Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

ADIDAS

Moikka! Niin se vaan näyttää kalenteri elokuun viimeistä päivää. Aikasmoista. Mun puolesta elokuu sais jatkua ainakin vielä kuukauden verran. Vaikka ei syyskuukaan nyt mikään ihan kamaluus ole, mutta kyllä mä silti elokuusta tykkään paljon enemmän. Jos mä saisin päättää, mun mielestä syyskuun jälkeen voitais kääntää kalenteria suoraan toukokuulle. Tai okei, joulukuuta voitais käydä morjestaas välissä, mut sitten niinkun syys-joulu-toukokuu jne. Se olis unelma. Mutta, ei auta valittaa, koska päätösvalta tän asian suhteen ei ainakaan toistaiseksi vielä oo siirtynyt mulle. Harmi sinänsä.
Syksy tosiaan pukeutumisen suhteen on ihan kivaa aikaa. Saa pukea jo vähän kerroksia, mutta ei kuitenkaan tarvita miljoonaa eri vaatekerrosta selvitäkseen hengissä matkalla rappukäytävästä autolle. Tosin, Suomessa kaikkein järkevintä olis omistaa vähintään ne polviin saakka ulottuvat kumpparit ja sadetakki, ja kulkea vaan suosiolla joka paikkaan ne päällä. Mutta, koska järki ei yleensä näissä pukeutumiskysymyksissä kulje etummaisena, en itse omista kumpiakaan lainkaan. Ainakaan vielä. Ajatusta kumppareiden hankkimisesta mä oon vähän pyöritellyt mielessäni. Katsotaan, josko ne tulevaisuudessa löytyis meikäläiseltäkin. No, käännetääs nyt kuitenkin ajatus tähän asuun, joka onkin vielä astetta kesäisempi!

asu_adidas_10Mä en vaan pääse yli enkä ympäri siittä, miten ihana tää Furlan laukku onkaan. Tää on ehdottomasti ollut tän kesän käytetyin tällainen pikkulaukku. Jopa snadisti harmittaa, että hankin tän vasta tänä keväänä. Tosi pitkään mä kuitenkin ennen tän hankintaa haaveilin vaaleanpunaisesta yksilöstä. Aluks mä ajattelin hankkia oikein jonkun räikeän värisen yksilön. Mutta multa kuitenkin löytyy tää myös kirkkaan pinkkinä, niin päädyin sitten tähän vaaleampaan versioon. Onneksi päädyin. Vaikka kyllä mä joskus vielä sen toisen väripilkunkin hankin, aivan varmasti. 
  asu_adidas_9-sideasu_adidas_4 asu_adidas_1-side asu_adidas_11 Jos mä tykkään tuosta laukusta älyttömän paljon, tykkään myös näistä kengistä. Silloin kun mä nämä sain, ehdin jo miettiä ovatkohan nää mulle vähän liian räikeät. Nyt näitä monesti käyttäneenä täytyy todeta: eivät todellakaan ole! Nää on just ihana väripilkku kivoilla sävyillä. Käyttökertoja näille on kertynyt enemmän, kuin osasin edes kuvitella. Kivan ulkoasun lisäksi, näillä on yllättävän hyvä kävellä. Mun on nimittäin aika haastava löytää kenkiä, jotka ei yhtään mistään hiertäisi. Nää kuitenkin ovat sellaiset, ettei nää purista, paina eikä hierrä yhtään mistään.
Tennareihin mun mielestä on älyttömän helppo ja hyvännäköinen yhdistää revityt farkut. Ne vaan jotenkin mun käsityksen mukaan kuuluu yhteen. Vaikka monet sanoo, että revittyjen farkkujen kulta-aika alkaa olla jo takanapäin, mä kyllä edelleen liputan näiden puolesta. Toki minäkin olen alkanut käyttämään enemmän myös ei revittyjä yksilöitä, mutta emmä silti näitä versioita käyttämättä oo jättänyt. 
  asu_adidas_8asu_adidas_5-side1Top Kappahl | Jeans GinaTricot  Bag Furla
Watch Michael Kors | Shoes Adidas / Defshop*

12 kommenttia

 1. ihanat asukuvat ja aivan ihana myöskin tuo Furlan laukku 😍

  Sara V

  VastaaPoista
 2. Sika kivat kengät, mäki haluaisin jotku tommoset 'coolit' jotka sopis hyvin jalkaan ja vois olla paremmat kävellä!

  VastaaPoista
 3. ihan supersöpö toi kenkien kuosi! :)

  VastaaPoista
 4. Vau, nuo kengät ja laukku on niin ihanat! *.*

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että säkin olet tota mieltä! :)

   Poista
 5. Ompas mukavan näkönen asu!
  Ja nuo viimesimmän postauksen korut näytti myös jotenkin sun tyyliselle. :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat kengät! <3 Mulla on tota samaa kuosia housut :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥