Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

UUSIA KOSMETIIKKA SUOSIKKEJA

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda

DSC_1527
Koska huomenna alkaa virallisesti kevät, voidaan kurkata hieman mun viime aikojen kosmetiikka suosikkeja. Kevät tuo meinaan mukanaan aina ja jokainen vuosi halun testailla kaikkea uutta, erityisesti kosmetiikan parissa. Mulla on ne tietyt luottotuotteet joita menee purkista ja vuodesta toiseen, mutta niiden rinnalle mä suorastaan rakastan testailla erilaisia uutuuksia ja itselle uusia merkkejä ja tuotteita. Sieltä löytää usein huippu yksilöitä.
Jo vuosia, oikeastaan ihan siitä saakka kun Cocopanda aukaisi Suomen verkkokauppansa, mä olen hankkinut varmaan 90% mun kosmetiikasta heiltä. Olen löytänyt heidän valikoimastaan PALJON uusia, täysin tuntemattomia merkkejä itselle ja sitä kautta paljon luottotuotteiksi saakka päässeitä yksilöitä.  Esimerkiksi yhtä mun luotto meikkimerkkiä theBalmia mä en olisi löytänyt ilman heitä. Heidän sivujensa uutuudet -osio onkin yksi suosikkejani, sieltä löytää jatkuvasti uusia ja mielenkiintoisia tuotteita! Nyttenkin heidän valikoimaan on ilmestynyt esimerkiksi uutena merkkinä Anastasia Beverly Hills! Kurkataampas seuraavaksi, mitä uutuus tuotteita mä olen saanut heiltä testiin, joista mä olen erityisesti tykännyt. 

DSC_1521
Mä oon käyttänyt erilaisia hiusnaamioita/tehohoitoja oikeastaan ihan niin kauan kuin jaksan edes muistaa. Käytän niitä silloin tällöin, ehkä joka kolmas tai neljäs hiustenpesukerta. Oon kokeillut ties mitä merkkejä ja kuun taivaalta lupaavia tuotteita. Mulle useimmiten tulee ongelmaksi se, että ne latistaa hiuksen ihan täysin. Mulla on muutenkin jo melko ohut ja sellainen, ei niin näyttävä -tukka, joten se ei kyllä kaipaa latistusta yhtään lisää. Näiden kahden tuotteen mä olen kokenut tosi sopivaksi mun ohuille ja hauraille hiuksille, ilman, että lopputulos on todella latistunut. Tuo ByNoorin versio mulla on itseasiassa ollut käytössä jo pidempään. Siinä on ihana vähän lakritsimainen tuoksu, ja se on ihan super riittoisaa. Lopputulos näillä molemmilla tuotteilla on oikeastaan hyvinkin sama. Pehmeät ja kiiltävät hiukset, ilman sitä raskasta ja latistunutta lopputulosta. ByNoor myös vaikuttaa nopeammin, RedKeniä oon tykännyt käyttää esimerkiksi saunassa, kun vaikutus aikaa on sillä saanut heti pidennettyä.

DSC_1517
Nyt kun päästiin hyvin hiustuotteilla liikkeelle, voidaankin jatkaa samalla aiheella. Mulla on viime vuodet ollut päänahassa sellaisia pieniä läiskiä jotka ovat vähän kuin psoriasis, mutta ei kuitenkaan samaa. Erilaiset päänahan hoitotuotteet on siis jo hetken aikaa kiinnostaneet. Muutamia tuotteita onkin tullut kokeiltua, mutta niistä nyt ei ole tullut kuin suurimmasta osasta paha mieli. Hinta on ollut todella kova, ja hyödyn sijaan osasta on saanut jopa haittaa. Tää The Ordinaryn seerumi on ollut ihan huippu tuote! Tämähän on itseasiassa varsinaisesti tarkoitettu hiusten kunnon parantamiseen, mutta mä olen saanut tästä kyllä suurimman avun suoraan mun herkälle päänahalle. Niin kauaa mä en ole tätä käyttänyt, että osaisin varsinaisesti sanoa mikä toimivuus tällä on hiusten suhteen ollut. Muuta kuin se, että mä olen huomannut niiden kasvavan ihan silmissä. Ensimmäisen kerran koskaan olen alkanut kiinnittää siihen enemmän huomiota, ja voisin kyllä väittää, että tällä tuotteella on ollut osuutensa hiusten kasvuun. Aijon jatkaa tämän käyttöä nyt säännöllisesti, sen myötä varmasti huomaa, oliko hiuksillakin vain jokin oma kasvupyrähdyksensä, vai oikeastiko tämä tuote on tehnyt sillekin puolelle tehtävänsä. Pakko muuten myös mainita, koska mua vähän mietitytti miten pitkähiuksisena ihmisenä tällaisen tuotteen saaminen päänahkaan oikein onnistuu. Mutta kyllä mä olen senkin puolen kokenut kovin helpoksi, erityisesti märillä hiuksilla. Mulla on itseasiassa just parhaillaan useampi tuote testissä tältä tuotemerkiltä, ja ajattelin palata niihin lähiaikoina ihan omassa postauksessaan. Haluan kuitenkin nyt aluksi rauhassa testata niitä, ennen kuin kirjoitan niistä sen enempää. 

DSC_1515
Kasvojen iho on aina aikaisemmin ollut mulle vähän sellainen, ehkä jopa turhankin itsestäänselvyys. Oon päässyt sen kanssa aina niin helpolla, ettei mun ole aikaisemmin tarvinnut kiinnittää siihen juurikaan huomiota. Alkuvuodesta, vähän meidän reissun jälkeen mulle kuitenkin iski vähän pahempi ihottuma, mihinkäs muualle kuin suoraan kasvoihin. Molemmat nenänpielet, posket, leuka sekä myös vähän otsa olivat sen peitossa. Onneksi se lääkärin määräämillä voiteilla helpotti jo ihan muutamassa viikossa, mutta se samalla herätti mut. Kiinnittämään enemmän huomiota mun kasvojen ihoon. Siksipä testasinkin todella innoissani tätä It's Skinin kasvoseerumia. Tämä lupaa tasoittaa ihon sävyä. Mulla finnejä on aina ollut määrällisesti todella vähän, ongelma on lähinnä siinä, että kun sellainen iskee, niin sehän tuntuu jopa oikein ostavan tontin mun kasvoilta. Siinä on ja pysyy. Muutettuaan pois jälki mikä jää, kestää yleensä vielä tuplat kauemmin häipyä. Kiinnostuin tässä tuotteessa juuri tuosta ominaisuudesta, että voisiko tämä auttaa hävittämään näitä jälkiä nopeammin. Ja kyllä tästä on itseasiassa ollut apua. En tiedä, onko se niinkään nopeuttanut jälkien kokonaan häipymistä, mutta se on vähentänyt huomattavasti niiden punoitusta. Toki olen käyttänyt tätä vasta kuukauden verran. Tarkoitus kuitenkin käytellä vielä, ja katsotaan saako tällä pidemmällä käytöllä vieläkin parempia tuloksia aikaan.

DSC_1522
Oon aina ollut tosi skeptinen kaikkia erilaisia hammastuotteita kohtaan, erityisesti valkaisevia hammastahnoja. Käytyäni muutama vuosi sitten todella ison hammasoperaation läpi ja juteltuani paljon aiheesta ammattilaisten kanssa, sain vain lisävahvistusta sille, ettei perus markettien valkaisevat hammastahnat ole pääasiassa millään lailla hyväksi. Useimmiten niillä saadaan hyvin pieni valkaiseva lopputulos aikaan, mutta se saadaan hampaan hyvinvoinnin kustannuksella. Ilmeisesti useimmat näistä tuotteista ns. hiovat hampaan pintaa eli kiillettä pois, jolloin sen alta paljastuu hieman vaaleampi lopputulos. Pitkässä juoksussa voitte ajatella miten hampaalle ja sen kiilteelle mahtaa käydä. Smilelab:ista mä olen kuullut tosi paljon hyvää, ja ihan pelkästään sen perusteella mä päätin testata tätä pinkkiä hammastahnaa. Selvittelin ja luin kokemuksia, ja tämän valkeiseva teho ei pitäisi pohjautua hampaan pinnan kuluttamiselle. Tässä teho pohjautuu samaan periaatteeseen, kuin hampaidenvalkaisuliuskoissakin. Varsinaisesti mitään valkaisevaa lopputulosta en ole juurikaan huomannut, mutta hengityksen tämä pitää paljon paremmin raikkaana, mitä tavalliset hammastahnat. Tätä on myös älyttömän kiva käyttää, koska tämä on tosiaan pinkkiä, sen ainaisen tylsän valkoisen sijasta. 

DSC_1526
Hiusöljy on myös sellainen tuote, joka mulla on ollut käytössä vuosia. Montaa eri merkkiä on vuosien aikana tullut kokeiltua. Suurin osa on ollut ihan toimivia ja hyviä. Yksi on kuitenkin ylitse muiden. Tämä Wellan öljy ei ole itselle mitenkään uusi tuttavuus, käytin tätä muistaakeni joskus 2012 vuoden tienoilla muutaman purkin, ja muistan sen silloin jo olleen aivan huippu tuote. Sitten kuitenkin ajauduin kokeilemaan vuosien aikana monia eri tuotteita. Nyt edellisen loputtua päätin testata tätä uudestaan, että vieläkö tämä olisi se hiusöljyjen kirkkain kuningatar. Ja sitähän se on. Tuoksukin on edelleen se sama vanha tuttu. Tämä suosikki hiusöljy oli myös kokenut suuren parannuksen aikaisemmasta, nimittäin kunnon pumppupullon. Muistan aikoinaan, kun mulla tuo pullo levisi yhden laukun pohjalle. Hyvältähän se laukku sen jälkeen kyllä tuoksui, mutta ei näyttänyt enää yhtään niin kivalta sisältä. Laukun pohjalle tuote ei siis lainkaan sovi, mutta hiuksille sitäkin paremmin.

1 kommentti

  1. Musta taas hiusöljyjen parhain on scwarxkopfin marula hair oil joka on taas aika vastaava kuin tuo wellan :) Hyviä suosikkeja!

    www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥