Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Last Winter Outfit

Talvi alkaa olla aikalailla taputeltu, mutta mäpäs muistinkin että mulla on yhdet talviset asukuvat vielä tuolla kansion perukoilla. Ja jotta ei nyt ihan shortsikeleille keretä päätin julkaista ne tähän väliin.
Mä kyllä pakkasin mun talvitakit jo varastoon menevään kuormaan, sekä asettelin talvikenkulit vaatehuoneen ylähyllyille omiin laatikoihinsa. Joten pakkanen, katokkin sitten että pysyt nyt sitten visusti poissa, ainakin ens talveen saakka, enkä itseasiassa pitäis pahana jos lähtisit pysyvästi. 
 
DSC_0181 8897 DSC_0303 DSC_0267 Henna hukkuu taustaan Hei- tässä. Jotenkin onnistun usein kattoon sellaset kuvauspaikat että joku jutska on taustan kanssa sävysävyyn. Mutta pientä säätöä ja perusidean saa varmaan irti. Kuvat ei muutenkaan miellytä omaa silmää sitten yhtään, olisin toki voinut edes muutaman kuvan ottaa ilman arskoja, ja niin että koko naama on asusteiden peitossa. Vedotaan siihen että oikeesti tolloin oli kunnon pakkaset. Mut taitaa olla talven ainoita kertoja kun arskatkin näki päivänvalon. (tai ylipäätään joku näki.)  
 
DSC_0167 DSC_0254 DSC_0217 DSC_0300 8896 Mun talven vakkarivaate oli ehdottomasti tää täälläkin paljon näynyt Vilan takki. Se oli yksi onnistuneimpia ostoksia, vaikka aluksi meinasinkin jäädä ilman. Samoiten tätä Henfy Lloydin pipoa tuli kulutettua ahkeraan. Ja lopputalvesta ostetut Nellyn kengät pääsivät suosikkien joukkoon. 
Mä en talven aikana investoinut mitenkään hirveesti tähän vaatekenkäasuste- puoleen. Vaan rahat hupeni kaikki kyllä ihan mukavasti omaa kotia laittaessa ja tarpeellisia juttuja ostellessa. Nyt kuitenkin muutamia poikkeavuuksia lukuunottamatta koti alkaa näyttää kodilta, niin voi taas kesää kohti keskittyä säästämiseen sekä muutamiin hankintoihin. Oon pikkuhiljaa yrittänyt päästä eroon kaikista hutiostoksista, ja keskittää vähän sellasiin harkituimpiin ja tarpeellisempiin ostoksiin. (Katotaan vaan niin tän postauksen jälkeen näpytän miljoonatilausta jo menemään netissä....)Vastaavasti oon myös luopunut monista jutuista, ja onnistuneesti oonkin saanut kaikkia itselle käyttämättä jääneitä sekä hutiostoksia kierrätettyä eteenpäin. Sekä mikä parasta, vaatehuoneen lattiakin näkyy taas pitkästä aikaa kassikerrosten alta! 
Vaikka mulla on jo nyt ihana tuota muhkeaa ja lämmintä takia, on ollut ihan parasta kaivaa nahkatakit ja muut kevättakit varastosta esiin ja heittää sellainen päälle lähtiessään ulos. Ilman että mielessä on syväjäätyminen ensimmäisen kymmenen metrin aikana. 
Mutta nyt salkkarimaratoonin pariin kun on useempi jakso jäänyt välistä. Et toisinsanoen, aivot narikkaan ja pari palaa suklaata sekä lasillinen cokista. 

DSC_0165
jacket Vila| jeans VeroModa | bag Michael Kors beanie Henry Lloyd
shoes Nelly | knitting River Island | scarf Cubus | sunglasses Ray-Ban

4 kommenttia

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥