Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.
viime1 DSC_0377 ♥ Löytänyt (taas.......) yhden rakkaustakin. Tän mallista takkia oon etsinyt niiin kauan. Mutta se neititäydellinen ei oo sitten osunut kohdalle, ei millään. Kunnes Ginatricotista sen alku keväästä bongasin. Nyt hamuankin jo vastaava parissakin eri värissä. 
  
DSC_0595
♥ Nautiskellut toinen toistaan mahtavemmista lenkkimaisemista. Siinä tää Tampere vetää ehdottomasti pidemmän korren. Meinaan lenkkimaastoissa ja -maisemissa. Harmi vaan ettei sitä kameraa tosiaan tuu mukana juostessa kannettua ja puhelimenlaatu, noh. 
  
DSC_0088
♥ Ruvennut kiinnittämään huomiota syömisiin. (Ainakin vähän ja välillä...) Ja tässä tehtiinkin yks ilta ehkä maailman parhaimpia hamppareita. En oo varmaan koskaan aikaisemmin tehnyt kunnon sämpylöistä, tai no, ylipäätään hamppareita ennen. Kanafilettä, tomaattia, majoneesia, juustoa, salaattia ja nautitaan. Voipojat mutta oli meinaan parasta! Jos olis vähä jaksanu nähä vaivaa olis tehny ranskikset itte myöskin. 
DSC_0937
♥ Värjännyt hiukset! Instassa seuranneet on ne jo bonganneetkin. Tänne onkin piakkoin tulossa ihan omaa postausta. 

DSC_0882 ♥ Hurahtanut kukkasiin. Leikkokukkia, orkideaa, rahapuuta (joka ei kyllä harmikyllä oo vielä rahaa aikaseks saanu...) ja viherkasvi jonka nimee en ees tiiä. 
  
DSC_0076
♥ Ostanut kovaa vauhtia lähenevää hellettä varten ne uudet bikinit ja kaivanut arskat ja kesälukemiset esiin. Mä oon himoinnut valkoisia biksuja sitten useamman vuoden. Mutta vielä ei ole osunut ne omat yksilöt kohdalle. Kunnes tänä keväänä H&M:n netistä nämä sitten vihdoin kotiutui. 
  
DSC_0805
♥ Juhlistanut yhden pikkumiehen 1v synttäreitä. On se vaan niin hurjaa miten nopeasti aika menee. Muistan vielä ristiäiset, sekä senkin kun sain kuulla että pikkumies oli tupsahtanut maailmaan. 
  
DSC_0258 ♥ Fiilistellyt uutta rakkauskelloa. Vihdoinkin luottoasuste löytyy sekä hopeisena että kultaisena. Miten paljon se helpottaakaan niitä päiviä kun haluaa kaiken olevan kultaista.  
  
DSC_0912 ♥ Sisustanut. Oon löytänyt muutamia tosi kivoja juttuja sisustukseen viimeaikoina. Ja oon ehkä osannut jo päättää minkälaisen lampun hommaan toiseksi tähän olkkariin. Joo, eihän sen valitsemiseen olekkaan mennyt kuin puolivuotta. No, eiköhän se pian saavu ja saadaan olkkarikin näyttämään viimeisen päälle kodilta. 
  
DSC_0879
♥ Tehnyt kirpputoreilta ihan huiseja löytöjä. Viimeks viime sunnuntaina. Voi juku miten oon tykännytkään asua tässä, kun on ihan kävelymatka sekä radiokirppikselle että monelle muulle kirppikselle.

4 kommenttia

  1. Vitsi kuinka upeita kuvia ♥ Ja tuo takki on ihan täyttä rakkautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäät! :) Takki on kyllä rakkautta!! ♥

      Poista
  2. Oi vitsit miten kivat nuo lasiset kynttilänjalat! Näyttää huippuhyviltä :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä tosi kivat, sattui osumaan Pentikillä tarjouksessa silmään! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥