Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Summer Shoes

Jos mua yhtään tuntee, tietää että mä olen aivan hullunna laukkuihin ja kenkiin. Vielä jos erikseen mainitaan niin laukkuihin varsinkin. Oon jo pidemmän aikaa halunnut tosissani panostaa niihin. Kenkien kohdalla tulee vielä satunnaisesti ostettua jotain H&Mn lipsukkaita mitkä voi tarvittaessa jättää vaikka reissun päätteeksi Espanjaan niinkuin viimeksi tein. Ja samalla saa myös vähän vaihtelua pukeutumiseen kun ei näitä kalliimpia versioita ihan viikottain kuitenkaan ostella. Mutta kyllähän se niin on, ettei niiden käyttöikää ja -mukavuutta vaan voi verratta. Niinkuin juuri ne hennesin yksilöt. En ollut käyttänyt niitä juuri ollenkaan ennen reisua. Ja reisussa käytin niitä lähes tulkoon koko sen viikon ja ne oli roskiskamaa. Ja ei, niille ei sattunut mitään äksidenttiä. Niillä vain käveltiin ja oltiin. 
 
DSC_0038-1 Keväällä selailin paljon netin ihmeellisempää tarjontaa, mutta tuloksetta. Tilasin muutamat kengät kokeiluun vähän epävarmalla fiiliksellä. Ja niinhän siinä kävi että takaisinhan ne lähtivät. Parisen viikkoa sitten päätin vielä tsekata Zalandon tarjonnan. Ja kuinkas kävikään kun nämä kaunokaiset osuivat silmiini. Totesin jo ääneen ennenkuin sain sivun edes auki että älä innostu liikaa, koot ovat varmasti loppu. Vielä mitä, oli jopa vara valita minkä koon nappaa ostoskoriin.  
Alkuperäinen tarkoitus mulla oli löytää valkoiset kengät kesäksi. Mutta jotenkin kun taas katsoo missä kunnossa noi valkoiset conssit on vaikka ne hiljattain pesin niin mieli kummasti muuttui. Alkuperäisessä suunnitelmassa oli myös yliviivattuna varvassandaalit. Koska mun mielestä ne ei oo koskaan sopinut mun jalalle, vaan ne menee aina kävellessä "vinoon". Kun tepastelin näillä olkkarista makkariin ensimmäisiä kertoja meinasi päästä itku, näiden kanssa tuntui ihan samalta. Sinnikkäästi kuitenkin laitoin remmejä astetta tiukemmalle ja töpsyttelin menemään matolta toiselle. Huomasin että hei, eiväthän nämä menekkään niin kuin nämä vain osaa pukea jalkaansa! Voi sitä riemua kun totesin että nämä jäävät mulle ♥ 
 
DSC_0010
DSC_0024-1 DSC_0016 DSC_0028 DSC_0014

8 kommenttia

 1. Ei vitsi mitkä ihanuudet!!! ♥

  VastaaPoista
 2. Ihanat..♥ Pakko kysyä, mutta miten kalliit nää oli? :-D

  Roosa

  VastaaPoista
 3. Ihanat <3 itse olen kuolannut MK:n ballerinoja, mutta en vain raaski ostaa niitä..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kans ihania! ♥ Mut niillä menee koot jotenkin niin hassusti (tai ainakin viime vuonna meni) et mun jalkaan ei sopinu mikään, kaikki oli joko isoja tai pieniä. Jopa ne puolikkaatkin koot :D Tänä vuonna en edes testannut, koska epäilen että koot niillä menee edellee samallai :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥