Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Elizabeth Arden

Ootko koskaan kuullut Elizabeth Ardenista ja hänen tuotteistaan? Jos vastasit, että et ole, niin nyt on syytä lukea postaus loppuun!

Mä bongasin jokin aika sitten jostain vanhasta lehdestä artikkelin, jossa käsiteltiin ihonhoidon klassikkotuotteita. Yksi tuote sieltä nousi ylitse muiden, koska muistin sen olevan markkinoilla edelleen. Olin kuullut siitä tuotteesta ennenkin, joskus jo aikoja sitten joku ystäväni sitä oli mulle kehunut. En uskonut tuotteen olevan mitenkään erityinen, eikä se silloin jäänyt erityisesti mieleenikään. Törmättyäni tuotteeseen uudestaan tämän artikkelin myötä, halusin ehdottomasti päästä testaamaan sitä. Ystäväni sanat tästä tuotteesta, oli kuin suora kopio tästä artikkelista. Kummatkin liputtivat tuotteen puolesta todella. Tätä kyseistä tuotetta on valmistettu ja myyty jo vuodesta 1930 alkaen, mikä sai ainakin mun kiinnostuksen heräämään ihan uudella tavalla. 

elisabeth_2
Kyseessä on Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream -voide*. Neiti Arden loi tuotteen tosiaan jo 1930 luvulla. Eli aika monta vuosikymmentä sitten. Hänen tarkoituksenaan oli kehittää ja luoda tuote, joka rauhottaisi ihoa. Tuotteen nimi taas on peräisin asiakaspalautteesta. Voidetta käyttänyt asiakas oli kertonut käyttäneensä tuotetta lapsen polvessa sijaitsevaan haavaan, ja voide oli korjannut polven ihon vain kahdeksassa tunnissa. 
Nykypäivänä tuotetta kutsutaan monitoimivoiteeksi. Eikä suinkaan suotta! Tässä muutama käyttötarkoitus, joissa itse olen käyttänyt kyseistä tuotetta:

 Suupielien haavaumat. 
 Pehmentämään kuivia kantapäitä. 
 Kynsinauhojen pelastaja (!!!) 
 Finnien taltuttamiseen
 Hoitamaan todella kuivan ihon
❥ Rauhoittamaan herkkää ihoa. 

Ja montamonta muuta, jota mä en ole vielä päässyt itse testaamaan. Vaikka mä olin jo ihan myyty tuotteen ominaisuuksista ennenkuin sen sain Cocopandalta testaukseen, niin nyt käytettyäni tuotetta, mä vasta ihmeissäni olenkin. Tuote toimii oikeasti täysin sanojensa vertaisesti, ja jopa ylitti mun kovat odotukset. Osa teistä varmasti tietää, että mulla on kummassakin sääressä diabeteksen mukanaan tuomat ihomuutokset. Tämä jopa helpotti niiden punoitusta! Mä olen niiden takia ravannut ihotautilääkärissä harva se kuukausi, ja kokeillut ties miten montaa eri voidetta ja hoitokeinoa. Pahimmillaan maksoin jopa melkein sata euroa yhdestä tuubista ilman sen suurempia apuja. Tämä voide rauhoitti jopa niitä. Ehdottomasti tulee jäämään mulla pysyvästi käyttöön ja auttamaan mua pitämään hyvää huolta mun ihosta. 

elisabeth_3
Toinen paketista paljastunut tuote on Elizabeth Ardenin Visible Difference Doog Morning Retexturizing -primer*. Mä halusin sellaisen primer tyyppisen tuotteen, jota voisi käyttää vaikka joka aamu. Mähän en siis meikkaa läheskään joka aamu, mutta kasvoille olisi silti kiva heittää jotain virkistäjää tms, jos tiedätte mitä tarkoitan. Tämä tuote lupasi virkistää kasvojen ihoa ja antaa päivälle raikkaan alun. Ja sitä se kyllä tekeekin. Oon tykännyt tästä tosi paljon. Niin meikin alla, kuin ilman meikkiä. Kevyen koostumuksen ansiosta tää sopii just päivittäiseen käyttöön. 

Elizabethin tuotteet olivat siis kumpikin mulle tosi iso positiivinen yllätys. Jos te ette ole vielä kuulleet näistä, niin ehdottomasti testatkaa, ja todetkaa itse, kuinka huippuja nämä ovat! Vaikka tuotteet ovatkin saatuja, muistuttelen silti, että mielipiteeni on aina aitoja! 

6 kommenttia

 1. Olen lukenut paljon Elizabeth Ardenin tuotteista ja oikeastaan vain kaikkea hyvää :). Itse en ole kuitenkaan vielä kyseistä merkkiä kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata! Koska positiivinen palaute on aitoa ja totta! :)

   Poista
 2. Elizabeth Ardenin tuotteet on kyllä hyviä, harmi ettei niitä taida tällä hetkellä olla kaapeissa yhtään :)

  nouw.com/emmikristiinan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä huikeita, ainakin tämän kokemuksen perusteella! :)

   Poista
 3. Oon joskus saanut jotain yksittäisiä tuotteita lahjaksi ja on ne kyllä ollut mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihastuin kyllä kans tosissaan tähän merkkiin :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥