Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Ystävyys.

Pari viikkoa takaperin käytiin pyörähtämässä Seinäjoella juhlistamassa vähän vasta valmistunutta.  Ihan koko poppoota ei saatu kasaan, nyt kun tosiaan porukka asuu ympäri Suomea. Mutta eiköhän me pian taas saada aikataulut yksiin niin että ollaan koko joukkueen voimin kentällä.
Oon varmasti aikaisemminkin puhunut miten onnellinen ja iloinen oon meidän aivan ihanasta porukasta. Se on mulle ihan kuin toinen perhe. Nää tyypit on niin huippuja, että en todellakaan haluais enkä osais kuvitella elämääni ilman heitä. Vaikka välillä on pidempiäkin aikoja ettei välimatkoista ja aikataulujen yhteensovittamisen hankaluuksista nähdä, on jälleen näkeminen ihan kuin ei oltais "erossa" oltukaan.  
Vaikka ne välillä saakin mut raivon partaalle ja saa hävetä silmät päästään, en silti vaihtais hetkeäkään minkä oon heidän kanssaan saanut viettää. Vaikka se on yleensä minä tai Kata kenen syliin ne juomat kaatuu tai ketä sattuu, en luopuis niistäkään hetkistä. Koska tiedän, että jos mulla on joku hätänä, voin aina turvautua heihin oli kellonaika ja paikka mikä tahansa.  Ne ei koskaan käännä mulle selkää.

DSC_juhlat1 DSC_0999 DSC_1000-1 DSC_juhlat2 DSC_1032

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥