Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

MUUTTOAUTON VUOKRAUS TAMPEREELLA - AUTORENTTI

Kaupallinen yhteistyö: Autorentti

DSC_8672 Niinkuin vuosikatsaus postauksessa jo mainitsinkin, mulla oli tosiaan muutto loppuvuodesta. Muutto sattui osumaan todella kiireisen ja hektisen arjen keskelle, joten tiesin haluavani tehdä sen mahdollisimman kivuttomasti. Tähän sainkin apua, kun yhteistyön kautta sain Autorentiltä mukavan alennuksen kunnon muuttoautoon joka helpotti hommaa todella, todella paljon.

Muuttoautolla on muutossa mieletön merkitys. Näin muutamia muuttoja jo aikuisiälläkin tehneenä sen on kyllä päässyt huomaamaan. Halusin sellaisen auton, jolla koko kuorman saisi vietyä kerralla. Ettei asuntojen väliä tarvitse suhata miljoonaa kertaa edes takaisin. Autorentin valikoimasta löytyy tosiaan monen eri kokoista autoa moneen erilaiseen tarpeeseen. Koska tässä muutossa tavaraa oli 85 neliöisen asunnon verran, tiesin tarvitsevani suoraan suuren auton. Joten mun valinta osui tähän kuorma-autoon. Halusin myös, ettei autoa pakatessa tarvinnut pelata vaikeimman tason tetristä. Eli ihan katosta lattiaan saakka täyteenhän se ei tullut, mutta ei se silti yhtään liian isokaan ollut. Vaan just nappivalinta! Varsinkin, kun autosta löytyi myös perälautanostin, josta muuten oli myös todella suuri apu. Sehän tosiaan kuorma-autossa on, ettei sitä ihan tavallisella ajokortilla ajeta, mutta onneksi perheestä löytyi useampi oikean kortin omaava muuttoapulainen.

DSC_8678 DSC_8671 Autorentin kanssa oli todella mukava ja ennenkaikkea helppo asioida. Sovittiin etukäteen ajankohta koska hakisimme auton, ja minne ja milloin sen palautamme. Autoa hakiessa tehtiin paperit ja saatiin selkeät ohjeet auton käyttöön ja palautukseen. Erityisen iso plussa siitä, kuinka hyvin palvelu autoa hakiessa toimi. Auto oli laitettu valmiiksi lähtöön, ja meidän lisä vuokratut tavarat oli pakattu valmiiksi kyytiin. Auto oli todella siisti, ja kaikki toimi juuri niinkuin pitikin. Hinta-laatu suhde on Autorentillä todella kunnossa. Autoa hakiessa ja papereita tehdessä, oli jo papereihin valmiiksi kirjattu kaikki auton pienetkin naarmut ja kolhut, jotka autoa tarkistaessa meille näytettiin. Tämä loi heti koko yrityksestä luotettavan kuvan. Ei tarvinnut pelätä, että meitä syytettäisiin niistä jäljistä. 

Täytyy myöntää, että silti mua hieman jännitti palauttaa auto. Siksi, koska olin kuullut vastaavista kilpailevista firmoista aika paljon ikäviä kommentteja, missä asiakasta oli yritetty palautuksen jälkeen lisälaskuttaa. Autorentin kanssa myös palautus onnistui täysin ongelmitta. Vietiin auto tankattuna ennalta sovittuun paikkaan sovittuun kellonaikaan mennessä, ja jätettiin avain sille tarkoitetulle paikalle. Ja se oli itseasiassa siinä. Mahdollisten vuokrauspäivien kanssa oltiin myös tosi joustavia. Mehän tehtiin tosiaan muutto sunnuntaina, eli noudettiin ja palautettiin myös auto sunnuntaina. 

Auton lisäksi oli vuokrattuna muutamia isoja muuttolaatikoita, huopia joilla suojata huonekaluja sekä nokkakärryt. Tämä lisäpalvelu helpotti muuttoa myös tosi paljon. Isän ei tarvinnut tuoda mukanaan kärryjä, vaan ne olivat näppärästi autossa valmiina. Muuttolaatikoista oli myös iso apu. Mä kävin noutamassa ne jo etukäteen, niin sain rauhassa pakkailla ne muuttopäivään mennessä valmiiksi. Nuo isot muoviset laatikot on tosi käteviä, koska niitä voi huoletta pakata päällekäin, ilman että alla olevat tavarat litistyvät. Lisäksi näillä oli helppo kuljettaa esimerkiksi lamput, jotka kaikissa aikaisemmissa muutoissa on tuottaneet suuren pään vaivan saada ehjänä ja fiksusti perille. 
   DSC_8681Mun kokemus Autorentistä on siis ihan pelkästään positiivinen. Kokonaisuus toimi loistavasti ilman mitään moitteita mistään. Voin siis todella lämpimästi suositella, mikäli auton vuokraukselle, etenkin muuttoauton vuokraukselle tulee Tampereen alueella tarvetta. Varmasti myös jatkossa, jos ja kun joskus itse taas tarvitsen vuokra-autoa, tiedän mistä firmasta sen tulen vuokraamaan! 

3 kommenttia

 1. Itsekin olen pohtinut, että ensi kerralla voisi ottaa kunnon kuljetusliikkeen avun muutossa. Tavaraa alkaa kertyä niin paljon. Varsinkin jos osuu kiireiseen aikaan kuin sinulla, on tästä varmasti iso apu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä oli kyllä todella iso apu! Jokaisen euron arvoinen, joten suosittelen kyllä! :)

   Poista
 2. Hyvä että kuorma-auton valinta meni nappiin. Olen samaa mieltä, että parempi ottaa riittävän suuri, jotta kuorma menisi yhdellä kerralla. Isompaan autoon tosiaan tarvitsee muunkin kuin B-ajokortin, joten hyvä että porukasta sellaisia löytyi. Toivottavasti uusi koti on mieleinen. :) https://www.meca.fi/truck/korjaamot/

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥