Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Mitä mulle kuuluu?

kuulumiset_2-sideNo mutta hellou! Näköjään sitä on pyörähtänyt reipas viikko viime postauksesta. Joka sekin kyllä itseasiassa oli ajastettu. Mun viimepäivät on olleet niin täynnä tekemistä, että nyt vihodin oli hetki aikaa istua alas ja kirjoitella teille tännekin. Tällaiset diibadaaba- kuulumispostaukset on aina olleet tykättyjä täällä, ja näitä on kyllä ihan mukava myös toteutella.
Mä oon tosiaan nyt ollut mun uudessa duunissa kiinteistönvälitys- alalla nyt 03.04. alkaen, joka on onkin iso syy siihen, mihin mun aika on vaan kadonnut. Koulujuttuja on myös ollut ihan mukavasti. Mutta, koska ala on se, mitä mä oon niiin pitkään halunnut tehdä, mielenkiintoa ja intoa riittää kesken loppuneen ajankin edestä. No mutta, en mä ihan pelkästään oo opiskellut ja tehnyt töitä...

kuulumiset_3 ... Oon myös uudistanut olohuoneen sisustustaulut. Tuota tiikeriä mä olin himoinnut niin pitkään, että nyt vihdoin se oli tuohon seinälle saatava. Samalla kertaa julisteita selaillessani, tykästyin myös tuohon San Franciscon julisteeseen joten se sai lähteä myös samaan tilaukseen. Samalla myös entinen unisieppari sai vaihtua tuohon tyttöön. Nyt mä tykkään tästä taas ihan superpaljon!

kuulumiset_6
...Sitten mä oon käynyt kaks kertaa laivalla. Kyllä, kaksi kertaa. Ensiks J:n perheen kanssa Viikkarilla, ja sitten vielä heti perään työporukan kanssa Siljalle. Molemmat reissut oli ihan huikeita, etenkin tuo työporukan reissu. Oon niin onnellinen ja iloinen, että ton mun työn, tai no edellisen työn kautta oon saanut elämääni noin huikeita ihmisiä. Ja ehkä isoin totuttelu tässä uudestta duunissa onkin ollut se, etten nää heitä kaikkia enää päivittäin. Mutta, onneks ystävät on ja pysyy, vaikka työpaikka vaihtuisikin. VS:lläkin tuli tosiaan poikettua, ja eihän laivalta nyt voi kotiutua ilman muutamaa namipussia. 
      kuulumiset_5...Lukenut. En tiedä mistä tää into kirjoihin yks kaks pomppas, mutta ihan kiva kun sellainenkin löysi tiensä mun luo. Koulujuttujen lisäksi on tullut luettua paljon muutakin. Mutta isossa osassa on ollut uuden alan kirjallisuus sekä koulujutut kuitenkin.
 
kuulumiset_4...Pitänyt leffailtoja pitkästä aikaa. Tilasin CDONilta muutamia Deppin leffoja. Oon jotenkin epämääräisesti aina keräillyt niitä, ja huomasin että nämä kolme multa puuttuu kokonaan. Samalla ostoskoriin nappasin tuon Kätilö leffan. Sen mä oonkin nähnyt jo kerran, mutta tykkäsin siitä niin paljon, että haluan nähdä sen kyllä uudestaan. 

kuulumiset_7
...Saanut muutaman yllätyspaketin Cocopandalta. En malta odottaa, että pääsen testailemaan näitä ja esittelemään teillekin mitä kivaa näistä paljastuu!

kuulumiset_8
...Innostunut vaan enemmän bloggaamisesta. Musta tuntuu, että intohimo ja suoraansanottuna rakkaus tätä hommaa kohtaan ei tunnu laantuvan. Vaan päinvastoin, tuntuu että se vaan kasvaa ja kasvaa. Mä tykkään bloggaamisesta ihan hurjasti, enkä voisi tällä hetkellä kuvitellekkaan elämääni ilman tätä. 

8 kommenttia

 1. Kivoja kuulumisia ja tsemppiä uusiin töihin :) kiva jos oot löytäny semmosen ammatin joka ois ihan unelma :)

  Ja pakko vielä sano, että tosi kivalta näyttää noi uudistetut taulut! Nyt mäkin aloin haluamaan valkoisia kehyksiä meidän mustien tilalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Niitä tosiaan tarvitaan :) <3 Mä taas himoitsin mustia kehyksiä pitkään, mutta en ainakaan vielä ole löytänyt mieleisiä :D

   Poista
 2. Mä voin tulla kattoon sun kanssa ton Kätilön, on pitäny tosi kauan kattella se ��

  VastaaPoista
 3. Voi miten kiva postaus taas ja hyvin samanlaiselta kuulostaa arkesi omaani verraten tällä hetkellä :) Sain itse juuri Marie Kondon kirjan jonka luin muutamassa päivässä, joten tuo valkokantinen herätti heti kiinnostukseni!

  http://neasjoblom.blogspot.com.ee/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on sen pinkin jatko-osa! :) Suosittelen kyllä tätä, jos ensimmäisestä on yhtään tykännyt! :)

   Poista
 4. Kiva postaus! Ihana kuulla sun kuulumisia :-) Bloggaaminen on kyllä ihan parasta hommaa. En itekää vois enää kuvitella etten pitäisi blogia!

  millattt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggaaminen on kyllä jo miltein elämäntapa, kuin harrastus :D

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥