Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

ÄLÄ KÄRÄHDÄ...

...Vaan suojaudu!

aurinkorasva_suositus_1
Mä en todellakaan pala herkästi, emmä tartte sitä aurinkorasvaa. Oli mun, ja varmasti monen muunkin teistä käyttämä lause. Monesti myös ne kuuluisat viimeiset sanat. Mä en oo koskaan aikaisemmin ollut mikään aurinkorasvan kanssa läträäjä. Siitä huolimatta, oon ainoastaan kerran elämässäni kärtsännyt mun olkapäät. Joskus teininä fudiskentällä. Siitä saakka oon aina ajatellut, et pyh ja pah mitään rasvoja mihinkään (paitsi ulkomailla). Tänä keväänä, mä kuitenkin päätin tutustuin aiheeseen hieman tarkemmin. Ja tästä johtuen, mä päätin alkaa pitämään paljon parempaa huolta mun ihosta. Onhan se kuitenkin suurin elin mitä mulla on. Sen suojaaminen auringolta on oikeasti tosi tärkeää, vaikkei herkästi palaisikaan. Mä sain alku kesästä Cocopandalta tosi hyödyllisen paketin kesää ajatellen, ja nyt päätin vinkata näitä tuotteita myös teille, ja muistutella samalla, et muistakaa tekin pitää ihostanne hyvää huolta! 


Hawaiian Tropic oli mulle merkkinä aivan uusi tuttavuus, joten lähdin testaamaan sitä oikein mielelläni. Paketissa oli kaksi perus aurinkosuojavoidetta, toinen 30 suojakertoimella ja toinen sitten vähän tuhdimpana 50 suojakertoimella, tulevaa Korfun reissua ajatellen. Tuota kolmekymppistä on tosiaan tullut nyt alkukesän ja viimepäivien aikana ihan kiitettävästi käytettyä. Yksi syy, miksi aikaisemmin ei näitten kanssa tullut läträttyä, oli sekin, että mä inhosin sitä tahmaista tunnetta, jonka ne aina jätti jälkeensä. Näiden kanssa ei tuu yhtään sellaista! Eikä näiden kanssa tartte oikeastaan läträtä lainkaan, koska nää imeytyy niin supernopeasti. Kaiken lisäks nää on vielä myös kosteuttavia, mikä on myös ihon hoidon kannalta tärkeä ominaisuus. 


Perinteisten voiteiden lisäksi paketista paljastui tällainen suihkuteltava versio. Suojakerrointa tästä ei löydy ihan niin paljoa, kuin kahdesta aikaisemmasta. Mutta oon tykännyt käyttää tätä sellaisena vähän kevyempänä tuotteena, ei niin kuumina päivinä. Tässäkin on se sama ihana tuoksu, mitä kahdessa aikaisemmassa. Levitettävyydeltään tämä kyllä pieksee nuo perinteiset versiot vielä ihan mennen tullen. Lisäksi, koska tää on tällainen öljymäinen, tää saa varsinkin jalat oikein hehkumaan kauniisti! Vaikka voisi kuvitella, että öljyisyys jättää ihon jotenkin tosi tahmaiseksi tms. niin ei ainakaan mulla ole käynyt. Eli tätäkin voin kyllä tosissaan suositella! 


Suojautumisen lisäksi on tärkeää muistaa myös se kunnon kosteutus itsensä grillaamisen jälkeen. Hawaiianilta löytyy siihenkin tarpeeseen montaa erilaista tuotetta. Yks hyvä on kuitenkin tää perinteinen After Sun voide, joka lupaa 24h kosteutuksen. Mä oon tykännyt käyttää tätä niin, että kun tuun auringosta, heitän tän hetkeksi pakkaseen, käyn suihkussa siinä välissä, ja sit levitän tän iholle. Viilentää samalla ihanasti. Mitään extra kosteutusta en oo tältä huomannut, mutta kyllä tää ihan asiansa on silti ajanut. 

Nää kaikki tuotteet on tällä hetkellä kivassa alennuksessa Cocopandalla. Toki siellä on menossa muutenkin tosi isot ja monipuoliset alennukset just nyt. Et jos sun kesäkosmetiikka kaipaa jonkinsortin päivitystä, suosittelen vierailemaan heidän sivuillaan. Kesän myötä heidän valikoimaansa on myös tullut hurjasti paljon kaikkia uutuuksia ja uusia tuotemerkkejä! 

1 kommentti

  1. Hawaiian tropicit on parhaita! Harmi kun ei ole enää niitä kaikkia saatavilla vaan linja on kaventunut. Mulla on vielä jotku ikuisuus vanhat tuotteet käytössä :'D

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥