Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

SWAPPIE - IPHONE XS MAX

Kaupallinen yhteistyö: Swappie

DSC_0668 Vitsit mä kirjoitan tätä postausta teille innoissani! Innoissani siksi, koska oon niin SUPER tyytyväinen mun uuteen luuriini, ja koko hommaan sen takana. Oon saattanut täällä blogin puolella puhuakin aikaisemmin, mutta mä oon oikeastaan aina ollut sellainen tyyppi, joka vaihtaa elektroniikka juttujaan sillai tosi säännöllisesti. Esimerkiksi puhelimen kanssa mulla on oikeastaan aina ollut sillai, että uusi luuri astuu kuvioon noin 2-3 vuoden välein. En ole vielä koskaan saanut rikottua yhtäkään luuria käyttö kelvottomaksi, ja ylipäätään rikkoutumisia on tullut vain ensimmäiseen iPhone 4S:sääni josta näyttöön tuli pieni halkeama. Se pelitti silti kuin unelma loppuun saakka halkeamasta huolimatta. Ja olikin mulla itseasiassa käytössä jopa yli neljä vuotta.

Nyt oli taas aika rientänyt, ja edellinen uskollisesti palvellut iPhone oli hoitanut tehtäväänsä jo yli kahden vuoden ajan. Mun aikaisempi luurihan oli tosiaan Swappielta hankittu iPhone 7 Plus, jonka esittelin omassa postauksessaan. Tuon postauksen voitte lukea kokonaisuudessaan täältä. Tuo luurihan toimi siis edelleen ihan täydellisesti, ilman mitään moitteita. Mutta halusin ja tässä vaiheessa myös aidosti tarvitsin puhelimeen taas vähän uusia ominaisuuksia, joten sen myötä oli tullut aika päivittää luuria.

DSC_0653 DSC_0669
Tuon mun aikaisemman 7- sarjalaisen ompun jälkeenhän oli uusia Applen puhelimiahan ilmestynyt kuin sieniä sateella. Mulla oli onneksi jo aika tarkkaan tiedossa omat kriteerit ja tarpeet, jotka rajasivatkin vaihtoehdot lopulta hyvin hyvin pieniksi. Koska mulla on työn puolesta nykyään kaksi puhelinnumeroa, ja aloin olemaan suhteellisen kyllästynyt roudaamaan kahta luuria mukana joka paikassa, halusin sellaisen puhelimen johon saisi molemmat numerot. Koosta en myöskään ollut enää valmis tinkimään. Olin seiskan kohdalla tottunut jo isompaan näyttöön, niin olisi ollut melkoinen kulttuurishokki palata takaisin pienempään. Näiden kahden tärkeimmän kriteerin myötä mun valinta osui sitten lopulta tähän iPhone XS Max:iin. Sain Swappielta yhteistyössä tästä mukavan alennuksen, ja koska hyödynsin heidän ostopalveluaan tuon mun vanhan luurini osalta, ei mulle jäänyt välirahaa ihan hirveästi maksettavaksi itselle. He maksoivat vielä tosi mukavasti tuosta 7 Plussastakin takaisin. Heidän sivuillaan on todella hyvä laskuri, jolla pystyy laskemaan arvion siitä, mitä he hyvittäisivät vanhoista Applen puhelimista. Kannattaa kurkata, jos nurkissa pyörii jokin ylimääräinen Applen puhelin, saatat saada siitä vielä vähän rahaa, ja puhelin saa uuden elämän jollain toisella. 

DSC_0664 Nyt muutaman kuukauden tätä käyttäneenä, oon edelleen aivan todella tyytyväinen valintaani.  Mä suorastaan rakastan tätä! Swappien kanssa sujui taas kaikki täysin ongelmitta, ja fiilis luurin käyttöön otossa oli tismalleen sama kuin upouusienkin luurien kanssa. Missään vaiheessa ei tullut sellainen fiilis, että olisin ottamassa käyttöön käytettyä puhelinta. Tämä luuri oli "erittäin hyvä" kategoriasta, ja tästä en kyllä löytänyt edes sitä yhtä pientä jälkeä joka aikaisemmassa luurissa oli. Eli kategoria on kyllä juuri eikä melkein oikein nimetty. Swappie myöntää heiltä ostetuille puhelimille myös vuoden takuun, eli puhelimen kanssa ei tarvitse menettää yöuniaan, jos sen toiminnassa ilmenisikin jotain häikkää. Eli siinäkään puolessa heiltä ostettu käytetty puhelin ei häviä uudelle. Mielestäni käytännössä ainut ero upouuteen puhelimeen verrattaessa on kuulokkeiden puuttuminen, sekä merkittävästä edullisempi hinta. 

Teille, joille Swappien toiminta on uutta, niin he tosiaan myyvät huollettuja Applen puhelimia. Heillä on käytössään myös ostopalvelu, eli vanhan Applen puhelimensa voi myydä heille todella näppärästi. Kerroin vähän aikaisemmin prosessista, kun myin tosiaan sen mun vanhan puhelimeni heille, että kuinka se puoli toimi, ja mitä olin tähän aikaisempaan heiltä ostettuun luuriin ollut tyytyväinen, sen postauksen voi lukea suoraan täältä

DSC_0657
Uskon, että tällä luurilla rullataan taas vähintään seuraavat kaksi vuotta ilman minkäänlaisia ongelmia. Mä oon jo nyt tähän ihan älyttömän tyytyväinen. Alkuperäisesti mä ajattelin, että ei tää nyt ihan hirveästi voi tuosta vanhemmasta 7-sarjalaisesta erota, mutta kyllä näillä vaan on melkoisen paljon eroa. Tästähän tosiaan puuttuu kokonaan tuo edessä oleva näppäin, ja se itseasiassa huolestutti mua eniten. Mitä jos en tottuisikaan siihen, ettei näppäintä ole. Pyh ja pah, ei mennyt montaakaan päivää niin sitä osasi käyttää uutta puhelinta jo kuin vanha tekijä. Hyvä että enää edes muisti miltä edellinen malli tuntui kädessä näppäimen kanssa. Akun kesto tässä on merkittävän paljon parempi. Kamerassakin on enemmän tehoa ja toimintoja, mikä tällai bloggaajalle on tosi tärkeää. Se järjestelmäkamera kun ei läheskään aina roiku mukana menossa.

Voin lämpimästi suositella Swappieta, mikäli uuden Applen puhelimen hankinta on edessä. Mulla on heistä nyt kokemusta kahden luurin verran, ja molemmilla kerroilla, homma on toiminut jopa yli odotusten. 

7 kommenttia

 1. "Kuin sieniä sateella" :D Siis apple julkaisee keskimäärin 2 vuoden välein puhelimet eli tahti huomattavasti hitaampi kuin johtavalla Samsungilla. Itselle taitaa nyt tulla töiden puolesta mahis saada iphone joten otan varmaankin sen 11 :) Muuten swappie ois ollut munkin valinta tuon puhelimen ostoon!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla että tuo vaihto toimii, olen tuuminut sitä itsekin. Minulla ei ole noin hyvä tuuri käynnyt puhelimien kanssa, vaan näytöt ovat hajonneet usein. Seuraavaan puhelimeen pitää kyllä hankkia kaikki mahdolliset suojat.

  VastaaPoista
 3. Tuo on ihan parasta kun löytää sen oman luurin. Mikä sopii ja toimii itselle täydellisesti.

  VastaaPoista
 4. Swappie on mulle ihan uusi tuttavuus, täytyykin pitää mielessä kun vaihto tulee ajankohtaiseksi. Oma seiska pelittää vielä ihan kiitettävästi.

  VastaaPoista
 5. En tiennyt edes tälläistä palvelusta! Ihan huikea, sillä olen ajatellut iPhonen päivitystä uudempaan :)

  VastaaPoista
 6. Itse vaihdan hyvin harvakseltaan puhelinta. Pitkään pärjäsin ilman älypuhelintakin, kunnes mies meni ja osti. :D

  VastaaPoista
 7. Itselläkin on jo hetken pyörinyt mielessä puhelimen päivitys uuteen mallliin. Nykyisen iPhoneni näyttö alkaa olla jo sen verran naarmuilla ja toiminnotkin ovat hitaanpuoleisia. Kuten mainitsit, noita malleja on tosiaan tullut kuin sieniä sateella, joten vielä en ole osannut päättää minkä hankkisin.

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥