Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TB STYLE: Elokuu

Aikaisempiin postauksiin tästä

DSC_0013-side 2013
Totasnoinniin. Ja tästä asusta pitäisi sitten jotenkin saada sana suustaan, vai? No siis, ei tämä niin kamala ole, kuin olisi voinut olla. Ehkä mun rajuun mielipiteeseen vaikuttaa "jonkinverran" myös tämä kuvien laatu ja kuvauspaikka. Juostiin meinaan just sateelta suojaan tuonne, jotta saatiin edes jotain onnetonta materiaalia räpsittyä. No mutta, tosiaan värimaailma on ihan kiva. Mutta toi on ainakin liikaa, että molemmissa ranteissa on noin vahvat jutut. Ja eihän noi housutkaan mulle oikeastaan lainkaan sovi.. Vähä isot ja sitä rataa. 

DSC_0010-side2014
Oo! Tästä mä tykkään. Nää kuvat on edelleen yhdet mun kaikkien aikojen asukuva-lemppareista. Jotenkin toi paikka, fiilis, ja sit vaan asukin oli tosi onnistunut. Voisin hyvin pukea asun uudestaan samanlaisena päälle, mitään muuttamatta. Voisin myös erittäin mielelläni ottaa ton kuvissa olleen sään tänne. 

DSC_0221-side2015
Hrrr. Mä en oikein tiedä, mutta mä en koskaan oikein tykännyt tästä asusta. Se näytti kivalta suunnitteluvaiheessa, ja vielä ihan ookoolta peilin edessä kotona, mutta ei sitten enää sen jälkeen. Ehkä tässä on vähän liikaa kaikkea, ja liikaa, noh, sinistä! Mulle epätyypillinen väri, ja sitten noin monessa muodossa. Toi paita ja shortsit vaan ei toimi yhteen. Koko valkoinen paita vois olla ehkä ainakin astetta parempi. 

asu_nahkahame_1-side2016
Melkoista vuoristorataa nämä elokuun asut, nimittäin tässä taas yksilö joka on erittäin . Joka multa itseasiassa löytyykin edelleen ihan kokonaisuudessaan. Pitääkin kaivaa toi hame taas esille ja käyttöön! Koska olin melkein unohtanut sen. Se vois toimia kivasti myös valkoisen yläosan kanssa. Vaikka tosin AirMaxit on vissiin välissä joku vaihtanut, koska ei ne oo tollasta väriä ja puhtautta nähneetkään...

TBstyle_1
2017
Sitten kuvia ihan muutaman päivän takaa. Tässä ja tän kaltaisissa asuissa on tänä kesänä viipotettu todella, todella paljon! Palataan tähän tarkemmin hyvin pian. 

11 kommenttia

 1. Nämä TB-style postaukset ovat aina niin kivoja! Varsinkin, kunnon useita vuosia mihin asuja verrata! Hauska katsoa miten tyyli on kehittynyt ja samoin kuvattava itse. Kiva postaus ja ihana tuo viimeisen asun Furlan laukku! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään näistä kans, joten kiva kuulla, että tekin tykkäätte! :) <3

   Poista
 2. Nää postaukset ovat vaan niin kivoja! Itsekin tykkäsin juurikin noista -14, -16, ja -17 vuosien asuista 😊 Ja nuo vuoden 2015 shortsit on tosi nätit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat suosikit siis molemmilla! :) Shortsit multa löytyy edelleen, mutta tosiaan yhdistäisin ne nykyään erilailla!

   Poista
 3. 2017 vuosi ehdottomasti oma lemppari! Mut on tossa vuodella 2013 myös ihan sika kivat housut sulla! Ehkä vähän erikoinen paita, tai nykyään niin out of fashion :D

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas en tykkää enää noista 2013 pöksyistä :D Ja siks en niitä enää omistakaan! :D

   Poista
 4. Loistava postausidea! Hauska katsoa, että miten on asukokonaisuudet muuttuneet vuosien saatossa :) -14, -16 ja -17 on varsinkin tosi onnistuneet kokonaisuudet. Etenkin tän kuun kuvassa oleva laukku, tykkään!

  https://llintzz.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Nuo -14, -16 ja -17 on kyllä kans mun lempparit! Ja tuo sää! Oispa täällä samanlainen keli..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompas nyt kaikki mun kanssa samaa mieltä, että mikä asu iskee enemmän kuin toinen! :) Sää sais kyllä olla nyttenkin tuollainen! Täälläkin vaan parhaillaan sataa vettä :/

   Poista
 6. Mun ehdoton lemppari näistä oli toi 2014! Ihana sävymaailma, kesäinen ja rento asu joten toimii<3

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥