Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Dress & Makeup

Vaikka ulkona meinaa jo tarvita takin päällensä tarjetaksensa, haluan silti palata vielä yhteen ihanaan kesäpäivään. Nimittäin hyvän ystäväpariskuntamme hääpäivään, kun oli taas syy laittautua pitkästä aikaa. Miksei häitä vaan voisi olla useampia kesässä, koska onhan ne nyt kaunein juhla mitä voi olla! 

häät_4Myönnettäköön, etten edes yrittänyt meikata itse, vaan päätin turvautua ammattilaisen apuun. Onneksi hyvällä ystävälläni Jennillä taitoa tähän hommaan löytyy huomattavasti enemmän, kuin itseltäni. Jennin penkkiin on niin ihanan turvallinen istua, kun tietää, ettei lopputulos voi olla mitään muuta kuin huippu hyvä. Tälläkin kertaa mä annoin hänelle täysin vapaat kädet. Näytin kuvan minkälaisen mekon mä laitan, ja sen pohjalta hän sitten loihti tämän mun mielestä todella kauniin ja mekkoon sopivan meikin.

häät_2
asu_mekko_2 häät_6 asu_mekko_1-side Dress Ralph Lauren | Shoes Tommy Hilfiger | Bag Louis Vuitton 
Watch Michael Kors | Earrings Jovelly*


Mähän meikkaan normaalisti todella vähän, tai sitten en lainkaan. Nyt on ollut niin laiska kuukausi, että mulla on oikeasti ollut viimeksi meikkiä juuri tuona kyseisenä päivänä. Tai oikeastaan siittä on jo puolitoista kuukautta, mutta kuitenkin. Oon pitänyt kokonaan taukoa myös ihan tietoisesti. Lähinnä oon keskittynyt kasvojen ihon hyvinvointiin. Nyt pikkuhiljaa taas into meikkailla silloin tällöin alkaa palailla, ja huomenna onkin tarkoitus taas pitkästä aikaa kokeilla kuinka se meikkisivellin kädessä pysyykään. 
Välillä on kuitenkin aivan ihana antaa itselleen tällainen hemmottelu hetki, että sä vaan istut paikallasi tekemättä mitään, ja toinen loihtii sun kasvoille jotain näin nättiä. 

12 kommenttia

 1. Tosi kirkkaat meikit ainakin, sopii hyvin mekkoon! <3

  ~ Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
 2. Toi meikki on kyllä hyvin onnistunut ja sopii sulle ja sun mekkoon täydellisesti!😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whii, mä tykkäsin tästä kans ihan superisti!!! :)

   Poista
 3. Todella kiva blogi sulla. Oot myös tosi kaunis :)

  https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihana antaa toisen meikata sut! Toi meikki käy sulle tosi hyvin ja sopii tohon asun väreihinkin tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, varsinkin kun toinen on ammattilainen! :) Kiitos kehuista! ♥

   Poista
 5. Meikki ja mekko sopivat kyllä täydellisesti yhteen <3

  VastaaPoista
 6. todella kaunis olet ollut! :) Meikki ja mekko sopivat kyllä todella hyvin yhteen!

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥