Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

NEW COSMETIC

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda.fi

Viime kuussa saapui pitkään kaivattua uutta kosmetiikkaa, joita oon nyt viime viikot päässyt testailemaan oikeinkin innoissani. Mun luotto kosmetiikkaverkkokauppaan Cocopandalle oli jälleen tullut hurjan paljon kaikkia kivoja uutuuksia, ja mun kosmetiikkavarasto kaipasi kipeästi muutamaa juttua. Itseasiassa, äsken kun heidän sivuillaan kävin postauksen linkit hakemassa, huomasin, että sinnehän oli taas ilmestynyt melkoinen kattaus kaikenlaista uutta ja ihanaa tulevaa kesää ajatellen. Kannattaa ehdottomasti kurkata siis heidän uutuudet.

cocopanda_1 cocopanda_2
THEBALM - the Balm Highlite ‘N Con Tour

Ensimmäisenä mun meikkipussi kaipasi kipeästi jonkinlaista uutta contour -palettia/tuotetta, missä olisi samassa saanut olla myös poskipuna sekä aurinkopuuteri. Mä en ihan hirveästi osaa käyttää kyseisiä tuotteita, ja usein meikatessa ne jääkin kokonaan käyttämättä. Mutta nyt oon halunnut kuitenkin vähitellen opetella ja testailla, ja tämä the Balmin paletti tuntui siihen hommaan sopivimmalta. Oon tätä nyt pari kertaa päässyt testaamaan, ja täytyy kyllä sanoa, että opeteltavaa tosiaankin riittää, mutta oon silti ollut tähän tosi tyytyväinen. Isoin plussa siitä, että sävyjä on helppo sekoitella keskenään löytääkseen juuri oikean sävyn. Tää on itseasiassa tällä hetkellä todella hyvässä alennuksessa, tais olla jopa melkein puoleen hintaan, jolloin hintaa jäi alle 25 euroa, kannattaa kyllä hyödyntää. Ei mun mielestä ollenkaan paha hinta näin monipuolisesta paletista. Varsinkin the Balmin paletista, mun ehdottomasti eniten käyttämä meikkisarja. 

cocopanda_5

Muuton jälkeen kävin jokaikisen kosmetiikkaputilon ja purnukan läpi, ja tein niille oikein kunnon inventaarion. Sitä tehdessäni huomasin, että mulla oli aikas surkeat säilytysratkaisut kaikille niille jotka vielä läpikäymisen jälkeenkin saivat luvan jäädä. Olin monesti törmännyt Cocopandan sivuilla näihin erilaisiin meikkitelineisiin, ja päätin pistää ne samaan tilaukseen kokeeksi, että tulisiko niille todella käyttöä. Ja kyllä vain, käyttöön ovat molemmat päässeet. Tuossa pienemmässä mä itseasiassa säilytän koruja, se on niin super näppärä siihen! Ja isommassa sitten on just meikkejä pöydän laatikossa, josta ne saa tosi helposti esille ja käyttöön. Isommassa nuo lokeroiden koot saa itseasiassa itse päättää, eli niitä pystyy helposti muuttamaan omiin tarpeisiin sopivaksi. Cocopandalta löytyy itseasiassa tosi kattava valikoima näitä erilaisia järjestelijöitä, itsekin harkitsen vielä yhtä vähän isompaa pöydälle sopivampaa yksilöä.

cocopanda_6
REDKEN - All Soft Heavy Cream Argan Oil

Vähän ennen muuttoa multa pääsi loppumaan edellinen hiusnaamio, jota olin jo pidemmän aikaa käyttänyt. Halusin kokeilla jotain uutta, ja huomasin tän Redkenin version saaneen tosi paljon suosituksia ja kehuja. Mulle hiusnaamiossa on tärkeintä se, että se kosteuttaa kunnolla, eikä silti jätä hiuksia rasvaisen oloisiksi. Käytän sitä yleensä kerran 1-2 viikossa. En vielä oo saanut tästä ihan hirveästi irti, mutta ei tää ainakaan jätä sitä rasvaistavibaa mitä monet vastaavat jättää. Katsotaan kuinka tilanne muuttuu vähän säännöllisemmällä käytöllä. Mielestäni kuitenkin on hintalaatu suhteeltaan oikein hyvä tuote. 

cocopanda_4

Sitten jotain, mikä ei suinkaan ollut pakollista hankkia, mutta kuitenkin jotain, mitä olin jo vuosia himoinnut. Melkein aina jos oon johonkin hajuvesiosastolle osunut, on tullut tätä tuoksua tuoksuteltua. Päätin kuitenkin jossain kohtaa, että en hanki uutta hajuvettä ennenkuin vanhoista on joku loppunut tai myyty eteenpäin. Muuttoa ennen kävin tavaroita jonkin verran läpi, ja myin muutaman hyvin vähälle käytölle jääneen yksilön eteenpäin. Siispä vihdoin sallin itselleni hankkia tämän tuoksun. Jos tuoksu voi olla täydellinen, niin tämä on! 

7 kommenttia

 1. Tässä oli mullekin tuttuja tuotteita, just viimeviikolla taisinkin kirjoitella mun ostoksista cocopandalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypäs käydä lukemassa, minkälaisia löytöjä sä oot tehnyt!! :)

   Poista
 2. Kivoja juttuja oot löytäny! Toi paletti vaikuttaa tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan näkösiä noi!! Etenkin toi hajuvesi, hehe :D

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöjä. Ja toi Versacen Bright Chrystal on munkin suosikkihajuvesiä. Ihanaa viikonloppua sulle!

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥