Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

LETTIPÄÄ

asu_arskat_5 asu_arskat_2
Kevät paukuttaa jo kovaa ovella, ja mulla on vielä vähän talvisempaa asua teille! Tosin ei tää oo se ihan paukkupakkasten asu kuitenkaan, joten uskallan tämän tänne teille vielä julkaista. Vaikkakin tuolloin kuvauspäivänä, olin aivan alimitoitutesti (olipas muuten vaikea sana :D) pukeutunut. Syväjäätyminen meinasi iskeä, ja siksi ilman takkia kuvia ei todellakaan räpsitty montaa. 

Tämäkin asu koostui pääasiassa mustasta ja tummista sävyistä. Muutama vuosi sitten en todellakaan olisi nähnyt itseäni näin tummissa ja näin usein. Yhdessä välissä jopa inhosin mustaa pukeutumisessa. Nykyään se on niin turvallinen valinta. Silti pyrin siihen aina kuitenkin yhdistämään edes jotain väriä. Tällä kertaa se sai väripilkun uudesta Onlyn paidasta, joka itseasiassa saapui jo syksyllä samassa tilauksessa tämän Vilan takin kanssa.  Tuo takki oli itseasiassa ehdottomasti tämän menneen talven käytetyin takki. Voidaan jopa puhua, että ihan ylivoimaisesti. Ostin sen viike syksynä Bubbleroomilta hyvällä alennuksella, ja on tosiaan ollut jokaisen euron arvoinen. Se on tainnut jopa ajaa ohi mun edellisestä suosikki takista, joka oli sitä monen monta vuotta. 

Asu oli kyllä mielestäni kokonaisuutena oikein onnistunut. Varmasti tulee puettua uudestaan päälle nyt kevään aikana, mutta talvitakki saa vaihtua mustaan nahkatakkiin. Toimii varmasti hyvin myös sellaisella kombolla!
  asu_arskat_4asu_arskat_9 asu_arskat_3 asu_arskat_8 asu_arskat_6
Jacket Vila | Bag Louis Vuitton | Shoes Guess | Shirt Only | Jeans VeroModa
Watch Daniel Wellington* | Scarf VeroModa | Sunglasses Ray-Ban

2 kommenttia

  1. Hrrr mulle tuli kylmä ku katselin näitä kuvia! Ihanasti kuitenkin oranssi paita toi sellasta lämmintä fiilistä näissä :) Kevät lookiksi just mustalla nahkatakilla ehdottomasti! Noi Guessin kengät on kyllä ihan tosi ihanat, kelpuuttaisin itsellekin vaikka on vähän sellasta erilaisempaa tyyliä mitä mun yllä näkyy 8)

    VastaaPoista
  2. Ihanat guessin kengät, haluaisin ite sellaiset piilokiilakorko-tennarit!

    VastaaPoista


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.