Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Yyteri!

Viime viikonloppuna otettiin työkavereiden kanssa suunnaksi Yyteri, ja voi pojat miten huippu reisu meillä taas olikaan! Se on nykyään jo sääntö kuin poikkeus että kerran kesässä on noilla hiekoilla käytävä. Eikä muuten olis voitu reissupäivää paremmin valita, oli aivan tajuton helle. Tosin Yyterin puhaltava tuuli pikkusen heikensi sen tajuamista mitenkä polttava se aurinko oikeasti oli, ja näin ollen puolet porukasta meni sitten aika lahjakkaasti palamaan. Itse tällä kertaa sijoituin siihen puolikkaassa joka ei palanut! 
Reissu oli kerrassaan tosi onnistunut, paaaljon aurinkoa (vaikka omalla kohdalla hyvä kun rajat edes tuli rusketuksesta..) huiput tyypit seurana, herkkueväät, lämmin merivesi, naurua, hyvää musiikkia, ja mahtava fiilis. Ja suunniteltiinkin jo parit uudet reissut jotka täytyy kesän aikana samalla porukalla toteuttaa. On oikeesti aivan ihana omistaa tälläisiä ihmisiä! ♥      

DSC_0012 DSC_0048 DSC_0028-1 DSC_0001 DSC_0040 DSC_0034 DSC_yyteri2 DSC_0053 DSC_0009 DSC_yyteri1 DSC_0050 Kesä on mennyt taas ihan älyttömän nopeasti, helteitä ei oo paljon näkynyt eikä kuulunut, ja voin onnekseni todeta että mun loma on vasta elokuussa. Jos se sääherra pikkusen helittäis pakkasen naruja ja saatais silloin jotain superlämmintä tänne. Toivossa on hyvä elää oli joku sanonta millä tais olla jotain perääkin.. Mutta tosiaan, mun kesä on ollut ihan jees silti, töitä on tehty paljon, ja ens viikolla starttaa Tammerfestit joilla mut myös näkee töissä firmaa edustamassa, joten helppo ei sekään viikko työmäärältään tule olemaan. No onneksi sentään mukava sellainen.

Mitä teidän kesään kuuluu? :-)

8 kommenttia

 1. Ihania kesäkuvia! Mä oon ollu vaan kerran yyterissä, mut ihana paikka ja viime viikonloppuna oli kyllä super hyvät ilmat :) Ihanaa kesää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yyteri on kyllä ihan superi paikka, niinkuin myös Kalajoki! Ilmat saatiin kyllä mitä parhaimmat. Huippua kesää myös sulle Jenna! ♥ :)

   Poista
 2. Itse asun porin vieressä joten yyteriin ei pitkä matka ole. Tullut jo muutamaan kertaan käytyä siellä ystävien kanssa. Ihana värikkäitä nää kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla on sitten aivan ihana paikka ihan lähellä! :-)

   Poista
 3. Oo, itse en ole koskaan käynyt Yyterissä, mutta näyttääpä ihanalta! <3 Juuri tuollaista pitkää hiekkarantaa ja vaaleaa hiekkaa varpaiden alle kaipaankin juuri nyt! Täälläkin oli viime viikonloppuna ihana helle, mutta nyt taas sää on mitä on.. Toivotaan tosiaan että loppukesästä pääsisi vielä nauttimaan niistä helteistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tosiaan toivoa että loppukesä pelastais sitten koko kesän! Ei meinaan oo juurikaan helteitä näkynyt, täälläkin tuo ainoa viikonloppu. Suosittelen ehdottomasti joskus käymään Yyterissä tai Kalajoella, aivan huippu paikkoja molemmat! :) ♥

   Poista
 4. Vautsi mitä kesäkuvia! :) Mulla alkoi kesäloma heinäkuun alussa, mutta ei oo hirveästi haitannut vaikka onkin ollut vähän kylmempää. Tottakai toivoisi että aurinko paistais, mutta ei se kylmyyskään oo menoa haitannut :D Toivottavasti silloin elokuussa olisi lämmintä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sina! ♥ Nojoo, ei tuolla silti liian kylmä ole ollut, mutta toki aina muutama aste lämpöisempää ja kunnon auringonpaiste niin en pistäis pahakseni! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥