Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Mun pukeutumisen tärkein asuste

DW_2
Rannekello. Mun ehdottomasti tärkein asuste. Voin hyvin kulkea ilman minkäänlaisia koruja. Mutta jos kello puuttuu, mulle tulee heti alaston olo. Mun kello ihastus alkoi kauppiksen ensimmäisellä luokalla. Kun sain ensimmäisillä kesätyörahoillani ostettua ensimmäisen rannekelloni, axcentin kellon. Vitsit se oli rakkautta! Mulla itseasiassa on se kello edelleen tallessa, vaikkei se enää käytössä olekaan. Ei oikein istu nykyiseen tyyliin, mutta koska tunnearvo on niin jäätävän suuri, en ole siitä luopunut. 
Tällaisena kellofriikkinä tämä Daniel Wellingtonin yhteistyö tulikin siis todella sopivasti. Aikaisempi Henna tykkäsi pelkästään jättisuurista kelloista. Mitä isompi, sen parempi. Tämä nykyinen Henna taas on ihastunut myös sirompiin ja yksinkertaisempiin yksilöihin. Rakkaus isoihin kelloihin ei suinkaan ole hävinnyt, vaan nämä sirommat yksilöt jakavat nyt paikkansa isompien yksilöiden rinnalla. Olinkin siis todella innoissani, kuullessani tästä Daniel Wellingtonin ihanasta uutuudesta: Classic Petite Ashfield -kellosta.

DW_1 DW_4 DW_3
Tää on vaan jotenkin erityisen ihana. Mattamustainen verkkoranneke yhdistettynä hopeisiin yksityiskohtiin on vaan jotain niin upeaa ja kaunista. Voisin jopa sanoa, että tää on ehdottomasti mun suosikki koko Daniel Wellingtonin valikoimasta. Yksi juttu mikä tässä myös kolahtaa, on se kuinka hyvin tää sopii sinisten farkkujen kanssa! Siis ihan järjettömän hyvin! 

Ja hei! Jos säkin ihastuit tähän yksilöön, hopeisena tai ruusukultaisena, saat nyt koodilla HENNA -15% alennusta koko Daniel Wellingtonin valikoimasta, eli myös tästä uutuudesta! 

10 kommenttia

 1. Oi mikä kello! Tuollainen kelpais mullekin! <3

  VastaaPoista
 2. Taas ihana uus kello! Mä en noihin oo vielä päässyt mutta mies kyllä tykkää kelloista, ehkä vaan se tykkää enemmän muista vanhemmista tai perinteisemmistä jutuista.

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki me tykätään eri jutuista :) Mun lemppari asuste on kello, ja sulla varmasti joku muu sun tyyliin sopiva juttu! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niimpä! Mä oon kans niin ihastunut näihin! :-)

   Poista
 4. Onpa tyylikäs kello, tuo sopii hyvin kaikkien asujen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mä tykästyinkin tässä just siihen, miten hyvin tää sopii erilaisten asukokonaisuuksien kanssa! :)

   Poista
 5. Eikä miten ihana kello!! Rakastuin samantien :D Itse tykkään kans pitää kelloa melkeinpä jokaisen asun kanssa, mutta nyt suurimpana ongelmana on, kun ei ole ehjää kelloa mitä käyttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että säkin tykkäät tästä! :) No nyt sitten hyödyntämään alekoodi ja shoppailemaan uusi toimiva kello ;)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥