Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

ARKINEN RAITAMEKKO

asu_raitamekko_1 asu_raitamekko_5 asu_raitamekko_6-tile asu_raitamekko_9 asu_raitamekko_10 asu_raitamekko_2-tile asu_raitamekko_3 asu_raitamekko_4
Dress Vila | Shoes Toru Burch | Sunglasses Ray-Ban
Bag Louis Vuitton | Watch Daniel Wellington*

Mun kevään yks pakollinen juttu vaatekaapin päivityksen suhteen, oli löytää täydellinen raitamekko kesään. Aluksi etsin mustavalkoista, mutta tuloksetta. Sovitin useampaa, mutta ei ne sitten vaan iskeneet. Nykyään tulee vaateostoksia harkittua huomattavasti pidempään, mitä ennen. Aikaisemmin olisin hyvin voinut ostaa "ihan kiva" ja vähän sinnepäin miellyttävän vaatteen. Enää en. Siispä ihan kivat - muttei kuitenkaan tarpeeksi kivat yksilöt saivat jäädä kauppaan. Netissä mä sitten lopulta bongasin tän punaraitaisan version. Mihin mä sitten ihan täysillä tykästyinkin!
Vasta tänä vuonna mä tosiaan ihastuin mekkoihin arjessa. Ja sen myötä vaatekaappia onkin tullut päivitettyä just näillä arkisilla versioilla. Ne toimii niin monessa eri tilanteessa, ja monien erilaisten asusteiden ja kenkien kanssa. Tänkin kanssa olis ihan yhtä hyvin toiminut valkoiset tennarit siinä missä tummat ballerinatkin. Tai sirompi laukku, kuin isompikin. Arkinen mekko on mulle tosi hyvä vaihtoehto, koska mä en jostain syystä osaa mitään hirveän juhlavia mekkoja arjessa käyttää. Tulee ihan liikaa sellainen ahdistava ylipukeutunut fiilis. 
Mitä te ootte mieltä mekoista arkena? 

4 kommenttia

 1. Ihanan pirtsakka toi mekko! Sopii sulle viel tosi hyvin :3
  Mä käytän tosi vähän mekkoja yleensä, mut ne on oikeastaan todella kivoja myös ihan arkikäytössä. Arkikäytössä vain mun mielestä mekon kuuluu olla todella yksinkertainen ja vähemmän kehoa myötäilevä. Toi sun raitamekko on just perfect arkikäyttöön :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Paula! :) Ollaan siis hyvin samoilla linjoilla mekoista arkikäytössä!

   Poista
 2. Tosi kiva toi mekko, mullaki on vastaava jostain HM:stä ja se on just jees sitten jos haluaa hienompaa yksityiskohtaa ja menee mökillä sellasenaan :)

  www.nouw.com/moreorlesskatri

  VastaaPoista


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.