Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KIRPPUTORI SWAP & ARVONTA!!!

*Kaupallinen yhteistyö: Kirpputori Swap

image5
Mulla on yksi suosikki kirpputori Tampereella. Se on itseasiassa ollut sitä heti alusta alkaen, kun he aukaisivat ovensa Tampereen Hervannassa vuonna 2016. Kyseessä on Kirpputori Swap, josta mä oon vuosien aikana täällä useampaan kertaan puhunutkin. Mun ei oikeastaan edes tule juurikaan käytyä muilla kirppareilla, kuin siellä. Myyjäksi en enää muualle edes suostuisi. Olen kuitenkin käynyt Tampereenkin alueella kaikilla kirpputoreilla, ja myös myynyt tavaroitani useammassa, eikä yksikään niistä päihitä tätä mitenkään. Swap on suosikki kirpputorini Tampereella, niin ostajan kuin myös myyjän näkökulmasta. Mulla on itseasiassa heillä siellä tälläkin hetkellä pöytä, kerron siitä tarkemmin postauksen lopussa! Eli jos mun romppeet kiinnostaa, niin lue postaus loppuun saakka. Nyt mä haluan kuitenkin vähän avata teille tarkemmin, miksi juuri Swap.

image1-2
image2
MIKSI MÄ VALITSEN AINA UUDELLEEN SWAPIN?

x NYKYAIKAISUUS. Swapilla on palava halu tehdä asiat uudella tavalla, eikä vanhoihin kaavoihin kangistuta. He kehittävät toimintaansa koko ajan. Viimeisempänä uudistuksena heiltä saa esimerkiksi nykyään vuokrattua myös pelkän rekkipaikan, jos tarkoituksena on myydä pelkästään vaatteita. He myös kuuntelevat paljon asiakkaiden toiveita ja ajatuksia, mikä ainakin mun mielestä onkin todella tärkeää.

x SIJAINTI. Swapille on todella helppo mennä niin omalla autolla, kuin myös julkisilla. Parkkipaikkoja on heti liikkeen edessä, ja ihan muutaman kymmenen metrin päässä on jo maksuttomiakin ruutuja. Busseja Hervantaan taas kulkee käytännössä koko ajan, eikä bussikaan jätä kauaksi. Ja koska palveluita on muitakin vieressä, kuten DUO:ssa ruokakauppoja, on kirppari reissulle aina helppo yhdistää muitakin juoksevia asioita.

x AITO HALU JA KIINNOSTUS. Swapilla huomaa, että hommaa pyöritetään rakkaudesta lajiin periaatteella.

x PALVELUPAKETIT. Swapilla on käytössään normaalin "perinteisen" kirpputoripöydän lisäksi myös muutama erilainen palvelupaketti. Voit jopa valita heidät hoitamaan lähes kaiken puolestasi! Pakkailet sovitun määrän tavaroita kasseihin, toimitat kassit etukäteen sovittuna aikana kirpparille, ja he hoitavat käytännössä loput. He hinnoittelevat tuotteet, täyttävät myyntipöydän, ylläpitävät sen siisteyden, sekä lopuksi tyhjentävät pöydän. Sinun ei tarvitse kuin tosiaan viedä myytävät tavarat, ja hakea myymättä jääneet tavarat pois. Todella helppoa. Lisäksi on olemassa välimalli, jossa voit kuitenkin hinnoitella tuotteesi itse, mutta he hoitavat sitten pöydän täytön ja tyhjennyksen.
Mä olen itse kerran testannut tuota heidän palvelupakettiaan, jossa he hinnoittelivat tuotteet mun puolesta. Kokonaisuutena siihen palveluun mä tykkäsin kyllä. Sain määrällisesti paljon enemmän myytyä, mitä muilla kerroilla, eli ammatilaiset kun pääsivät hinnoittelamaan tavara liikkui selkeästi paremmin. Näitä kannattaa kokeilla, jos oma aika kirpputoriajatukselle on kortilla!

x KIRPPARIKALLE. Mä en enää suostu myymään kirpputorilla, jossa tätä ei ole käytössä. Tää on helpottanut hommaa todella paljon, ja tuonut sellaista ihan erilaista mukavuutta myyntiin. Myynnin seuraaminen on ihan ykkös asia tässä sovelluksessa. Myös hinnoittelu tän avulla on tosi helppoa.

x MYYNTI. Mä olen joka kerta myydessäni Swapilla saanut todella hyvän myynnin. Eikä ihme, heillä tuntuu käyvän todella paljon väkeä. Oikeastaan ihan sama mihin kellonaikaan mäkin olen heillä käynyt, aina siellä on väkeä. Verrattuna muutamaan muuhun Tampereen alueen kirpputoriin, niin asiakkaan näkökulmasta selkeästi heillä käy enemmän väkeä. Heillä myös myydään paljon sellaista nykyaikaista tavaraa, jotka vetävät tiettyä asiakaskuntaa. Mä esimerkiksi itse yleensä ostan kirppikseltä merkkivaatteita yms, ja olen valmis niistä maksamaankin enemmän kuin siitä H&M:n paidasta. Asiakaskunta siis toisin sanoen kohtaa nykyaikaisen myyntitavaran kanssa tosi hyvin.

x MYYNTIPAIKKOJEN SIIVOUS. Swapilla kaikki myyntipaikat siivotaan vähintään kerran päivässä. Tämä helpottaa oikeasti todella paljon myyjää. Kirpputoreilla kun jostain syystä sattuu käymään paljon sellaista väkeä, josta sotkevat pöydät ihan täysin. Tämä auttaa myyjää siinä, ettei pöytää tarvitse ihan joka päivä käydä itse siistimässä.

x KOKONAISUUS. Swapilla toimii mun mielestä kaikki. Siellä on ihana asioida asiakkaana, lähes poikkeuksetta joka kerta tekee jotain löytöjä. Mutta siellä on myös mun mielestä parasta myydä Tampereen kirpputoreista.


image4 image3image0 image1-3 image0-2 MULLA ON TOSIAAN PÖYTÄ 19.03.2020 TORSTAIHIN SAAKKA. 

Pöytä on numero 37. Sijaitsee aika lähellä sisäänkäyntiä, ns toisella käytävällä. Myynnissä on suurimmaksi osaksi vaatteita ja asusteita. Muutamia koti- ja kosmetiikkajuttuja myöskin. Vaatteet on pääasiassa kokoa S ja kengät 38. Tuun myös täydentämään pöytää näiden päivien aikana, mutta tokihan ne suosituimmat viedään nopeasti, joten jos mun vaatteet yms kiinnostaa, kannattaa suunnata Swapille Hervantaan pikimmiten! 


🌟 ARVONTA 🌟
Pitkään hyvin jatkuneen yhteistyön kunniaksi me haluttiin yhdessä Kirpputori Swap:in henkilökunnan kanssa arpoa teille yksi myyntijakso!! Joten nyt erityisesti Tampereen seutu kannattaa osallistua. Tai miksei muualtakin, jos sulla sattuu asumaan vaikka joku ystävä täällä niin sähän voit sitten voitettuasi yllättää hänet iloisesti! Arvonta tapahtuu Instagramin puolella, ja sen säännöt ovat seuraavanlaiset:

🌼 Käy kommentoimassa arvontaan osoitettua kuvaa minun instagramissa @hennatasmoi. Pelkkä kommentti riittää. 
🌼 Palkintona on 6 päivän myynti jakso isoon pöytään. Pöytävaraus on tehtävä maaliskuun 2020 aikana, mutta varauksen ei ole pakko alkaa maaliskuun puolella. 
🌼 Arvonta on voimassa 18.03.2020 kello 23:59 saakka.

Onnea arvontaan! 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥