Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Farkkutyttö

DSC_0407 Heippa! Aattelin palata ajassa vähän taaksepäin aikaan ennen pinkin vallankumousta. Ja itseasiassa nää kuvat onkin jo Vapulta. 
Silloin oli ensimmäiset päivät kun tarkeni tuolla takilla. Joten oli itsestään selvyys että nahkatakit saa nyt levätä. Oon tykästynyt tähän takkii niiiin paljon, että oon yrittänyt metsästää vastaavanlaista koko valkoisena, beigenä, mustana, ehkä jonain kivana pastellinsävyisenä. Mutta tuloksetta. Nähtävästi joku muukin on vastaavanlaiseen ilmestykseen tykästynyt. 

DSC_0500 DSC_0374 DSC_0417 DSC_0429 DSC_asuu1 DSC_0421 DSC_0435 DSC_0467 DSC_0451 Ikuisena farkkujen suurkuluttajan nää G-Starin versiot on kyllä ihan lyömättömät. Mulla on farkkuja kaapissa varmaan se 20-30 kappaletta, ja ainoastaan yhdet tältä merkiltä, mutta sitäkin varmemmin nää on vasta ensimmäiset! Siis täydellisten farkkujen löytäminen on aina yhtä haasteellista. Mutta nää hipoo sitä, tai oikeastaan voisin laskea nää jopa täydellisiksi. - Vaikka näistä taskut edestä puuttuvatkin. (minkä meikäläinen huomasi vasta kotona....) 
Se vaan kun jostain syystä mä viihdyn paljon paremmin vaaleissa kuin tummissa farkuissa. Mutta heti kun on yhtään fiilinkiä tummaan se tarkoittaa aina varmaa valintaa näille. Ehdottomasti kun taas keksin tarvitsevani uudet, on merkki valmiina miltä ruvetaan ensimmäisenä valikoimaa katsastamaan. Onko teillä luotto farkkumerkkiä?

DSC_asuu2DSC_0533
jacket GinaTricot | shoes Converse | watch Michael Kors* 
  jeans G-Star | bag Michael Kors shirt Vila 

*/ Saatu blogin kautta. 

6 kommenttia

 1. Aivan ihania kuvia ja iloisia! Oot niin nättinä näissä ♡

  VastaaPoista
 2. Mulla on farkkuja kaapissa varmaan se 20-30 kappaletta, ja ainoastaan yhdet tältä merkiltä, mutta sitäkin varmemmin viimeiset.

  Jos kehut farkkuja niin et varmaankaan halua silloin että ne on viimisit kyseiseltä merkiltä! Kannattaa oikolukea aina teksti ;) mutta kiva asu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! :D Kyllä tarkoitus oli tosiaan kehua näitä, korjasin sen tuonne nyt! :) Kiitos myös kehuista! ♥ :)

   Poista
 3. Tuo sun paita on todella suloinen ja takki aivan täydellisen ihana! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että säkin tykkäsit näistä! :) ♥

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥