Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TB STYLE: KESÄKUU

DSC_0545-side
2012
Voi vitsit noi Ginan topit oli tuohon aikaan NIIN kova juttu. Mullakin oli tuo useammassa värissä, mutta tuo vihreä (?!) oli ehdoton suosikki. Pitsi ei enää nykyisin juurikaan iske, eikä varsinkaan neonvärit, joten nykyään en tällaiseen asuun kyllä pukeutuisi. Nuo littanapohjaiset conssit oli myös niin kuumaa kamaa tuohon aikaan. 
Asusta mulla ei oo tallessa enää, kuin tuo vaaleanpunainen JetSet kello, joka on ensimmäinen lahja mitä J:ltä olen saanut. Voisinkin sen itseasiassa kaivaa taas pitkästä aikaa käyttöön! Se on nimittäin edelleen tosi mieluisa kello. 
Kuvissa vilahtaa myös enkeli-Siru, jonka kyllä kelpuuttaisin vieläkin kuviin mukaan, mikäli hänen elämänkaarensa olisi pidempään kestänyt. 
   
DSC_0175-side
2013
Tästä asusta mä ihan tykkäänkin. Vaikka rusketusta saisi olla edes vähän, sopisi paljon paremmin asun kanssa. Shortsit multa löytyy edelleen, mut ne on siinä ja siinä onko ne nykyiseen makuun nähden vähän liian lyhyet. Toppikin mulla on, mutta se on ollut jo kerran kirppiksellä. En tosin enää tiedä, haluanko sittenkään myydä sitä, vai olisiko sille käyttöä jatkossa. Muuta asusta mulla ei sitten enää olekaan tallella. Mutta tosiaan, tämän asun kyllä voisin vielä pukea päälleni pienillä muutoksilla. 

DSC_0029-side
2014
Ensimmäinen reaktio, hrrr. Ehkä tuo kesken oleva vaalennusprojekti tekee asusta vähän liian lämpöisen oloisen mun nykyiseen makuun nähden. Tai sitten muutamat yksityiskohdat, kuten tuo hattu jota en enää päähäni laittaisi. Tykkäsin tästä asusta ihan todella paljon tuolloin, mutta enää en tosiaan tätä päälleni vetäisi. Conssit ja nahkatakki löytyy edelleen, ja niitä tuleekin käytettyä. Mutta näin yhdistettynä, ei, ei ja ei.

DSC_0408-side
2015
Jos mikään muu ei tyylissä muutu, niin hiustenväri ainakin senkin edestä. Tässä pinkki tosin rupeaa olemaan aikas haalistunut. Mutta, vaikkei pinkiksi enää värjätä hiuksia mieli teekkään, asu on kyllä yllättävän paljon mun mieleen edelleen. Meinasin jo kirjoittaa, että se löytyykin multa kokonaisuudessaan, mutta tuo Korsin lompakkotsydeemi on jatkanut matkaansa jo eteenpäin. Mutta muuten se siis löytyy kokonaisuudessaan edelleen. Tämän voisin kyllä pukea uudestaankin päälle! 

asu_Satama_6-side
2016
Tästä mä tykkään edelleen todella paljon. Ihan niinkuin vuosi sittenkin. Varmasti tulee tänäkin kesänä tätä mun yhtä kesänlempparimekkoa taas monesti käytettyä. Punaiset reiskatkin ovat ulkoilleet jo monta kertaa tänä kesänä, samoiten tummempi vuittoni. Oikeastaan ainut kysymysmerkki on tuo Guessin kaulakoru. Muhun kun tuo kultainen ei koruina enää oikein lainkaan meinaa iskeä, en ole osannut päättää mitä sen kanssa teen. Että pitäisinkö sen, vai laittaisinko senkin menemään eteenpäin enemmän käyttökertoja antavalle. 

asu_bymalenebirger_2
2017
Sitten ihan uutta asua. Tää on ollut tänä kesänä kokonaisuudessaan jo useamman kerran käytössä. Nuo housut on vaan niin rakkautta. Mutta ihana huomata, kuinka se oma tyyli on alkanut viimeisen kahden vuoden aikana pikkuhiljaa muodostua. Palataan tähän tarkemmin piakkoin! 

16 kommenttia

  1. Vitsit miten kiva idea tämä! Kivoja asukokonaisuuksia ja oli kiva nähdä miten sun hiusväri on muuttunut yms. Ihania kuvia muutenkin.

    VastaaPoista
  2. Mulla on vielki tossa kaapis toi sama ginan vihree pitsitoppi, mul oli myös kaksi erimallista neon pinkkinä ja neon oranssina ginasta. Haluaisin että noita tulis lisää taas kauppoihin, ostaisin heti.. :D

    http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli kyllä ihan supers suosittuja tuolloin! Ja monet muut tällaiset neonväriset topit :)

      Poista
  3. Huippua kun sulla on näitä asukuvia noin monen vuoden takaa! Muutoksen näkee silloin tosi selvästi :) Mä muistan elävästi noi Ginan pitsitopit, itselläni oli se vaaleansininen ja se oli varmaan mun käytetyin toppi joskus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita Ginan toppeja oli kyllä varmasti kaikilla tuohon aikaan :D Tai ainakin lähes kaikilla! Kiva kuulla, että nää postaukset on mieluisia :)

      Poista
  4. Tiedätkö mä luin sun blogia pari vuotta sitten ja kun poistin silloisen blogini, niin myös kaikki mun lukulistalla olleet blogit hävis ja mä en lukenut pariin vuoteen yhtään blogia :D
    Mut jesss, tänään mä löysin tänne takaisin, ihan mahtavaa! <3

    http://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kommentti!! :') Kiitos Taru! Huippua kuulla, että blogini iskee edelleen suhun! ♥

      Poista
  5. Voi ei, muistan nuo ginan topit! :D Niitä löytyi kaikilta kaikissa väreissä... Kiva postaus jälleen kerran! Ihanaa, että jaksat toteuttaa näitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! :) Näitä on omasta mielestäkin kiva toteuttaa, niin kiva kuulla että silläkin puolella näistä tykätään! :)

      Poista
  6. Ihania :D Vois itsekkin toteuttaa tän tyyppisen postauksen joskus :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo! Varmasti toteutat! :) Sullakin kun asukuvia on varmasti paljon kertynyt, niin ihana nähdä miten sunkin tyyli on muuttunut! :)

      Poista
  7. Tosi hauska postausidea! Ehkäpä kokeilen ottaa tän testiin joku kerta :) On kiva huomata, miten ihmisen tyyli pikkuhiljaa muovautuu ja kehittyy vuosien varrella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kokeilemaan! Näitä on hauska myös tehdä :)

      Poista
  8. Voi muistan nuo Ginan topit! Itselläni ei (onneksi?) sellaista löytynyt mutta monelta kaverilta kyllä. Tää on mun mielestä niin hauska postausidea 😊 Täytyy kaivella arkistoja, jos onnistuisin itsekin toteuttamaan tällaisen!

    Sara V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis noi Ginan topithan oli ihan jäätävässä suosiossa :D Toki olihan ne edullisia (olisko ollut kympin luokkaa?) ja niin uus juttu silloin :) Ehdottomasti toteutat tällaisen myöskin! ♥

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥