Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Uutta ihon hyvinvointiin!

* Postaus toteutetty yhteistyössä Cocopandan kanssa, ja tuotteet saatu heidän kauttaan! * 


cocopanda_ihonhoito_1Keväällä mulle tulee aina hirveä hinku ruveta kiinnittämään ihonhoitoon entistä enemmän ja parempaa huomiota. Nyt samalla, mä myös havahduin siihen, että iso osa mun ihonhoidon tuotteista kaipasi päivitystä. Sopivasti sainkin valita Cocopandalta muutamia ihonhoitoon liittyviä tuotteita. Pitkästä aikaa koko tilaus meni aivan nappiin! 
  cocopanda_ihonhoito_2Ihan ensimmäisenä mä halusin jotain ihan uutta mun kasvoille. Olin kuullut paljon hyvää Naobayn tuotteista, ja päätinkin valita nämä kolme erilaista kasvorasvaa testaukseen. Nyt näitä testanneena oon kyllä erittäin tyytyväinen jokaiseen. Aikaisemmin mun ongelma kasvorasvojen kanssa oli aina se, että ne jätti aivan todella todella tunkkaisen ja rasvaisen fiiliksen. Sellaisen kuin meikkiä olisi satakerrosta naamassa. Näistä tämä vihreä Equilibria Balancing Cream on kaikista kevyin, mutta ei silti liian kevyt, vaan kyllä tää myös toimii. Tää nousikin ehdottomaksi suosikiksi, ja tuntuu kyllä siltä, että tästä tulee ihan vakkarituote mun käyttööni. Tässä on myös tosi hyvä koostumus, helppo levittää ja imeytyy nopeasti, mitkä on ainakin mulle tärkeitä ominaisuuksia hyvässä kasvovoiteessa. 
Sen sijaan tämä punainen Hydraplus Cream on sitten taas hurjanpaljon vahvempaa tavaraa. Tätä mä oonkin laittanut usein yöksi. Ja kyllä on meinaan kosteutta riittänyt ihan aamuun saakka. Siltikään tämä ei tee sellaista tunkkaista fiilistä yhtään. 
Sininen versio Mattifying Cream on taas sitten tarkoitettu rasvaiselle iholle. Mulla on ajoittain kausia, kun naama rasvoittuu niin pirusti. Tätä oon kerran sellaiseen aikaan testannut, ja tykkäsin kyllä. Ei tuottanut siis yhtään lisää sellaista rasvaisuuden tunnetta, vaan päinvastoin jopa auttoi asiaa. 
Iso plussa pitää antaa myös näiden näistä purkeistaputiloista mitälie sitten ikinä ovatkin. Tosi helppoja annostella ja tarvittaessa vaikka kuljettaa mukana. 
   
cocopanda_ihonhoito_3
Seuraavana onkin luvassa Exuviance Rejuvenating Tretment- maski. Olin monia erilaisia maskeja pyöritellyt niin Sokoksella, kuin Cocopandan sivuillakin käsissäni ja mielessäni, että minkähän näistä sitten hankkisi. Lopulta päädyin tähän versioon, ja tää on kyllä todella hyvä. Tätä levitetään ohut kerros kasvoille, annetaan kuivahtaa ja sitten sen saa sillai ihanan rentouttavasti vaan repiä pois kasvoilta. Se repiminen on aina jotenkin tosi hullulla tavalla kivaa hommaa. Uskon kyllä vahvasti, että tästä tulee mulle myöskin yksi luottotuote jatkolle.
Cocopandalla on muutenkin älyttömän hyvä valikoima näitä Exuviancen tuotteita, suosittelen ehdottomasti testaamaan! 
      cocopanda_ihonhoito_4Bongasin samalla ihonhoitojuttuja selaillessani mulla aivan uuden ja tuntemattoman tuotemerkin: Cheeky:n. En ollut koskaan aikaisemmin kuullut pihaustakaan kyseisestä merkistä. Joten ilman minkäänlaisia ennakkoluuloja tilasin muutaman tuotteen testaukseen. Cheeky kuorintavoiteen sekä Cheeky kosteusvoiteen. Kuorintavoidetta testasin tuossa muutama päivä sitten, ja se on kyllä todella hyvää tavaraa. En hoksannut ottaa sisällöstä tähän lainkaan kuvaa, mutta se on siis juuri tuollaista sinistä mitä purkin kuvassakin on. En oo koskaan ollut mikään kuorintavoiteiden suurkuluttaja, mutta muutamaa aikaisemmin testanneena, kyllä mun on pakko sanoa että tämä vie ykkössijan. Ihan hirveästihän tällaisessa pienessä purkissa sitä tavaraa ei ole, mutta mun mielestä tää oli kyllä tosi riittoisaa. Kivasta tuoksusta myös iso plussa! Koska aikaisempi kuorintavoide toimi kyllä ihan moiteetta, mutta se jäätävän paha haju mitä se sisälsi... Kosteusvoiteita sen sijaan mulla kuluu kuin hullulla puuroa, ja näitä onkin tullut testattua jos minkä merkkisiä. Tää Cheekyn versio on mun mielestä ihan näppärää tavaraa. Ehkä ei sitä nopeiten imeytyvintä sorttia, mutta toimii muuten kyllä todella hyvin ja hoitaa hommansa. Cheekylle täytyy antaa tosi iso maininta näistä älyttömän kivoista kuvista ja purkkejen ulkonäöstä muutenkin! 
  cocopanda_ihonhoito_5Innostuin joskus jossain blogissa huulienkuorinta jutuista, ja siitä sitten sainkin idean kokeilla itsekin.  Niimpä tilaukseen mukaan pääsi L'action Paris huulten kuorintavoide. Mä oon tätä nyt kaksi kertaa testannut, ja ehkä pieni pettymys pitää mainita. Tai sitten mun odotukset on olleet ihan liian korkealla. Kyllähän tämä siis jotain pientä huulille saa aikaan, mutta jos verrataan vaikka tuohon aikaisempaan kuorintavoiteeseen mitenkä se toimii ja minkälaisen fiiliksen se saa aikaan, ei tämä samaan kyllä yllä. Ehkä mä vielä jatkan testailua, ennenkuin ihan kokonaan tyrmään tämän tuotteen. 
Vihdoin mä myös sain itselleni tällaisen paljon puhutun ja kehutun Shela's Konjac Sponge- pesusienen.  Tähän mulla ei ollut jostain syystä oikeastaan minkäänlaisia odotuksia. Ja nyt kerran tätä testanneena, kyllä mä tykkään tästä. Mulla tulee ajoittan otsaan sellaisia pienen pieniä lähes värittömiä näppyjä. Ja kyllä tämä mun mielestä ne vei suurimmaksi osaksi ainakin mennessään.  Mulla myös iho pikkuisen punoitti tämän käytön jälkeen, mutta se varmasti johtuu siitä, kun ei iha vaan ole vielä tällaiseen tottunut. Varmasti tulen Shela'sin muitakin pesusieniä tämän jälkeen testaamaan.

Kiinnittääkö muut aina keväisin enemmän huomiota ihon hyvinvointiin? :) 

4 kommenttia

 1. Ostan kosmetiikan kasvoilleni Dermosililtä tai apteekista, sillä ihoni on sen verran huono ettei oikein tämmöiset 'kosmetiikkamerkit' rehellisesti valmista sitä parasta ihmisen kasvoille kuitenkaan

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas oon kuullut ja lukenut todella paljon huonoa just Dermosilin kosmetiikoista. Ja näistäkin tää Exuviance on mun mielestä ihan verrattavissa apteekin kosmetiikkaan, ellei jopa parempi/laadukkaampi :-) Et se on vähän mistä kukin tykkää, ja mikä sopii kenellekin. :)

   Poista
 2. Itsekkin huomaan pitäväni keväällä huolta enemmän ihosta, ja heitän vanhat ihonhoito tuotteet pois, ja ostan tilalle uudet. Muuten tosi mukava postaus ja kuvat ihanan kirkkaita ja hyvälaatuisia! ♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväällä kyllä monelle käy juuri näin, että ihonhoitoon alkaa kiinnittyä enemmän huomiota :) Kiitos kehuista! ♥

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥