Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Vaaleanpunaista & Mustaa

Hola! Päätin vihdoin tulla julkaisemaan teille kunnolla kuvia, tästä mun yhdestä kesän lempiasusta. Saitte tästä tosiaan pienen maistiaisen jo heinäkuun TB Style postauksessa, mutta nyt tarkastellaan tätä vähän tarkemmin!

Ihan ekaks mä haluan puhua noista pöksyistä. Ja ylipäätään housuista muutenkin. Bongasin nämä keskustan VeroModassa kerran, ja pakkohan ne oli sitten kokeilla, ja vielä isompi pakko ne oli kokeilun jälkeen kiikuttaa kotiin. Aivan täydellisen väriset. Erittäin hyvän malliset, ja ennenkaikkea älyttömän mukavat päällä. Tänä kesänä, mä olen jättänyt kyllä farkut niin vähälle käytölle. Mikä on aika uskomatonta tällaiselta farkkufriikiltä. Mä oon käyttänyt pelkästään tänä kesänä enemmän kaikkia kangashousuja, hameita ja mekkoja, kuin monena aikaisempana kesänä yhteensä. Mulla on farkut eksyneet jalkaan ehkä, hmm, kolme tai neljä kertaa? Niin sitä vaan mieltymykset ja maku muuttuu, kun ikää (ja mukavuuden halua...) kertyy. En silti usko, että musta koskaan kokonaan häviäisi se ikuinen farkkutyttö. Kyllä mä olen jo mielessäni muodostanut monen monet asut syksylle, missä saan pukea päälle nimenomaan ne farkut. 
Ikä näkyy varmasti muutenkin myös pukeutumisessa, kuin vain pelkästään mukavuuden haluisuudessa. Kuten esimerkiksi laukkuvalinnassa. 
  asu_4asu_13-side asu_8 asu_1 Mä sain alkukesästä todella kivan, ja ennenkaikkea hyvään aikaan osuvan yhteydenoton Trendhim verkkokaupasta. He pyysivät mua yhteistyöhön, jossa saisin valita jotain heidän verkkokaupastaan. Tutustuin sivuihin, ja huomasin, että hei, täältähän mä löytäisin VIHDOIN jotain, jota olin jo pitkään etsinyt. Nimittäin laukun, jolla saisin tietokoneen kulkemaan paremmin mukana. Tiedättekö sen tunteen, kun laitatte pienen omaisuuden tietokoneeseen, ja sitten kuitenkin kuljetatte ihan miten sattuu, ja aina vaan mietitte "kun pitäisi hankkia se kunnon veska tälle...." mutta ette saa aikaiseksi/löydä sopivaa. Mä tiedän. Luojan kiitos mun kone ei ottanut tuosta kaltoin kohtelusta lainkaan itseensä. Nyt ei enää tulis mieleenkään heittää sitä vaan normi laukkuun muiden kamojen sekaan. 
Trendhim on tosiaan miesten koruja ja asusteita myyvä verkkokauppa. Mun mielestä on vähä jopa typerää rajata asusteet ja korut naisten ja miesten osioihin niin rajusti. Koska kyllä mä myönnän ainakin välillä löytäväni paljon kivempia yksilöitä sieltä miesten puolelta. Esimerkiksi ei naisille myydä tällaisia laukkuja juuri lainkaan, vaan ne on lähes poikkeuksetta siellä miesten puolella. Enkä mä ainakaan koe oloani mitenkään yhtään lainkaan miehekkääksi tämän laukun kanssa. Vaan ihan yhtä naisellinen olo mulla on, oli mulla sitten mukana tämä tai vaikka Vuittoni. Heillä on ylipäätään tosi hyvä valikoima tällaisia nahkalaukkuja. Löytyy montaa eri kokoa, väriä ja mallia. Kandee ehdottomasti kurkata nuo sivut, mä löysin sieltä myös monia lahjaksi sopivia juttuja. 
  asu_14-sideasu_5 asu_7-side asu_3 Top Vila | Trousers Only | Shoes Xti | Jacket Zara
Watch Michael Kors | Bag Trendhim*


Nyt mä jatkan J:n kanssa siivouspäivää. Koska illalla me suunnataan vielä syömään ja leffaan. En edes muista koska viimeksi olisin käynyt leffassa! Nyt pääsen vihdoin näkeen sen uusimman Pirates Of The Caribbean, tätä on julkaisusta saakka meinaa odotettu. Pitäkää tekin kivat viikonloput 

Onks täällä muita, jotka myöntävät joskus ostavansa/löytävänsä jotain myös miesten puolelta? :) 

12 kommenttia

 1. Superkiva asu! Itse ostelen miesten puolelta välillä huiveja, ja lainailen niitä myös miehen kaapista :) Ja jos tarvitsisin tuollaisen laukun, kääntyisin varmasti miestenosaston puoleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! - Kiitos <3 Miehille on kyllä usein tosi kivat huivi valikoimat! :)

   Poista
 2. Tosi nätti asu! Just täydellisen väliset noi housut ja noi kengät on kans ihanat! Ite en oo koskaan farkkuihminen ollut ja tänä kesänä ne ovat päätyneet jalkaan tasan nolla kertaa 😅 Kyllä mäkin niitä (pakosta) sit syksyllä ja talvellakin käytän, mutta kesällä käytän mieluummin mekkoja ja hameita :) Itsekin teen kyllä löytöjä miesten puolelta!

  https://saraoonav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! <3 Housut on kyllä ihanan väriset nimenomaan :)

   Poista
 3. Ihana asu ja noi housut erityisesti <3 Itse en juuri koskaan shoppaile miesten puolella - enää, joskus vuosia sitten tein sitä melko paljon. Pari miestenpaitaa taitaa vielä vaatekaapista löytyä. Tuollaista laukkua kyllä itsekin varmaan etsisin miesten valikoimasta! :)

  ♡ Valpuri
  http://valpurie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3 Mäkään en varsinaisesti miesten puolia kiertele, mutta aina välillä sattumalta tekee löytöjä :)

   Poista
 4. Ihana asu! <3 Tuo laukku sopii siihen tosi kivasti! :) Mulla on t-paita mekkona miesten puolelta ostettu iso t-paita! Yleensä halvempia ja rennompia sieltä ostettuna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähä kiva idea, tuo iso miesten t-paita tuollaiseen käyttöön! :) Kiitos kehuista! ♥

   Poista
 5. Aivan ihana asu ja niin kivat nuo housut<3 Mä oon monesti löytänyt kaikkee miestenpuolelta :D Höntsyjä parit ja joskus jonkun korunkin :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Emilia! ♥ Joo siis miestenpuolella on ajoittain kyllä tosi kivoja juttuja! :) Itsekin hiljattain löysin huivin sieltä!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Mä jo pelästyin, että te selkärangattomat neganyymit olisitte löytäneet itsellenne elämän, kasvattaneet selkärangan, ja jättäneet mut ja mun blogin rauhaan! Mutta onneksi olin väärässä :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥