Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

July

Heippa! Heinäkuuhan se sieltä sitten tuttuun tapaan kesäkuun jälkeen saapui, tuoden mukanaan aikamoisen sään. Oli ihana kävellä töistä kotiin kun lämpötila hipoi lähemäpänä kuumaa kuin kylmää tai viileää. Hellettä saiskin nyt sitten jatkua vähintään sinne elokuun loppuun saakka niin mäkin saan sitten pitää lomani suhteellisen lämpöisissä keleissä. Elokuussa tosiaan kaks viikkoa pitäis jaksaa lomailla. Vähän houkuttais reissunpoikanen mutta saapi nähdä mitä sitä sitten keksiikään. 
No mutta mites sitten noin ihan yleisesti, no hyvinhän tässä. Blogi niinkuin koko tietokone on ollut aika vähällä käytöllä nyt viime päivinä, tää masiina kun vie multa aina lopunkin järjen käynnistyessään ensin satavuotta, mennessään toisen saman verran nettiin sekä lahotessaan sen  jälkeen useita kertoja. Ei vaan ole ollut aikaa istahtaa aloilleen ja vähän tutkia että mikäs se sitten olisi tämän tilalle kun tämä pääsee eläkeputkeen. Aika varma olen jo valinnastani, mutta vielä haluan vähän tsekata jos olen muutaman päivänkin päästä samaa mieltä, kasvaa mun omppu perhe sitten yhdellä vähän isommalla ompulla ♥ 
Blogiin mitä tulee sen verta tuossa yksi ehtoo innostuin että halusin vähän päivitellä ulkoasua uuteen uskoon. Ja ny ollaan taas ennalta arvaamattoman ajan tyytyväisiä, ehkä. Mitäs mieltä te siellä ruudun toisella puolella ootte? 

DSC_0304 DSC_0298 DSC_0262 DSC_0309 DSC_0264 DSC_0280-1 DSC_0293
 shirt BikBok | shoes Converse | jeans VeroModawatch Michael Kors* 
jacket Only | bag Michael Kors | necklace Guess | sunglasses Ray-Ban
 */saatu blogin kautta. 

DSC_0326 DSC_0266 DSC_0341 DSC_0314

2 kommenttia

  1. Ihana asu ja niiin söpön väriset hiukset ♥ Voisin kehua jokaista asiaa tässä postauksessa, kuvista ihan jokaiseen vaatekappaleeseen, joten tyydyn toteamaan vain että upea sinä!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥