Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

I, You & We ♥

Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington.

Saatiin kunnia edellisviikonloppuna J:n kanssa osallistua ystäviemme ihaniin häihin. Siinä tuli sitten jokatapauksessa panostettua itseensä vähän normaalia enemmän, niin räpsittiin samalla vähän uusia kuvia meistä. Some kun on nykyään niin surullisen julma paikka, oon mäkin halunnut pitää J:n poissa mun somesta mahdollisimman paljon. Välillä kuitenkin on ihanaa vaihtelua tehdä postaus, missä hänkin saa olla kameran tällä puolella, yhdessä mun kanssa. 

häät_9-side1kellot_3Näin kellofriikkinä pariskuntana oltiin J:n kanssa erittäin iloisia, kun päästiin yhdessä jatkamaan meidän yhteistyötä Daniel Wellingtonin kanssa. Jos mä olen tarkka siittä, mitä pistän päälleni, voin kertoa, että herra tässä vieressäni on vielä sata kertaa tarkempi. Välillä jopa ylitsepääsemättömän tarkka. Siispä olin itsekin aika iloinen hänen puolestaan, että hän löysi itselleen mieluisan vaihtoehdon. Hän, niinkuin minäkin käytämme nimittäin molemmat rannekelloa oikeastaan ihan päivittäin. 
Minä tiesin heti tällaisena hopeaharakkana, että mun kelloni tulisi olemaan hopea. Halusin siihen myös vähän lisää tyttömäisyyttä mukaan, ja siksipä mä päädyinkin tähän Classy Sheffield versioon hopeisena, koossa 34mm. Tää tosiaan eroaa perusmalleista noilla söpöillä ja siroilla timanteilla kellotaulussa. Tätä, niinkuin kaikkia muitakin Wellingtonin kelloja löytyy myös ruusukultaisen värisenä. 
J:lle taas puolestaan oli selvää, että kello pitää olla ruusukultainen. Itseasiassa siinä me oltiin samaa mieltä, mun mielestä tuo ruusukultainen sopii miehille aivan älyttömän hyvin. Lopulta hän sitten päätyikin tähän perinteiseen Classic ST Mawes versioon, koossa 40mm. Molempien meidän mielestä, erittäi nappivalinta kyllä. Tuo ruskean rannekkeen, ja ruusukultaisen kellotaulun yhdistelmä on kylllä tosi kaunis, ja sopii mustaan pukuunkin todella kivasti. 
  kellot_9-sidekello_5-side häät_10 kellot_2

Me haluttiin tässä yhteistyössä muistaa taas myös teitä lukijoita! Eli nyt korvat hörölle!

Koodilla HENNA saatte -15% alennusta koko Daniel Wellingtonin valikoimasta! 

Koodi on myös yhdistettävissä muihinkin tarjouksiin. Eikä siinä kaikki, heillä on tällä hetkellä myös menossa aikas kiva kamppanja. Nimittäin kaikkiin tilauksiin saa toisen rannekkeen kaupanpäälle 28.08.2017 saakka! Koodi on myös voimassa sinne saakka. 

24 kommenttia

  1. Ootte kyllä niin söpö pari! <3

    VastaaPoista
  2. Tosi mageet kello, oottepa upeita :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Ootte super upeita <3

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania kuvia, suloinen pari olette <3 Mäkin oon parhaani mukaan koittanut pitää poikaystäväni poissa blogista, mutta tottakai hänkin on siellä aina silloin tällöin muutamassa kuvassa vilahtanut.

    Olen haaveillut näistä kelloista ties kuinka kauan, enkä oikein enää osaa päättää uusista (ja vanhoista) minkä sitä haluaisi. Olenkin kovasti koittanut vinkata seuraavaa synttärilahjaideaa täällä kotosalla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihanasti sanottu! ♥ Ja joo, se on kyllä totta, että on järkevämpää pitää läheiset ihmiset poissa blogista, tai ainakin hyvin vähäisesti mukana :)
      Nää on kyllä tosi hyvä lahjavinkki! Toivotaan, että sun vinkkailut on kotona huomattu :p

      Poista
  5. Aivan super ihania kuvia teistä kahdesta! Toi mekko sopii sulle todella hyvin, ja asun kokonaisilme on ihanan raikas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ihana saada tällaista palautetta! ♥

      Poista
  6. Kauniita yhteiskuvia! :) Noi kellot on kyllä upeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja kyllä, meidänkin mielestä molemmat kellot on tosi kivoja! ♥

      Poista
  7. Kiva tää sun blogin ulkoasu. Tykkään erityisesti tosta bannerista. Pakko myös mainita, että ootte tosi ihanan näkönen pari :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäät ulkoasusta! :) ♥ Kiitos paljon ihanista kehuista!

      Poista
  8. Ootte kyllä hyvännäkönen pari :) Mulla on toi sama kello mikä sulla, se on ihana kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Hyvän valinnan säkin oot sitten kellon suhteen tehnyt ;)

      Poista
  9. Upee pari! Ja ihanat kellot. 😍

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥