Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KELTAINEN TOUKOKUU

asu_keltainen_7
  asu_keltainen_9asu_keltainen_1 asu_keltainen_5 asu_keltainen_10 asu_keltainen_6 asu_keltainen_8 asu_keltainen_11-1 Jacket Vila | Jeans VeroModa | Shoes Dinsko XIT  | Top Selected Femme 
Blazer Bershka | Bag Louis Vuitton | Sunglasses Ray-Ban | Scarf Balmuir

Mikset sä jo tuu... Koska keväisiä kelejä ei oo paljoakaan meille vielä suotu, on edes pukeutumisessa  pitänyt panostaa kirkkaisiin ja pirteisiin väreihin. Tän kevään ja myös tulevan kesän ehdoton hitti on keltainen. Katsokaa nyt vaikka tätä mun Nizzan reissulta löytämääni bleiseriä! Mä ostin tän vähän arpapelillä, en meinaan sovittanut tätä lainkaan. Ihastuin vaan niiiiiin paljon tähän väriin, että tää oli saatava. Eikä harmittanut yhtään, että tämän ostin, kun sen Suomessa ensimmäisen kerran vedin päälleni. Siksipä tää on myös päätynyt käyttöön kevään aikana tosi monta kertaa. Tää sopii hyvin yhteen niin sinisten kuin mustienkin farkkujen kanssa. 
Mä oon aina tykännyt keltaisesta pukeutumisessa ja asusteissa. Mutta oon jotenkin kokenut sen tosi vaikeaksi yhdistää mihinkään. Nyt tän bleiserin myötä täytyy todeta, että oon ollut pahasti väärässä. Mun mielestä nykyään esimerkiksi punainen on paljon haastavampi väri yhdistää mihinkään, kuin keltainen. 

Tää asu on kokonaisuudessaan yks mun kaikkien aikojen lemppareita. Mutta mitä mieltä te siellä ruudun toisella puolella ootte? 

18 kommenttia

 1. Onpa kaunis bleiseri - ihanan kevyen näköinen, mutta silti istuva :).

  VastaaPoista
 2. Keltainen on ehdottomasti kevään ja kesän väri 8) Mulla on sitä vielä valitettavan vähän vaatekaapissa, mutta pikkuhiljaa :3 Kuhan kelit lämpenee niin pääsee kunnolla käyttämään keltaista <3 Todella kaunis asukokonaisuus ja ihana on tuo keltainen bleiseri! Voisin itselleni ostaa samanlaisen ja jos olisin päässyt ulkomaille nyt keväällä ja tuo olis Bershkassa tullut vastaan niin varmasti ois lähtenyt mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin sitä on vielä toistaiseksi valitettavan vähän, mutta eiköhän tilanne pikkuhiljaa kohennu :)

   Poista
 3. Voi vitsit sulle kyllä sopii hyvin keltainen! <3 mä oon kans metsästänyt punaista tai keltaista takkia, mut vielä ei oo löytyny täydellisfä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina! :) Kyllä säkin löydät vielä ne täydelliset!

   Poista
 4. Ihanan keväinen tuo keltainen bleiseri!

  VastaaPoista
 5. Vau mikä bleiseri, sopii sulle älyttömän hyvin :) Me otettiin musta pari päivää sitten asukuvia keltaisessa nahkatakissa.

  hhedes.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. ihana keltainen bleiseri, keltainen näyttää tällä hetkellä niin hyvältä ja raikkaalta! muutenkin hyvä asu!

  VastaaPoista
 7. Keltainen on ollut mullakin vahva tämän kevään väri! :) Aivan ihana tuo sun bleiseri ja tosi tyylikäs asukokonaisuus myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että asu on sun mielestä tyylikäs :)

   Poista
 8. KEltainen on ihana ja raikas väri :)

  VastaaPoista
 9. Itsekin alan kummasta haikailla aina keväisin keltaisen perään <3

  VastaaPoista
 10. Mäkin oon tänä keväänä innostunut keltaisesta! Tosi ihana asu :)

  VastaaPoista
 11. Ihanan pirteä tuo keltainen jakku! Niin kesäinen :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥