Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuin lapsi karkkikaupassa!

Kaupallinen yhteistyö: Jovelly.

jovelly_5
Sain hiljattain aikas makean yhteistyöehdotuksen, ja heti sivuja vilkaistuani oli selvää, että mukana ollaan. Mulla on aina ollut vähän hassu suhde koruihin, jos niin voi sanoa. Noi vakkarisormukset mulla on aina sormissa. Tai no, yöksi mä otan ne pois. Mutta siis muuten. Muita koruja tuleekin sitten käytettyä vähän sellaisissa jaksoissa. Välillä saattaa mennä monta viikkoa, kun erilaisia koruja tulee käytettyä oikeastaan päivittäin. Välillä mennään viikko tolkulla ilman mitään koruja. 
Yhteistyössä Jovellyn kanssa, sain valita heiltä mieluisia koruja. Ja tämähän passasi oikein hyvin! Koska mun tulee osteltua koruja aina tosi vähän. Ylipäätään kiinnitän niihin kaupoilla tosi huonosti edes huomiota. Siispä oli jo aikakin päivitellä mun koruvarastoa ajantasalle! 

Jovelly on tosiaan uusi korujenkarkkikauppa. Heillä on kattava valikoima ihanan värikkäitä ja niin moneen asuun ja tilaisuuteen sopivia koruja. Varmasti jokaiselle jotakin!

jovelly_6
Tilauksen ehdottomat suosikit! Nämä isot korvarenkaat. Tällaiset renkaat ei ennen herättänyt mussa minkäänlaista reaktiota, ei puolesta eikä vastaan. Nyt kuitenkin tilaisuuden tullen mä päätin kokeilla, ja valitsin nämä tilaukseen mukaan. Yllätyin erittäin positiivisesti miten kivat nämä oikeasti onkaan. Varmasti suuria korvarenkaita tulee siis käytettyä jatkossa
  jovelly_8jovelly_3Taas pitkän tauon jälkeen mä oon innostunut korvakoruista. Siispä pakettiin eksyivät renkaiden lisäksi nämäkin yksilöt: kimaltavat nappikorvakorut, vaaleanpunaiset timanttikorvakorut sekä hopeiset riippuvat korvakorut. Vaaleanpunainen on aina ollut yksi mun suosikki väri koruissa (ja toki muutenkin!) ja siksi mukaan päätyivät nämä muutamat yksilöt kyseisessä värissä. 
Hopean nimeenhän mä vannon edelleen ihan kuus-nolla verrattuna kultaan, joten sen puolesta nämä riippuvat versiot olivat helppo valinta. Sirot, sopivat arkisempaan, mutta myös juhlallisempaan tilaisuuteen. Nää ei myöskään oo kovin pitkät, eli eivät näin ole myöskään joka paikassa ja koko ajan kiinni, mikä on mulle ainakin erittäin positiivinen asia. 
  jovelly_10jovelly_9 Korvakorujen lisäksi paketista paljastui muutama kaulakoru sekä timantti-rannerengas. Molemmat kaulakorut ovat choker mallisia, mitä mulla ei olekaan koskaan ennen ollut. Musta tekomokkainen versio sekä valkoinen timanttikoru. Tää rannerengas sopii tosi kivasti kellon kaveriksi, koska se on niin yksinkertaisen kaunis ja siro. Ja siihen tarkoitukseen se mulle tuleekin. Kaulakoruja mä oon jo kotona testaillut, mutta vielä ihan käyttöön käyttöön nämä eivät ole päässyt. Olen kuitenkin jo keksinyt molempiin sopivat asut, joten ei varmasti kovinkaan kauaa mene, niin nämä nähdään ihan käytössä. En silti usko, että musta ikinä tulee mikään Choker-korujen suuri fani, mutta onhan näitä nyt kiva ainakin kokeilla!

jovelly_7

Eikä siinä vielä kaikki, nimittäin koodilla HENNAM saatte nyt tilauksen ilman toimituskuluja! Eli nyt jos koskaan kannattaa tsekata Jovellyn valikoima, ja päivittää koruvarastot ajantasalle! Heillä on myös ilmainen palautus ja erittäin nopea toimitus!
Koodi on voimassa 10.09.2017 saakka. 

8 kommenttia

 1. Voi apua miten ihania koruja! Varsinkin tuo valkoinen timanttikoru :-)

  VastaaPoista
 2. Sika ihania ja kun en viitsi ehkä aina niin kalliita snön koruja ostaa niin näitä oli tosi kiva katsoa, ehkä tilaankin nyt parin!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Eikös!! :) Jovellyllä on kyllä ihana valikoima!

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥