Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Pink Shirt

Tammikuu.. Jotenkin mä olen aina ollut tammikuuhun sellaisessa viharakkaus- suhteessa. Se aloittaa vuoden okei joo, se luo kaikkia positiivisia ajatuksia. Mut sitten se myös toteaa mennessään että joulu ja sen mukana tulleet pitkät vapaat tulee taas vasta vuoden päästä. Huokuu varmaan tuosta lauseesta miten ihana asia onkaan huomenna palata töihin. Kyllä mä olisin vielä toisenkin viikon voinut lomailla, ei siinä. 
Mutta no joo, on mulla tavallaan jo ikäväkin sinne. Kaikki ihanat työkaverit, taas se arjen rutinoituminen. En oikeen kerennyt päästä kunnolla edes alkuun tässä omankämpän kanssa, ja siihen totuttelemisessä, kun taas jo mentiin ja joululla sotkettiin kuviot. 
Tässä tosiaan ollaan nyt oltu viikkolomalla. Juhlittu Uuttavuotta parhaimmiston kanssa, vietetty aikaa täällä Tampereen kodissa sekä Ikaalisissa kotikotona. Me on J:n kanssa katottu varmaan parisenkymmentä leffaa ja vietty vaan rentoiluaikaa. Tänään tosin alettiin jo valmistautumaan huomiseen loman loppumiseen, siivottiin koko kämppä lattiasa kattoon, ja samalla vähän muutettiin olkkarin järjestystä. Sit heitettiin ihan rapsakassa kelissä lenkki, ja nyt mä istuskelen tässä teille kohta liiankin tutuksi tulleessa sohvassa kiinni ja odottelen että J saa ruuan valmiiksi. Joo siis J:hän meillä vallan kokkaa. Tiedä sitten eikö se vaan luota mun loistaviin taitoihin vai mistä muka kiikastaa... 
Napsattiin me tuossa yks päivä asukuviakin.

Tuo ylläoleva pätkä on kirjoiteltu tiistaina. Mutta koska ilmeisesti flickeriäkin ahdisti jonkin verran keskiviikkona alkanut arki, päätti sekin pitää omaa lomaa. En saanut silloin koko päivänä kuvia ladattua mitenkään päin, ja muut päivät viikosta olen ollut menossa tai nukahtanut suoraan töistä tultuani sohvalle. Nyt kuitenkin pääin viettää perjantai laatuaikaa koneen kanssa. 
Okei joo, ei tää blogi nyt ihka ainut syy ollu miks mä jaksoin tän koneen aukaista. Meinaa h&m:n kuvasto tipahti eilen postiluukusta, ja siellä kotiosaston puolella mä bongasin vaikka mitä kivaa (lue: ihan liian paljon kivaa...) ja tän postauksen jälkeen ajattelinkin viettää laatuaikaa sen nettisivuston kanssa. 

DSC_0883 DSC_fjfjf
 jacket Zara | shirt Notion13 | jeans VeroModa (New!) | bag & watch Michael Kors 
shoes UGG Australia | sunglasses Ray-Ban


Jospa sitten ihan tän postauksen aiheeseen, eli pitkästä aikaa päivänasuun. Tuo paita on jo mulla useamman kuukauden, ellei puhuta jo lähemmäs vuodesta ollut. Löysin sen muistaakseni Nellyn alesta. Sille jäi hintaa joku pikkuruisen päälle kymmeneneuroa. Ei paha musta ollenkaan. Mietin aluksi valkoista, mutta se nyt ei tietenkään alennuksessa ollut joten se sai jäädä. Tää osottautui lopulta tosi kivan väriseksi ja oloiseksi. 
Itseasiassa vaikka mä tykkäänkin tästä paidasta tosi paljon, mulla on semmonen kumma juttu. Välillä tätä meinaan tulee käytettyä lähes melkein päivittäin, mut sit taas välillä se unohtuu kaapin syövereihin pitkäksi aikaa. Ja taas kun sen ottaa käyttöön, se on edelleen vähintään yhtä ihana. 
Tän talven ehdottomasti käytetyimmät takit on olleet pidemmät takit. Mut jostain syystä tähän asuun oli kiva pukea päälle tuo Espanjasta saakka kiikutettu Zaran yksilö. Vaikka sen kanssa melkoisiin taisteluihin välillä joutuukin. Siinä kun tuppaa toisen taskun vetoketju lopettaa yhteistyön välillä aivan totaalisesti. On meinaan hieno tunne yrittää päästä rappukäytävään sisälle kun aivain on taskussa, ja tasku totaalisen jumissa. Tai toinen lähestulkoon yhtä hupaisa tilanne on, kun odotat tärkeää puhelua, ja oot laittanu vetoketjun tunnollisesti kiinni suojellaksesi jo rikkinäistä puhelinta. Tokihan se olis astetta helpompi vastata jos sen puhelimen saisi sieltä käteensä. 

DSC_0904 DSC_0875 DSC_0902 DSC_fijiji

Tuommosia päiviä sais olla enemmänkin. (Ei siis sellaisia kun avaimet jää taskuun jumiin...) Vaan aurinkoisia! Oli meinaan ihana tunne kun sai kaivaa arkast esiin ja niille oli oikeasti käyttöä. Talvi olis tosi jees, ja sen läpi jaksais ihan eri fiiliksellä jos päivät näyttäis edes 50% tolta. Mutta ei. Hyvä jos yks päivä talvessa on tuommone edes. Kirpeä sopiva pakkanen, lunta sopivasti, ja aurinko ♥ Nyt tää sääherran on-off suhde tohon lumeen alkaa kyllästyttämään. Joko sitä on, tai sit sitä ei oo ollenkaan. Mut toi loskapaskakeli. Ei sitä vaan jaksa. Talvella kuuluu käyttää Uggeja, ei kumppareita tai pikemminkin sukelluspukua. Enkä mä myöskään tykkää siittä että luistimilla pääsisi turvallisemmin perille kun normi kengillä, kun kadut on niin pirun jäässä on ailahtelevan sääherran takia. 
Nyt rupee kello näyttään siltä että loppuilta on omistettu vaan mulle ja PLL:n 4 tuotantokaudelle. Nimittäin huomenna tosiaan vielä töitä ja sunnuntaitakin voisi kutsua työpäiväksi, sillä silloin täällä meillä maalataan! 

13 kommenttia

  1. ihanan pirteä tuo pinkki paita!<3 ja tsemppiä töihin, kyllä se arki alkaa taas pikkuhiljaa rullaamaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep!! Kiitos Tuuli, kyllähän se taas lähti rullailemaan! :)

      Poista
  2. Oi kuinka suloinen paita ♥ Niin ihastuttavan värinen!

    VastaaPoista
  3. Ihana blogi sinulla <3 ihanan pirtee asu <3 pinkki on yks mun lemppari väreistä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Emilia! :) Asu oli kyllä nappi valinta! :)

      Poista
  4. Ihanan pirteä paita, oikein säihkyy noista kuvista kun vaalean lumen keskellä otettu!♥

    VastaaPoista
  5. Voi että mä rakastuin tähän sun blogiin! Oli kyllä pakko klikkailla itseni lukijoiden joukkoon, jotta saan lukea sun päivityksiä useammin!
    Blogin ukoasu ja kuvat ovat ihania! Mutta ennen kaikkea mä haluan kuitenkin ylistää tuota sun tekstiä; se nimittäin tempaa kerralla mukaansa, kun aloittaa lukemisen. Just sellaista rentoa, mutta hyvää suomenkieltä, ja kaiken lisäksi osaat kirjoittaa 'värikkäästi'. Tykkään, tykkään, tykkään <3
    Sun asukuvat on myös tosi inspiroivia. Niissä on jotain itselleni hyvin tuttua, mutta joku niissä kuvissa kuitenkin kiehtoo, mikä ei olekaan niin tuttua. Piti katsoa oikein tarkkaan noi 2014 Päivänasut -postauksen kuvat läpi - niin ihania asuja! <3

    Sun blogi kyllä hyppäsi nyt mun lukulistan kärkipäähän! Vaikutat ihanan positiiviselta, ja se välittyy tänne ruudun toiselle puolell asti! Jatka ihmeessä samaan maaliin❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä!! Tälläiset kommentit vetää ihan sanattomaksi. Ihana Jutta, Kiitos! ♥ :-) Oon ihan otettu! :)

      Poista
  6. Ihanan raikkaan värinen paita, piristämässä synkkää talvea!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥