Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Sunnuntai!

Voi pojat! Aluks mä kirjoitin tän toissa päivänä näin "kirjoitan tässä postausta ennätysajassa!" enään en voi sanoa samaa. Pikemminkin ennätyshitaasti tämä postaus vihdoin tänne julkiseksi saadaan. 
Muutama päivä sitten se vihdoin tapahtui, sain hankittua uuden koneen. Noh, koska merkki vaihtui edelliseen vaihtui myös käyttö tottumuksetkin ja vielä aika radikaalisti. Ensiksi mä taistelin sen kanssa että sain ylipäätään kuvat lisättyä koneelle. Järjestyksessä ne ei vielä ole mitenkään päin mutta ovatpahan nyt osittain ainakin koneessa! Seuraavaksi kysymykseksi heräsi mitenkä mä ne käsittelen ja säädän blogiin sopiviksi. No, luulin siittä jo selvinneeni ja latasinkin kuvat jo flickeriin. Mutta.... Tuo Flicerin uus Macbookille tarkoitettu X sovellus osottautuikin sitten täydelliseksi kuvan laadun tuhoajaksi kun kuvia rupesi pienentämään. Kokeilin eri netissä olevia sovelluksia ja aina sama homma. Pienennyksen jälkeen tarjolla oli pelkkää puuroa. Kyselin vähän netissä muilta bloggaajilta että miten kukin on toiminut. Ja nyt kun tämän illan on kiltisi viettänyt kokonaan nenä kiinni koneen näytössä, miljoona välilehteä auki selaillen netistä tietoa ja kokeillen eri variaatioita, lopputulos on lähes siedettävä. Pahoittelen siis jo tässä kohtaa jos tää postaus näyttää teidän näytöillä enemmänkin katastrofilta kuin normipostaukselta. Hieno säätöä tää vielä vaatii sekä opiskeltavaa ja totuttelua on vielä paljon. Mutta koska mua ei tosiaan täällä nyt ole muutamaan päivään näkynyt tämän alku järkytyksen myötä, ajattelin että parempi tämäkin kuin ei mitään. 
Tarkoitus on luoda vielä ihan oma postaus tälle isolle hypylle tuntemattomaan mitä tässä tuli tämän uuden masiinan kanssa otettua. Ennen sitä täytyy kyllä vielä monesti palata ja perehtyä aiheeseen miten saan kaiken taas rullailemaan käyntiin. Uskon kuitenkin että loppupeleissä tää hankinta tulee olemaan pelkkää positiivista näiden alku kankeilujen jälkeen. Vaikka nyttenkin olen meinannut repiä hermoni riekaleiksi, purskahtaa vaikeuksien kohdatessa itkuun, ja heittää koko masiinan seinään, loppujen lopuksi tää on ihan huippu vehje nyt kun tähän on päässyt mukaan! (ette halua edes tietää kaunko tuon sydämen saaminen tuohon kesti......) 
No mutta mites noin muuten. Hyvinhän tässä! Aika jees viikonloppu rupeaa olemaan takana, perjantaina Ikaalisissa ja eilen ja tänään täällä. Otettiin J:n kanssa sellainen aika hölläily viikonloppu valmistautuen ensi viikkoon. Mulla on tiedossa lievästi sanottuna todella paljon töitä. Tammerfestit starttaa keskiviikkona, ja me lähetään sinne edustaan firmaa. Eli tiedossa on tosi pitkiä päiviä, mutta uskon että sitäkin antoisampia. Eikä siinä, lauantaina mä karkaan pikkusen ennenaikojani ja suuntaan vielä Ikaalisiin juhlimaan yhdet juhlat loppuun. No, jottei turhan vähäiseksi viikon tekemiset jää mennään me vielä sunnuntaina työporukalla leffaan ja syömään. Eli hyvää kuuluu ja hyvin menee! 
Asusta en ala sen enempää nyt avautumaan, koska olen muokannut nuo kuvat jo neljä kertaa, ladannut ne nettiin ainakin viisi kertaa ja muutenkin meinannut saada hermoromahduksen niiden kanssa. Mutta oikein paljon tykästyin mun uusien kenkien ja lemppari laukun yhdistelmään. Sekä uus huomattavasti lyhyempi tukka on alkanut tuntua jo omalta jutulta muutaman viikon totuttelemisen jälkeen. Itseasiassa salaa haaveilen jos siittä nappaisi toisen saman verran poijes. Ehkei kuitenkaan ihan vielä, täytyy nyt sulatella ensin. 


DSC_0263valmis
DSC_0252valmis
DSC_0265valmis DSC_0261valmis DSC_0245valmis DSC_0228valmisDSC_0251valmis blazer GinaTricot  jeans VeroModa | watch Michael Kors*
 bag & shoes Michael Kors necklace Guess 

 */saatu blogin kautta. 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥