Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

NAISTENPÄIVÄ & VAALEANPUNAINEN PARKA

DSC_0745
Naistenpäivä. Sopiva päivä julkaista vaaleanpunaisia asukuvia. Edellis talvena ostettu vaaleanpunainen parka on edelleen yksi talven käytetyimpiä takkeja. Edelleen se saa myös ajoittain hämmästelyjä, että miten joku voi käyttää näin vaaleanpunaista takkia. Että eikö se ole liian pikkutyttömäistä, on sellainen kommentti jonka olen useamman kerran kuullut. Vaaleanpunainen on yksi mun lemppari väreistä, ja tykkään käyttää sitä myös pukeutumisessa. En kuitenkaan pukeudu siihen päivittäin, ja päästä varpaisiin, niin en varsinkaan omalla kohdalla näe asian kanssa minkäänlaista ongelmaa. En itseasiassa edes siinä tapauksessa, vaikka käyttäisinkin pelkkää vaaleanpunaista. Vaaleanpunainen sitä paitsi toimii todella kivasti sekä mustan, että myös valkoisen kanssa kimpassa. Helppo ja ihana väri siis kyseessä, jota löytyy ihan varmasti myös jatkossakin mun vaatekaapista, vaikka se sitten hämmästelyitä herättäisikin. 

DSC_0752-2
DSC_0756 Vaaleanpunaisen takin alle mä heitin tän yhden mun lemppari neuleista. Mustan Zaran yksilön. Tästä on toki toisesta hihasta 2/3 napeista irronneena tällä hetkellä, mutta onneksi ne on kaikki tallessa. Pitäisi vain joskus saada aikaiseksi neuloa ne takaisin paikalleen. Useimmiten sitä vaan muistaa asian aina siinä kohtaa, kun on jo pukemassa paitaa päällensä eikä siihen ole ylimääräistä aikaa. Zara on muuten viime vuosina yllättänyt tosi positiivisesti juurikin neuleiden suhteen. Oon tehnyt sieltä useamman todella mieluisan neule-löydön. Kun taas aikaisemmin musta tuntui, et niiden neuleet oli aina jotenkin tosi kummallisia, eikä yhtään omaan makuun istuvia. 
  DSC_0721DSC_0751 DSC_0767 DSC_0705 DSC_0754 DSC_0718
Jacket ONLY
Jeans ONLY
Bag TORY BURCH
Sweater ZARA
Shoes BULLBOXER

Ihanaa naistenpäivää kaikille sinne ruudun toiselle puolelle, olette upeita! 🌸

1 kommentti

  1. Ihana asu ja kaunis henna kuvissa! Toi takki sopii nii hyvin sinisten farkkujen kanssa :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥