Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Last Snow-Outfit

asu_tampere_7 asu_tampere_4-side asu_tampere_5-side asu_tampere_3-sideJacket and Jeans Only  Bag Louis Vuitton
 Shoes UGG Australia | Scarf Balmuir | Sunglasses Ray-Ban

(Omasta mielestäni mä julkaisin tämän postauksen jo eilen illalla, mutta näköjään se löytyi edelleen luonnoksista, että ette ihmettele miks teksti alkaa noin :D) 

Whuuuu mikä päivä onkaan takana. Koulua oli taas pitkästä aikaa, ja sen jälkeen sitten piti rientää paikasta toiseen ja lopuksi vielä illasta poikettiin J:n kanssa hullareilla. En tiedä miten on edes mahdollista, että vuodesta toiseen se tarjonta vaan huononee ja huononee. Muistan vielä hyvinkin ne ajat, kun oikeasti kivoja ja oikeasti edes alennuksessa olevia juttuja oli niin paljon, että sitä piti oikein miettiä mitä sitä voi ostaa. Eilen mä tilasin itselleni sen Kartellin jakkaratsydeemin. Oon sitä pitkään halunnut, ja nyt sen sai muutaman kympin halvemmalla. Mutta koko tavaratalosta ei eilen, eikä tänään löytynyt yhtään mitään mulle. Paljonhan siellä on sellaisia "ihan jees" -juttuja. Mutta nekin on kaikki niin naurettavassa alennuksessa, että mielummin ostan normaalihintaisella niitä oikeasti "todella kivoja" -juttuja. Niinkuin mä oon täällä aikaisemminkin puhunut, mun mielestä toi koko Hullut Päivät on vaan yksi suurista Stockan kusetuksista. Esimerkiksi mitä mä sitä kosmetiikka osastoa kiertelin, todella moni niistä keltaisten laatikoiden tuotteista on ihan normaalin hintaisia. Mitä nyt vaan on laitettu käytävän varteen tyrkylle ja iso keltainen lappu päälle. Ja useinhan stocka ei ole se kaikista edullisin vaihtoehto muutenkaan. No joo, josko ei enempää hullareista. 
Asuun jos hypätään tällai kivasti lennosta, tän pitäisi nyt olla sitten viimeinen lumisella maisemalla. Vaikka eihän ton sääherran ajatusvirrasta ota ketään selvää, joten mistä sitä tietää vaikka se vielä heittäis lumipeitteen uudestaan maahan. Mutta joo, ilma oli tuolloin kuitenkin erittäin keväinen, joten pihalla tarkeni helposti jo kevyemmällä takilla. Päälle pääsikin tää viime vuonna ostamani Onlyn vaalea versio, jota on kyllä tullut tosi paljon käytettyä. Nappi ostos siis selkeästi! Arskakin päätti alkaa taas tekemään tuttavuutta pitkän harmaan ja synkän talven jälkeen, ja näin reiskatkin näkivät päivänvalon sitten ensi kertaa tänä vuonna. Asu on kyllä kokonaisuudessaan erittäin kiva, voisinkin sen siis pukea uudestaan koska tahansa näin keväällä!

14 kommenttia

 1. Tosi kiva asu ja aivan ihanan värinen toi takki ♥ täytyy toivoa et vihdoin päästäis kaikista lumista eroon ja saatais nauttia kuivista kaduista!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, nyt kyllä sais lumet taas pysyä poissa, ja mahdollisimman pitkään! :) Kiva kuulla, että asu on mieluinen! ♥

   Poista
 2. Ompa hassu katsella lumisia kuvia haha, melkeen iskee pieni ikävä vaikka aina iloitsenkin siitä kuinka täällä ei lunta sada. Ja toi takki on aivan ihana, kelpais mullekin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan täälläkin meinaa iskeä ikävä, mutta ei silti kuitenkaan lainkaan! :D On se vaan niin ihana, kun kadut on puhtaat lumesta ja saa pukea keväisemmät vaatteet päälle! ♥ :)

   Poista
 3. Tosi ihana asu ja niin pirteitä kuvia! ♡
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kävitkö äänestämässä? :)

  VastaaPoista
 5. Upea asu ! <3

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Mä oon monena vuonna mennyt hullareille vaan Escadan Cherry in the air-tuoksun perässä. Se on ainoa hajuvesi mitä mä käytän ja sitä ei ilmeisesti edes myydä enää muuten kun hullareilla..?

  Mulla on muutto 2kk päästä edessä niin ostin parit pyyhkeet sekä Finlaysonin Ajatus-pussilakanasetin :) +kauan himoitsemani Rebecca Minkoffin laukku -110€ alennuslappusella...

  Yleensä välttelen siis kaukaa hullarit ja tänä vuonnakin kävin vain keskiviikkona sen hajuveden takia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitäis itsekin jatkossa välttää hullarit vaan mahdollisimman kaukaa :D Ompas jännä kyllä, jos hullarit on saanut tuohon jonkun yksinoikeuden myydä enää :o

   Poista
 7. Ostitko tuon lv:n laukun käytettynä? Oliko kyseessä joku tietty fb kirppis vai? 😊

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥