Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

VAASA - IHANA KESÄKAUPUNKI ♥

vaasa_5 vaasa_2 Oon tänä kesänä kerennyt tehdä jo muutaman pienen reissun, ja yksi suosikeista on ehdottomasti mun  ja Jennin Vaasan reissu. Samalla reissulla me poikettiin myös ihanassa Power Parkissa, josta on piakkoin myös tulossa ihan omaa postausta. Ensiksi haluan kuitenkin puhua teille tästä yhdestä mun suosikki kesäkaupungista, Vaasasta. 

Mä oon jokaisella Vaasan reissulla majoittunut aina Original Sokos Hotelli Vaakunassa aivan Vaasan keskustassa torin laidassa. Yhteistyössä he tarjosivat meille majoituksen yhdessä aivan ihanassa teemahuoneessa: Norsskär-huoneessa. Joka on siis sisustetukseltaan ja fiilikseltään kuin moderni rantamökki. Yhteensä heiltä löytyy kuusi erilaista teemahuonetta. Eli Norsskär huoneen lisäksi vaihtoehtoja ovat: Saaristo-huone, Vaasa-huone, Ateljé-huone, Pilvi-huone ja Metsä-huone. Täältä, aivan sivun lopusta näet kuvia myös muista huoneista. Pelkästään kuvien perusteella, voisin majoittua noissa kaikissa! Mun mielestä älyttömän kiva idea, ja ihanasti toteutettu. Ei aina niitä perinteisiä tylsiä hotellihuoneita, vaan jotain vähän erilaisempaa! 

Original Sokos Hotelli Vaakuna Vaasassa on mun ehdoton lemppari, monestakin syystä. Suurin plussa on kuitenkin huippu sijainti. Niin keskellä, mutta silti sinne on helppo mennä omallakin autolla. Hotelli oli paljon uudistunut siitä, kun siellä viimeksi vierailimme. Uudistukset olivat pelkästään positiivisia. Ravintolapuoli etenkin.
  vaasa_9vaasa_8-tile vaasa_18 vaasa_13 vaasa_15 vaasa_17 vaasa_6 vaasa_19 vaasa_11-tile vaasa_3 vaasa_21 vaasa_14 vaasa_20
Lomaillessa mä tykkään ihan älyttömän paljon siitä, että vesi on lähellä. Joko järvi, mutta mielummin meri. Vaasassa se on todella lähellä. Jennin kanssa me käytiinkin Raippaluodon sillalla, sekä saaristossa ajelemassa. Vitsit sitä paikkaa! Ei sitä fiilistä saa edes kuviin vangittua, joten suosittelen ehdottomasti käymään tutustumassa. Vaasasta ei myöskään ole Power Parkkiin mikään mahdoton matka, ja siksi me yhdistettiinkin se myös tälle samalle reissulle.

Jos siis kesälomareissu on vielä suunnitteilla, mä suosittelen ehdottomasti Vaasaa. Se on todellakin käymisen arvoinen paikka. Niin ihana ja monipuolinen paikka! ♥

Kiitos paljon Original Sokos Hotelli Vaakunalle majoituksesta, me tullaan ehdottomasti toistekin!

4 kommenttia

  1. Ihania kuvia!! Niin makeet noi riippukeinutuolit & upea toi siltakuva niiden yläpuolella :) Vaasa vaikuttaa kyllä ihanalta lomakaupungilta (pidän mielessä, kun lähden pian omalle kesälomareissulleni, joka on vielä suunnitteluvaiheessa!) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi riippukeinut oli ihan ykköset!! Vaasa on kyllä ihana kesäkaupunki, suosittelen ehdottomasti pysähtymään! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥