Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

SPRING!

DSC_0479 Kevät se vaan rullaillen tekee tuloaan. Ei huono juttu sitten ollenkaan. Kevättakit on myös löytäneet tiensä päivänvaloon ja useampana päivänä niitä on saanutkin käyttää. Kevät on syksyn lisäksi mun lempparit pukeutumisessa. Saa käyttää rennompia vaatteita, mut silti ei oo kuuma eikä kylmä. Kesä lähestyy ja siihen saa alkaa valmistautua. 
Muutenkin mä oon pukeutumisessa vähä sellanen fiilistyyppi. Keväällä nyt fiilis on aina korkeella joten se näkyy ja tuntuu. Syksyllä saa alkaa kaivaa kaapeistaan niitä ikisuosikkeja kesän helteiden tieltä.  

DSC_0488 DSC_0513 DSC_0465 DSC_0483
Tässä asussa päälle tiensä löysi mun ehdottomasti lempparein nahkatakki. Melkein jopa pelkään sen puolesta että se varmaan pian kuluu puhki. Itseasiassa tän takin myötä mun nahkatakkirakkaus leimahtikin. Nyt niitä on kertynyt muutamia erilaisia ja värisiä. Silti tää on se lempparein niistä ehottomati. 
Lemppari takkiin on helppo yhdistää yhdet lempparifarkuista. Sekä luotto converset ja hiljattain hankittu lippis. 
Muutenkin mun pää pursuaa asuideoita! Ja nyt oliskin taas viikonloppuna tarkoitus ikuistaa ainakin yhdet tai kahdet. Jos vaan aika ja sää sallii. Ajattelin meinaan nukkua molempina päivinä ainakin sinne puoleenpäivään kun viime viikonloppu meni taas töissä.


sdfsdf Kirjottelen tätä postausta koko suu ihan järkyttävä kipeänä. Multa lohkes edellis yönä paikka hampaasta, tai oikeestaan osa siittä. Ja se on semmosessa kohassa et kieliosuu siihen ja on nyt sen terävien reunojen myötä kärsinyt aikaslailla. Nyt koko kieli ja poski yms suun alue on ihan tajuttoman kipeä. Huomenna mulla on onneks lääkäriaika nii saan sen korjailtua. Mut pieni tuska on ollu nyt syödä ja juoda ja puhua. Yleensä sitä inhottaa mennä hamppilääkäriin mutta tällä hetkellä meiläinen vartoo sitä kuin kuuta nousevaa tai ehkä jopa enemmän. 
Mutmut, nyt kutsuu suihku ennen hiljasuutta ja sit ottaan unia kahden viimesen todella huonosti nukutun yön jälkeen. Jos nyt vaikka toi burana kerkeis sen verta autteleen että nukkumatti uskaltais käydä poikkeemas. 

DSC_0526 sdsdsds DSC_0486-1

6 kommenttia

 1. ihania kevätkuvia Henna!<3 aurinko antaa tosiaan paljon energiaa päiviin ja valon lisääntyminen piristää hurjasti mieltä :) bloggailukin on saanut taas uutta puhtia näin kevään tullen!

  VastaaPoista
 2. Vau, sun blogi on ihan mielettömän hyvä! :) Sun teksteistä ja kuvista huokuu itsevarmuutta, joka vähän niinku tarttuu minuunki ku luen postauksias! Ihan huippua, kiitos siitä!! :)

  VastaaPoista
 3. Melkeen ihan masentaa lukea näitä 'spring is here' ja muita kevääseen liittyviä postauksia! Yön aikana satanut yli 10cm lunta ja taivaalta tulee kokoajan vain lisää! :-D Ehkä päästään nauttimaan kesästä pian ? :-D

  Ihanaa tiistaita <3
  http://emmppu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Ja jatkuu vaan noi koleet ja märät kelit! :--( Kevät olis kyllä saanu jäädä ja pikkuhiljaa vaihtua kesään! ♥

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥