Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

White Outfit

Heippa! Halusin nopsaan tulla heittään teille kuulumiset ennen Juhannuslomille suuntaamista. Tai siis, onhan mulla huomenna töitä. Määrästä paljonko en tiedä vielä, se riippuu miten hyviä myyjiä me ollaankaan. 
Siittä sitten suunnaksi Ikaalinen ja perinteisen Juhannuksen viettoon. Tosiaan huomenna jos selviäis töistä siinä muutamassa tunnissa, niin seuraavan kerran sinne sitten pitää palata vasta tiistaina. On ihan kiva pitää tuollainen pidennetty viikonloppu samalla, vaikka ei sitä ihan lorvailuun taaskaan suoda. Lupauduin sunnuntaina viedä serkut Särkänniemeen mikäli sääukko ei ole vetisellä tuulella. Sekä muita pienempiä menoja on jo suunniteltu. Mutta on se silti lomaa töistä, vaikkei mun duunissa mitään vikaa ookkaan. 
 
DSC_0659 Jottei tämä pelkkä tekstilöpinähöpinä postaus ole, heitän tähän muutaman vanhemman asukuvajutun. Koska kuulumiskuvilla varustettu postauskin oli juuri, ja sen erikoisempaa mulle ei taaskaan kuulu. 
Asuna mulla oli pitkästä aikaa taas hame, hyvänä syynä sai taas kaivaa hameintoilijan sisältään kun eräs pikkumies täytti vuosia. Ja itseasiassa tuosta puheen ollen, sain tänään jostain vähän niinkuin salama kirkkaalta taivaalta sellaisen mielikuvan sellaisesta tietystä hameesta. En oo siis törmännyt sellaiseen, mutta kun haaveilin yhden uuden topin kaveriksi jotain mulla pläjähti semmoisen täydellisen hameen kuva verkkokalvolle. Käykö muille koskaan näin? Tiedät tasan tarkkaan mitä haluat, mutta sellaista ei luultavasti missään ole paitsi tyyliin itse tekemällä... Mulla ainakin käy näin tosi usein. Joku joskus heittikin kun tätä samaa vuodatin sille, että mun pitäis pistää oma ompelimo pystyyn niin saisin toteutettua näitä. Voipi olla että näillä kädentadoilla jäis tekemättä.
Mutta koska mulla ei varsinaisesti mitään asiaa ole, en ala sen enempää tarinoimaan. Jos en huomenna postaile, niin mä toivotan kaikille oikein ihanat ja mukavat Juhannukset luultavamminkin taas tässä Suomen luksus säässä! ♥ Toisin sanoen nautitaan siis vesisateesta ja kylmyydestä! 

DSC_9999  
blazer and top H&M | shoes Converse | watch Michael Kors* 
skirt  BikBok | bag Michael Kors | necklace Guess

*/saatu blogin kautta.

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥