Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Shopaholic

Mulla näihin ostospostauksiin tuppaa tätä tavaraa kertyä, koska en tykkää näitä kuitenkaan ihan joka kuukausi erikseen julkaista. Aijonkin nytten näyttää viime kuukausien lemppareita. Mun yksiä omia lemppareita muiden blogeissa on ostosten esittely postaukset, koska niistä löytää usein kaikkia kivoja vinkkejä ja ideoita.

viimeaikaiset_1
Ensimmäisenä mun muumimuki-kokoelma on tässä kevään myötä kasvanut aikalailla, ja itseasiassa tän kuvan oton jälkeen onkin tullut taas 3 uutta. Ja ne on itseasiassa vanhempia sesonkimukeja jotka on sattunut aika mukavasti kohdalle. Kuvassa olevat mukit on mulla ihan käytössä, mutta nuo mainitsemani sesonkimukit koristaa nätisti vitriiniä. Kokonaisuudessaan näitä mukeja mulle on jo kertynyt kymmeniä, varmaan joku reipas 30kpl. Suurinpiirtein puolet on vitriinissä ja puolet käytössä. Mun mielestä nää on vaan niin ihania käytössä, tarjota vieraille kahvia, sopii niin näppärästi kirkkaiden kastehelmilaustasten kanssa yhteen, ja muutenkin onhan nää nyt iihan ylisöpöjä ja hyvän kokoisia. Johan tuli pitkä hehkutus, mutta kyllä, nämä ansaitsevat sen kaiken!
Toisena juttuna mä vihdoin raaskin ostaa tuon Iittalan isomman metallisen aaltotarjottimen. Melkeimpä jopa ärsyttää etten raaskinut ostaa sitä aikaisemmin, se on niin älyttömän ihana! Se koristaakin nyt sohvapöytää muutaman kivituikun kera. Seuraavaksi haluan ehdottomasti sen tämän sarjan kulhon.

ostokset7 Svean kollaripaita. Tää täällä jo kerran onkin vilahtanut, mutta halusin esitellä sen vielä erikseen tässä. Tää on ehdottomasti yksi mun lempparipaitoja. Niin tajuttoman pehmeä päällä, siis toi sisus on varmaan oikeasti jotain pumpulia. Helppo heittää niskaan aina farkkujen kanssa. Kaikenlisäks tää on vielä sopivan lämmin.
   
ostokset6 Myös mun EOS "kokoelma" sai keväällä kasvua muutaman uuden huulirasvan sekä käsivoiteen merkeissä. Huulirasvoja mulla nyt oli jo monta ennestään vähän eri värissä, mutta käsirasva oli mulle täysin uusi tuttavuus. Huulirasvoissa mä vannon ehottomasti EOS:sin nimeen (ehkä sen voi päätellä kun noita palleroita löytyy jo yli 10 eri väristä...) eikä tuo käsirasvakaan ollut ollenkaan hullumpi. Se menee näppärästi laukussa mukana, imeytyi tosi nopsaan ja kädet tuoksui sen käytön jälkeen aivan taivaalliselta.
  
ostokset_nike_airmax4 Niken valkoiset Air Maxit on ehdottomasti tämän kevään ja alku kesän paras kenkäostos. Kauan näitä metsästettiin ja lopulta ne sitten osui kohdalle.Ehdottomasti viime aikojen käytetyimmät popot. Nää on jopa pelottavan uhkaavasti ruvenneet viemään conssien kärkisijaa.
     ostokset1Marc By Marc Jacobsin iPadin suojakotelo. Mun aikaisemmassa isommassa iPadissa on sellainen kova takakansi suojus, mutta sen kanssa pitää aina kikkailla reisuissa että miten sen saa ehjänä perille ja takaisin. Tälle uudelle mini versiolle mä halusin jonkun ihan kunnon pussukan missä sen on turvallista mun kanssa matkustaa. Tän suojuksen osuessa kohdalle, olin aivan myyty. Todella hyvin suojaava, mutta silti niin kaunis ja ihana!
  
ostokset_! H&M musta takki. Tää vilahti myöskin jo kerran yksissä asukuvissa, mutta halusin myös nostaa tän esittelyyn. Tää on ollut taas sitten koko kevään ehdottomasti parhain takkilöytö. Useamman vuoden jo etsinyt tämän kaltaista mustaa takkia joka istuu mulle hyvin. Ja vihdoin sen löysin. Tykästyin itseasiassa malliin niin paljon että päätin kotiuttaa sen myöhemmin myös toisessa värissä, joka varmaan hyvin pian tullaan täälläkin näkemään. 
  
ostokset8 Ensimmäisten pidennysten jälkeen päätin panostaa kunnolla lämpösuojaan ja hiuslakkaan. Niimpä tilasin netistä GHD:ltä molemmat. Lämpösuoja saa täydet pisteet, ihana tuoksu, kuivuu nopeasti ja helppo suihkutella. Sen sijaan lakkapullo vetää sitäkin suuremman miinuksen näin nyt useasti käytettynä. Suutin on jatkuvasti tukossa ja tuntuu että sieltä saa "ammuttua" kaikkialle muualle paitsi sinne minne sillä tähtää. Koostumus ei ole sellainen mitä lakalta odotan, vaan jotenkin ihan ihmeellinen. GHD:n tuotteiden lisäksi päätin myös testata TIGI:n tuollaista ns. kuivaa suihketta joka poistaa sähköisyyttä ja pörröisyyttä. Siitä olen kyllä myös tykännyt tosi paljon. Ehkä parasta siinä kuitenkin on aivan jumalainen tuoksu. 

ostokset_4 SuperDryn kollarihousut. Olin jo pitkään meinannut ostaa uudet kunnon kollarit, mutta mistään ei tuntunut löytyvän kuin niitä perus tylsiä harmaita. Lopulta House Of Brandonilta tärppäsi, ja mistäs muualtakaan kuin SuperDryilta. Nää on ihan pikimustat, eikä tuollaiset kulahtaneet mitä kuva valehtelee. Ja niiiiin ihanat päällä.
   
ostokset4Koska iPad sai asialliset suojukset, pitäähän sitä olla suojukset myös puhelimelle. By Malene Birgeriltä bongasin kaksi aivan ihanaa suojusta, ja pitihän ne sitten tilata myös itselle. Mä tykkään ihan älyttömän paljon näiden materiaalista, nää ei oo sellasta liukasta saippuapala maista, vaan pysyy oikeasti tosi hyvin kädessä.


Sellaista tällä kertaa, monen monta ihanaa juttua jäi esittelemättä. Mutta en viitsi tehdä tästä mitään kilometripostausta, ja ompahan taas jotain mitä esitellä ensikerralla jos vaikka innostun aloittaa pienimuotoisen ostolakon/säästökuurin. Nuo tuollaiset päähänpinttymät "pakko saada" on aika katalia kun ne sille päälle sattuu. 

12 kommenttia

  1. Tuo Svean kollari on aivan ihana ♥. Mulla on myös toi musta takki ja oon aivan rakastunut siihen, miten se sopii kaiken kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Oi vitsi miten ihania ostoksia! <3 Täällä toinen muumimukien keräilijä ilmoittautuu! Nuo Superdryn kollarit näyttää supermukavilta, ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muumimukien keräilyyn ei kyllä koskaan kyllästy! :)

      Poista
  3. Tosi kivoja ostoksia, olisin itse voinut samoja juttuja ostaa! Ja tosi kiva banneri :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jenni! :) Ihana kuulla että uusi banneri on mieluisa :)<3

      Poista
  4. Uus banneri on ihana! Voithan sä tehdä toisen osan näistä ostoksista? Näitä on meinaa kiva lueskella ja sulla on aina niin kivoja juttuja<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurjan paljon kiitoksia Inka! <3 :) Pitää harkita jos tekisin toisen osan piakkoin! :p

      Poista
  5. Ihania ostoksia! Muumit ♥ Tarjotin on myös upea ja ah nuo air maxit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostokset olivat kyllä omastakin mielestäni pitkästä aikaa erittäin onnistuneita :) ja muumit!! ♥

      Poista
  6. Mä en aikaisemmin välttämättä ole lämmennyt kovinkaan paljoa vastaaville postauksille, mutta tässä oli sitä jotain! Ehkä jotain tekemistä on silläkin, että olen viimeaikoina itsekin eksynyt entistäkin useammin ostoksien ei-niin-kaidalle polulle ja nurkat alkavat täyttyä kaikenlaisesta... Erityisesti pidän uusista puhelimen kuoristasi & tuosta takista, todella ihanan näköinen! : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että mun postauksessa oli jotain erityistä ja tykkäsit tästä! :') Tiedän tuon tunteen kun nurkat alkaa täyttymään, ehkä vähän turhankin hyvin! :D

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥