Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KIPPARILAKKI

asu_kippari_2
Tammikuu. Ompas muuten todella outo kirjoitella teille tätä postausta näin etukäteen, koska kirjoitan tätä joulukuun, eli vielä eri vuodenkin puolella. Joulukuu oli mulla niin täynnä ohjelmaa, etten valitettavasti kerennyt ajastaa teille reissun ajaksi kuin vain tämän yhden postauksen. Tammikuu tulee siis olemaan blogin puolella hieman hiljaisempi, mutta ei hätää. Korvataan se sitten reissupostauksilla ihan kyllästymiseen saakka! 

asu_kippari_1 asu_kippari_9 asu_kippari_6
Nyt kuitenkin vähän lumisempia ja talvisempia asukuvia. Mäkin nimittäin innostuin hankkimaan paljon puhutun ja kehutun kipparilakin! Ennen joulua selailin Boohoon nettisivuja ihan vain mielenkiinnosta miltä heidän mallistonsa tänä päivänä näyttävät. Lopulta sitten päädyin itsekin tekemään heille tilauksen, johon lisäsin tämän lakin alle viidellä eurolla mukaan. Tämä olikin sitten koko tilauksen ainut hyvä asia. Siis voi jessus, mä en edes muistanut mitenkä suoraan sanottuna paskaa Boohoo myykään. Mutta, koska palautus maksaisi en jaksa nähdä sitä vaivaa vaan myyn muutaman tilaamani mekon pois kirpputorilla. Ne eivät onneksi montaa euroa maksaneet. Mulla on joskus ollut ainakin yhdet housut ja mekko Boohoolta, mutta ei ne kyllä mun mielestä ollut yhtään noin skeidaa mitä sieltä nyt tuli. Siis ihan käytännössä sama asia, kuin olisi tilannut esimerkiksi Wishiltä. En voi siis alkuunkaan suositella. No, saimpahan kivan kipparilakin. 

Kipparilakin mä yhdistin mun kesällä hankkimaan Vilan pitsipaitaan. Normaalisti pitsi ei muhun enää iske, ei sitten yhtään. Mutta tässä paidassa oli sitä jotain mistä kuitenkin tykkäsin. Ja on itseasiassa tykännyt moni muukin. Oon nimittäi nähnyt tällaisen samanlaisen ainakin 4 eri ihmisellä. Yleensä samoja vaatteita tulee muilta bongailtua todella harvoin. Mun mielestä tää pitsipaita toimii tän lakin kanssa todella kivasti yhdessä. Miten on, iskeekö teihin kipparilakit?
 
asu_kippari_11
asu_kippari_5 asu_kippari_3 asu_kippari_8
Jacket VILA
Hat BOOHOO
Bag BY MALENE BIRGER
Jeans VEROMODA
Scarf BALMUIR
Shirt VILA
Shoes GUESS

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥