan osoitteeseen. Uusin Step Up ja Make Your Move oli nappivalintoja. Mullahan kaikki Step Upit ja vastaavanlaiset tanssileffat onkin jo ennestään. Pretty Little Liars:sin uusin eli 4 tuotantokausi, joka pitäisikin pian korkata kun J lähtee katsomaan jääkiekkoa hakamettään. Nälkäpelin toinen osakin vihdoin löysi mun luo, siittä ykkösestä tykkäsin paljon ja kolmonen piti käydä leffassa katsomassa, mutta koska kakkonen uupui siitä välistä olisi turha ollut leffaan kolmosta seurailemaan mennä. Sekä myöskin Hobitti ja Hannu & Kerttu Noitajahdissa. Kumpaakaan mä en ole aikaisemmin nähnyt! Ja musta Hobitin kaltaiset pitkääkinpitemmät leffat on paljon mukavempi katsella kotisohvalla kuin leffateatterissa. 

DSC_0832

Suklaata, suklaata ja pikkusein vielä lisää suklaata. Se on aina helppohomma aloittaa tammikuussa karkkilakko kun kaapit pursuaa karkkia. Ei vaan, mulla ei ainakaan suunnitelmissa edes ollut sellaista. Tammikuu on yhtä tyhmä tekosyy kuin moni muukin. Aloitan sen taas siinä kohtaa kun tuntuu että karkkia tulee syötyä kaksin käsin. (Eli hyvin pian....) 
Aivan ihana silkkinen aamutakki. Tälläistä oon pitkään jo himoinnutkin, ja nyt J:n porukat osasi lukea mun ajatukset ja tälläinen ihanuus sitten munkin luo vihdoin pääsi. 
 DSC_0825

Litran shampoo ja hoitsikkapullo. Mun hiuksia tuossa joku aika sitten taas vaalennettiin ja metrinen juurikasvu paikkailtiin samaan sävyyn sopivaksi. Joten ei ollenkaan huonoon saumaan tulleet nämä kosteuttavat tuotteet. Tää tuoksu näissä on ihan ehdoton. Ja lisäks koska J käyttää aina niitä mun kalleimpia hoitoaineita ja tehohoitoja (kyllä kyllä, ihan niinkun niillä olis merkitystä sen 1cm pitkään hiukseen... mutta kuulemma ne on hänelle tosi tarpeellisia) niin mulla nuo hoitsikat tuppaa hupenemaan silmissä, niin isoille hoitoainepurkeille on kyllä aina tarvetta.  

DSC_0819

Iittalan punainen ja kirkas kivituikkulyhty. Tälläiselle kynttiläaddiktille nää tuli enemmän kuin tarpeeseen. Punainen oli nyt joulun jäkeen kovassa käytössä, koska onhan se nyt sanomattakin selvän jouluinen. Varmasti nää säilyttävät paikkansa ympäri vuodenkin esillä. Onhan nää nyt ihanan ajattomat ja kivan näköiset. 

DSC_0816

Lauren Conradin Beaty kirja. Tätä mä oon haaveillu jo pitkään. Kerran tätä yhdellä kaverilla vilkasin, ja sain sillä vilkaisullakin jo useamman hyvän vinkin. Joten aivan varmasti tulen tämän pikkuhiljaa kannesta kanteen lukemaan. Tää on oikeasti sen kaiken arvostuksen arvoinen kirja. Ja mikäs muukaan kuin Selfietikku! Tän mä sain kans J:n porukoilta. Ja tänään tän sitten virittelin valmiiksi ja testasin, ja onhan tää nyt kieltämättä tosi kätevä vehje. Aluks mäkin pidin et no huhhuh joku selfietikku, mutta sitten kun sain yllättäen omani, niin onhan tää oikeastaan tosi jees juttu. Katotaan kun saan tällä ensimmäiset julkaisukelpoiset kuvat aikaan. 

DSC_0799

Toven 100- vuotis juhlamuumimuki. Tää on yks ehdottomasti hienoimpia muumimukeja mitä on tehty. Mun versio on se rillitön. Toki mielelläni rillillisen olisin kotiuttanut, mutta koska niitä tais jokunen muukin haluta. En osaa oikeen päättää ottaisinko tän käyttöön, vai pyhittäisinkö tän vitriinin muiden arvokaimpien joukkoon. 
Yks ehdoton lemppari tän vuoden lahjoista oli Marimekon Siirtolapuutarha kulho. Se isompi versio. Tää on niin ihana tää kuosi. Multa löytyi ennestään yksi pienempi kulho ja pari mukia. Niitä mukeja ja lautasia tarkoitus olisi keräillä vieläkin enemmän. 
  
DSC_0827

Victoria's Secretin perhekkin kasvoi muutamalla putelilla. 2 suihkugeeliä (toinen jo käytössä ja unohtui kuvasta.) vartalosuihke ja kosteusvoide. Tuo coconut passion, en kestä miten ihanan tuoksuinen se onkaan. Säästelen tuota rasvaa vielä toistaiseksi, sen vuoro on vasta sitten kun edellinen puteli pääsee loppumaan kokonaan. Eiks niin että hyvää kannattaakin odottaa?  
    
DSC_0783

Tälläinen oli mun lahjasaaliini tänä vuonna. Tosin kuvasta jäi puuttumaan punainen mariskooli, obh nordican punainen mikro, sekä playstation 4 white, jonka J osti meille kotiin yhteiseksi. Mutta huomaatteko, yksi lahja jäi tarkemmasta esittelystä puuttumaan. Sille saattaapi olla tulossa ihan omapostauksensa! 

Mitä te saitte lahjaksi? Ja mikä oli teidän lempparinne? 

48 kommenttia

  1. vähän sä sait kivoja lahjoja :)

    VastaaPoista
  2. Hei ootko huomannu, et fbs on tamperelaisille bloggaajille oma fb ryhmä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt sun kommentin jälkeen huomasin! :) Ja pitikin käydä heti liittymässä, Kiitti siis vinkistä! :-)

      Poista
  3. Ompas ihania lahjoja! Multa löytyy kotoa myös noita Lauren Conradin kirjoja - ihan huippuja, saa niin paljon inspiraatiota! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Mulla on se Style- englanninkielisenä, hyvää harjotusta heikolle kielipäälle :-)

      Poista
  4. Millä oot muokannu ton ylimmän kuvan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Photoscapella, mutta fontti on ihan netistä ladattu! :)

      Poista
  5. Ihania lahjoja! :) Lauren Conrad on ihan huippu! Itseltäni löytyy se Style-kirja, suosittelen myös sitä! Ehkäpä tän vuoden aikana saisin hankittua tuon Beautyn. :) Ja VS:n tuotteet on aina ihan mahtavia myös heh!

    http://henspeslittlethings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kans hyvä se Style! :) Mä voin suositella kyllä tuota Beatya! Ja joo, oot myös oikeessa siinä että VS:n tuotteet on ihan huippuja! ♥ :)

      Poista
  6. Ihanan pirteä plogi sulla :) paljon kirkkaita värejä millä kameralla kuvaat? selfie tikku on munkin ostoslistalla seuraavaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Pia! ♥ :) Kamerana mulla on Nikonin D5000 vanhus :) Selfietikku osottautui kyllä tosi kätsyksi! :)

      Poista
  7. Sulla on aivan ihana blogi :-) liityn lukijaksi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau, Kiitos paljon Emilia! ♥ Tervetuloa joukkoomme :-)

      Poista
  8. IHANIA lahjoja oot saanu! <3
    Toi coconut passion on yks munkin lemppari, siitä tulee jotenkin kesä aina mieleen. :)

    http://lifeisbeautifuland.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Se on kyllä tosi ihana tuoksu! :-) Ja muistuttaa juurikin kesää! ♥ :)

      Poista
  9. Tosi ihania lahjoja oot saanut! :)<33

    VastaaPoista
  10. Ootpa saannut kivoja lahjoja! Itse katsoin juuri pari iltaa sitten tuon Hannu ja Kerttu -leffan, ja tykkäsin kovasti! Kirjoitahan sitten tarkempaa postausta selfietikusta, kun olet siihen paremmin tutustunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tuli kauheet poltteet katsoa tuo leffa! :D Pitääkin siis hoitaa asia pois alta pian! :) Joo täytyy tehdä postausta! :-)

      Poista
  11. OI, tuo laukku on ihan mieletön!!

    http://ida-anniina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Oij ihania lahjoja! Itsekin toivoin Lauren Conradin Beauty kirjaa, mutta en ehtinyt lähteä äitin kanssa ostoksille joten se jäi saamatta, hän ei osaa ostaa oikeita ilman mua!:')

    VastaaPoista
  13. Sun blogi on kyl ihan huippu!
    Haluisinkin tietää mitä asetuksii sä käytät sun kameras ku otat näit kuvii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ :) Yleensä kuvaan niin että säädän aukon itse! :-)

      Poista
  14. IHANA BLOGI ♥
    Liityin ehdottomasti lukijaksi ja ihania lahjoja oot saanut!
    Tuoksuuko tuo Coconut Passion sellaiselta voimakkaalta kookokselta vai onko se mieto kookos? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä siinä on sopivasti kookosta! Ei semmonen yliannostus, mutta ei mitenkään liian mietokaan! :)
      Ja hei hurjan paljon kiitoksia ihanasta kommentista! ♥ :)

      Poista
  15. Ihania lahjoja ja ihana blogi! Kuvien laatukin on mahtava. Uusi lukija! :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Helmi, kiva kuulla että tykkäät :-) ♥

      Poista
  16. Aivan ihania lahjoja olet kyllä saanut! :) ja nuo iittalan kivituikkulyhdyt on ihania ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! :-) Mä tykkään niistä kans! varsinkin tuosta punaisesta ♥

      Poista
  17. Hei ihan mahtavia lahjoja oot saanut! Leffat, muumimuki ja marimekon kulho on suosikit ♥ Tuota selfietikkua ois aika hauska päästä testailemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä oli kyllä ilo testailla! :D eiköhän se pääse pian ihan käyttöönkin :-)

      Poista
  18. heeeeeeeei pakko kysyä, miten toi selfietikku toimii?:D puhelin tonne päähän, mutta pitääkö laittaa itselaukasimelle vai onko tos joku huisi kaukolaukasin sydeemi?:D pakko ehkä hankkii siskolle tommonen synttärilahjaks oivoi

    http://chaasingthesun.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä laitetaan puhelin juuri tuonne päähän, ja siinä tulee mukana kaukosäädin joak yhdistetään puhelimeen bluetoothilla, ja sit sillä kaukosäätimellä painetaa nii se ottaa kuva! :) Se vissii täytyy just kattoo tarkkaa et se on sit oikeelle puhelimelle suunniteltu :) Tää mun käy iPhoneille! :)
      Suosittelen kyllä ehdottomasti! :)

      Poista
  19. Ihania lahjoja! Mullakin on tuo Lauren Conradin kauneuskirja ja tykkään siitä valtavasti, siellä on hyviä vinkkejä ja ihanai kuvia niin hiustenlaittoon kuin meikkaukseenkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep!! Se pääsi kans yhdeksi suosikiksi :) ♥

      Poista
  20. Ihania lahjoja, justiinsa sellaisia tarpeellisia! :)
    Multa löytyy GoProlle tuollainen selfietikku, saisi siihen järkkärinkin kiinni, mutta ei mun käsivoimat sitä yhdistelmää jaksaisi kovin kauan pidellä :''D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans eka ajattelin et vitsi olis kiva jos sais järkkärin! Mut sit hoksasin et joo, ehkei sitä jaksais ja muutenkaan olis fiksu pidellä minkään tikun nokassa! :D

      Poista
  21. Oi miten mahtavia lahjoja oot saanu! Erityisesti toi laukku, aivan ihana ♥

    Ompas noissa kuvissa kirkkaat ja kauniit värit! Tykästyin tähän sun blogiisi muutenkin niin paljon, että liityn ehdottomasti lukijaksi! :-)

    ithinkthatthingiscalledlife.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku kyllä on!! ♥ :) Kiitos paljon ihanasta kommentista Janika! :)

      Poista
  22. Oot saanu aivan ihania joululahjoja! <3 Itseä alkoi kiinnostaa erityisesti tuo kirja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä ehdottomasti tuota kirjaa! :)

      Poista
  23. Kivoja lahjoja oot saanut :) ja kivalta vaikuttaa tää sun blogis, tykkään kovasti ! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Hemppe! :) Ja lahjat oli kyllä kaikki tosi mieluisia! ♥ :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥