Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Naistenpäivä! ♥

Ihanaa Naistenpäivää kaikille sinne ruudun toiselle puolelle! ♥ Jo jonkun aikaa oon ajatellut tälläistä postausta, ja mikäs muukaan olisikaan parempi päivä. 
Mikäs tässä naisen elämässä sitten onkaan niin ihanaa, kun vaikka verrataan tuohon vastakkaiseen sukupuoleen.. 
 
naistenpäivä2
 ... Naisena sulla on oikeus muuttaa mieltäsi. Tai itseasiassa on välillä ihan suotavaakin muuttaa mieltään, ei pelkästään oikeus. Voit olla toisena päivänä toista mieltä ja toisena toista. Eikä kukaan sano että se olisi väärin, tai ihmettele miksi näin. Paitsi ne miehet.... Miehenä taas mielensä muuttaminen on aina vähän niin ja näin.  Se että jos toisena päivänä kannustat tapparaa ja toisena ilvestä, tai jos toisena päivänä tykkäät kaljasta ja toisena et. Noh, niin. Tätä ei varmaan tartte perustella. 

... Voit käyttää miesten vaatteita ja se on täysin normaalia. Voit pitää poikaystävä paitaa yöpaitana, tai hupparia kylmissäsi. Ja se on ihan normaalia. Asusteista, kuten lippiksien lainaamisesta puhumattakaan. Miehenä taas, nooh. Joku voi ehkä ajatella hieman epäillen jos miehellä on naisensa paita päällä. Ehkä. 
   
naistenpäivä4
... Jos et tiedä jotain asiaa tai ymmärrä, voit vedota siihen että olet nainen. Naisien nyt ei kuulukkaan tietää jokaista nippelitietoa ja osata kaikkea mikä on mahdollista. Tottakai siis me luonnollisesti osaamme ja tiedämme, mutta aina ei viitsi näyttää sitä kaikkea älykkyyttä mikä meistä löytyy, vaan täytyy päästää miehetkin loistamaan välillä. 

... Saamme odottaa hemmottelua. Esimerkiksi tänään. Aamupala sänkyyn, kukkia, syömään, leffaan, yms hemmottelua. Se vaan kuuluu toimenkuvaan miehillä. Unohtamatta, synttäreitä, vuosipäivää, nimppareita, toisen nimen nimipäiviä, puolivuotispäivää, ystävänpäivää, juhlapyhiä, kissanristiäisiä... 

... Voit kiukutella mielin määrin ja just silloin kun siltä tuntuu. Eikä sille tarvitse olla erillistä perustetta, ei aina vaan voi huvittaa olla hyvällä tuulella ja samaa mieltä. 

naistenpäivä3 ... Voit shoppailla ihan niin paljon kuin vain lompakko antaa periksi. Ihan vain koska olet nainen,voit omistaa saman mekon ja paidan useammassa erivärissä. Voit käyttää yhtä vaatetta vaikka kerran ja päättää että nyt lähtee kiertoon kirpputorille ja samasta paikasta kotiuttaa kolme uutta. 

... Saat halailla ja vaikka pussailla ystäviäsi niin paljon kuin vain tarve vaatii. Ja se on täysin normaalia. Voit myös pitää tyttöjen illan vaikka jokatoinen ilta ja sekin on aivan normaalia. Se että miehet halailisivat ja pussailisivat, noh... 

... Saat paljon etuuksia vain ollessasi nainen. Esimerkiks harva se kerta miehet haluaa baarissa tarjota sulle drinkkejä ja portsarit päästää sut ja ystäväsi jonon ohi. Ja muutenkin miehet tarjoaa usein apua, vain koska olet nainen. 

naistenpäivä1
... Ei tartte tehdä kaikkea niin monimutkaisesti kuin miehet, tai tartte ottaa asioita niin tosissaan kuin miehet. Huonona päivänä saat erittäin hyvän syyn lähteä shoppailemaan, ja ongelman kohdatessa vaikka syömään. Ei tarvitse olla niin tosissaan joka asiassa. 

...  Naiset nyt vaan on tunnetusti parempia joka asiassa ja muutenkin. Me vaan ollaan sen verran huomaavaisia että annetaan miehillekkin välillä mahdollisuus eikä näissä tapauksissa näytetä kaikkea mitä osaamme! 


 Samanlainen, erilainen, 
  ihanainen, heiluvainen, 
  kiharainen, kukikkainen, 
  kotimainen, muukalainen, 
  petomainen, keijukainen, 
kaunokainen,  oikeanlainen, 
 hienonlainen, ainutlaatuinen,   
  NAINEN.

14 kommenttia

 1. Tää oli hauska postaus! ;) Ja ihana runo perässä! Hyvää naistenpäivää Henna sullekin!

  VastaaPoista
 2. Heh, ihan mahtava postaus ;) Kyllä on ihanaa olla nainen! Sulle myös mukavaa naistenpäivää upeus ❤

  VastaaPoista
 3. Super postaus ja aivan asiaa :D <3 hyvää naisten päivää <3

  VastaaPoista
 4. vitsit miten ihana ja hauska postaus!<3 :D hymyilytti kyllä lukea tätä :) olet ihana<3 ps. kivoja kuvia :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tuuli! :) Tätä oli hauska kyllä tehdäkkin! ♥ :D

   Poista
 5. Ei vitsi miten hauska postaus!! :D Päivän piristys!

  VastaaPoista
 6. Eikä!! Tää oli niin hauska postaus :D on kyllä ihan huippua olla nainen ;) Sullekin ihan superia eilistä naistenpäivää :* <3

  VastaaPoista
 7. Vitsit tää oli niin hauska postaus! Kyl naisena oleminen on niin parasta! :D

  Mun blogissa olis sulle pieni haaste suoritettavaks. :)
  http://sonjatuuliak.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥